חיחי שוב בעיה בקוד

gunfor

New member
חיחי שוב בעיה בקוד

if (!isset($fname)) { header("location: http://" .$_SERVER['HTTP_HOST'] .$_SERVER['PHP_SELF'] . "?type=link&fname=update.php"); } include("includes/dbs.php"); $lk = mysql_connect($serv,$user,$pass) or die (mysql_error()); mysql_select_db($dbname[0],$lk); $qur = "select * from linkssets order by id desc"; $res = mysql_query($qur) or die (mysql_error()); switch ($type) { case "link": while ($row = mysql_fetch_assoc($res)) { $id[] = $row['id']; $kayss[] = $row['fname']; $path[] = $row['path']; $loc[] = $row['loc']; } } חברס מה הבעיה לא מוצא את הנקודה לתיקון תוכלו לעזור לי בבקשה

N i X

New member
מה הבעיה?

כאילו, מה זה אמור לעשות ומה זה עושה במקום? או מה השגיאה שזה נותן או... מה? ;) נ.ב. תיישר בבקשה לשמאל עם [תחילת קוד] [סיום קוד] זה ממש מעצבן לקרוא כשזה מיושר לימין...

N i X

New member
משהו שמסקרן אותי...

למה אתה עושה
$id[] = $row['id']; $kayss[] = $row['fname']; $path[] = $row['path']; $loc[] = $row['loc'];​
ולא
$id = $row['id']; $kayss = $row['fname']; $path = $row['path']; $loc = $row['loc'];​

gunfor

New member
חיחי חרגילך אני שוכח

טוב א. זה לא מעביר נתונים ב. בקשר לשאלה שלך לא יודע לדעתי נוח לעבוד אם מערכים אז פשוט שם הכול בעריך

N i X

New member
אממ...

מה קרה שלא עשית |קוד| $_GET['type'] כמו שאתה ממליץ לכולם אלה סתם $type בסוויטץ'? ;) סתם צוחק אין לי מושג למה זה לא פועל, הקוד ניראה לי בסדר

gunfor

New member
רמיזות רמיזות אבל אין קשר

הורדתי את החרא הנתונים ממשיכים בשלכם כמו פרה הולנדית תקועים וזהו

דיסקט

New member
איזו תקלה אתה מקבל?

תקלה של אס קיו אל? אם אתה שואל אותי, האס קיו אל שלך צריך להיות
$qur = "SELECT * FROM `linkssets` ORDER BY `id` DESC";​
וזה בנוסף לכל מיני דברים קוסמטיים אחרים..

N i X

New member
זה פועל גם כמו שהוא רשם

למרות שעדיף להקפיד...

gunfor

New member
לא מעביר נתונים

כמה אפשר להגיד לא מעביר שום דבר למשתנים כאילו אין שום דבר בSQL ויש

למעלה