חיחיחי חהחהחה

hodaya17

New member
אממ

כן זה מקשה אי אפשר לומר שלא אבל זה חלק מהעניין ולומדים לחיות עם זה... אבל יש בזה משהו מעבר ל"חוקים מעצבנים" וכשאתה מפנים את זה זה הרבה יותר קל...

AeroTom

New member
דתיים Rocks !

Right On!

MusicA

New member
חיחיחי חהחהחה, יש לי עוד שנה+

ללמוד, ואני אתענג על כל רגע. לא רוצה להפסיק ללמוד.

jimorrison

New member
חנון

סתם תהנה אחי גם לי יש..אני מסיים מחר את יא' אבל את יב' אני לא ממש מחשיב בתור שנה

MusicA

New member
דה, שכחתי לשים את ללמוד בגרשיים.

בדוגדוגדוגדוגרי, באים לבצפר בשביל החבר'ה, נקודה. אם בדרך חלק מהחומר הלימודי נקלט במוח, בכלל טוב.

hodaya17

New member
../images/Emo45.gif

אין לכם מושג עד כמה... עכשיו אחרי בצפר כולם מתפזרים כל אחד לכיוון שלו וזה מה זה בעיה לשמור על קשר....

jimorrison

New member
צודק

רק החלק של הלימוד שנקלט לא ממש הולך אצלי.. זה לא שאני גרוע בלימודים וזה..יש לי פוטנציאל..אני פשוט עצלן ולא משתמש בו.. לדוגמא..היה מבחן בספרות על ספר..וכל מה שאני עושה בשיעורים זה ישן..בדוק אין שיעור אחד שלא ישנתי בו בכל החצי שנה הזאת+לא קראתי את הסיפור וקיבלתי במבחן 60 סתם מזיוני שכל.. זה סתם לא מעניין אותי וקשה לי ללמוד דברים שלא מעניינים אותי.. חחח טוב זיינתי גם לכם בשכל..אז הם כן בקיצור חברים זה העיקר. אה חח ד"T נכשלתי בספרות השנה..זה היה צפוי..אבל זה היה גם מצחיק

yoyoyud

New member
ספרות זה המקצוע הכי כיף להכשל בו

כי לאף אחד לא אכפת... רק שנה הבאה כדאי לעבור (אם רוצים לקבל תעודת בגרות
) למשל היום היה לנו מבחן בחינוך תעבורתי... כמה שטויות במבחן אחד.. ולא אכפת לי זה לא קשור בכלל לתאוריה או לטסט...

hodaya17

New member
דווקא ספרות זה מקצוע שבאסה

להיכשל... כי זה קל ואז אם אתה נכשל זה מבאס עוד יותר....

למעלה