חיחי
חזרתי

Nizzan Cohen

New member
חיחי ../images/Emo13.gif חזרתי ../images/Emo13.gif

מסתבר שאחד מחברי שלח לי רוח לחדרי שתשמור עליי
. בכמה מיקרים חשתי בנוחכותה אם כי מעולם לא היה לי מפגש פנים מול פנים עם רוח כך שלא יכולתי לדעת שזה זה. היום דיברתי איתו והוא אישר את "חששותי"
. אם כן אני לא לבד
ומצד שני אני עם רוח שומרת
כמה כיף לי... אבל בכל זאת ... אני מעדיף לברר עם מי אני חולק את החדר, ומעדיף לא לבצע סיאנס ולהפר את שלוותה... האם יש דרך ליצור קשר בילתי כפוי עם רוחות ? עוד כמה שאלות... אם אני פותח מעגל בחדר - זה יפריע לה ? ומה יכול להיות היחס בינה לבין החתול והכלב שלי ? המממ.... מה שבטוח זה שבהיזדמנות ראשונה אני אבקש מחברי לא לעשות עלי כישופים בלי ידיעתי ורשותי....

I am a freak

New member
חבר יקר

כמה דברים לי אליך
1. היא לא רוח, אפילו אני לא ממש יכול להגדיר מה זה. 2. חששותיך
באמת שאין ממה לחשוש
3. אתה לא חולק את החדר עם כלום. תחשוב ככה ותראה איך הכול מסתדר
[באמת היה טיפשי מצידי להגיד לך את זה... lol] 4. לא, מעגל בחדר לא יפריע לה. לדעתי, אתה לא ממש צריך לפתוח מעגל [אם אתה מתכוון פתיחת מעגל כהגנה] כיוון שהיא שומרת, רוב הזמן. אבל, אם אתה יודע איך עושים את זה- אתה יכול ורצוי שתפתח מעגל למרות שהיא נוכחת. 5. יש, פשוט לבקש מהן לתקשר איתך. 6. ע"פ האמונה- חתולים וכלבים רואים רוחות. לפחות כלבים- לא יודע לגבי חתולים. אבל, כיוון שהיא לא בדיוק רוח- אני לא בטוח שהם יוכלו לראות אותה. 7. כישוף- חלילה וחס. זה אפילו לא מתקרב. בטח החבר שלך ממש ממש מצטער, אבל- לפחות מבחינתי- אם אחד מהחברים שלי יהיה בסיכון- אני לא בדיוק אשאל אותו. אולי זה רע מצידי.... אבל, ככה אני הייתי נוהג. יומטוב, הפריק.

Nizzan Cohen

New member
המממממ.....

אוקי... אשמח לדעת מזה... או לפחות מאיפה הוא מכיר את זה ולמה הוא שלך לי דווקא "כזה"
ואולי תוכל להגיד לי ממה אני בסיכון ? כי אני לא יודע. ובכל זאת אני דורש מחברי (מספיק גוף שלישי ? יאללה... הודעה אחרונה בגוף שלישי
) לפחות להודיע לי לפני שהוא מטיל עליי כישופים. אפילו אם זה לטובתי.

I am a freak

New member
לא...

רוחות לא יכולות לספק את ההגנה שאני רוצה להעניק. ח"מ- אני לא חושזה שזה אפשרי. הפריק.

למעלה