חיחיחי כנסו >>>

למה למה מגיפה???

למה את מעליבה הדבה דווקא אוהבת שיורדים עלייה היא מקבל אורגזמה מזה חחחחחחחחחנינה הג'יפה דבה לאומית

daniel rubin

New member
כן בטח../images/Emo181.gif

שללח אותה.. אני יודעת לבדוק אי פי.. ואני בטוחה שכל הילדים שם זה אתה..

לבדוק אי פי???חחחחחחח

תגידי מי נתן לך מוח??או יותר נכון כנראה השתילו לך אונה שמאלית מהמוח של נינה הג'יפה הדבה ובגלל זה אין לך שכל טיפשה חחחחחח נינה הג'יפה

daniel rubin

New member
אתה אשכרה דפוק:-\../images/Emo181.gif

הוא אפילו לא יודע מזה איי פי
שמתם לב שהקללה היחידה שהוא יודע זה "ג'יפה"?

את כנראה

באמת סתומה ברמות שלא נראו פה מעולם אפילו סתומה יותר מנינה הג'יפה אני מוכן לתת לך אפילו את הכתובת אי פי שלי אבל כנראה שבמקום מוח יש לך בראש גוש בשר חחחחחח ממש מפגרת לכי עשי טובה לכי תלמדי קצת נינה הג'יפה

לילית ש

New member
לא כל כך ברור לי מה אתה רוצה

ברור לך שזה פורום מעריצים, אתה חושב שבגלל שתכתוב "נינה הג'יפה" בכל הודעה כולם פתאום ישנאו אותה? תהנה בקומונה שלך עם ה 7800 כותבים שלה, וזהו. הסגנון שלך סתם יוצר אנטגוניזם, והאמת? מבקש מחיקה מהמנהל.

לילית ש

New member
מעולה!

תהנו. מאחלת לך גדילה צמיחה והנאה. מעניין אותי מאיפה ילד מפתח כזאת שנאה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמה "דבה"../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

היא מהממת ישבתי ביציע 2 כיסא 1 (צמוד ליציע נינט ורן היו בו והם עלו במדרגות (רצו) ממש לידי והסתכלתי עליה והיא מדהימה והם היו כל כך חמודים ורקדו וקפצו והיא מההמת
הייתי בשוק שראיתי אותם ונורא התרגשתי.. שתבינו התרגשתי מההופעה וזה שהם היו שם..זאת הייתה הפתעה נעימה כל כך נהניתי והם עשו את זה אפילו יותר טוב מתוקים כאלה

למעלה