חיזיונות...

faith2

New member
חיזיונות...

טוב יש לי מדי פעם חזיונות...איך אני משפרת את ה"יכולת" הזאת?

מדיטציה?

נסי עם כדורי בדולח... קדרות מים... (scrying אם אני לא טועה לא העמקתי בזה) יש חשובים שהעין השלישית (מרכז האנרגיה בין הגבות) אחראי על זה ובעזרת מדיטציה, דימיון מודרך, וכו אפשר לפתח אותה. סתם מדיטציה תיהיה טובה גם כן... מה שעזר לי זה מדיטציה פשוטה: תעצמי עיניים ותסתכלי על המסך השחור מולך. יהיו צבעים וכו אבל הגיוני שתרגישי דגדוג בין הגבות , ראי ערך עין שלישית שלוש שורות למעלה, תפרשי את זה איך שאת רוצה לי זה עשה פלאות. (גם בנוגע לחזיונות כמובן) בהצלחה

Ranger One

New member
מצויין , זה היה חסר תועלת לחלוטין..

אתה הוזה. אתה פשוט הוזה. אני מבין שבמקום לכתוב משהו מקיף אתה החלטת לכתוב מילים רנדומליות בתקווה עמוקה שהם יהוו באיזה רמה משפט.

לחלוטין?

אולי לא. אני החלטתי לכתוב לפי הניסיון שלי בין אם היא רואה חזיונות של עתיד או משהו אחר. ייתכן שזה לא יעזור ,אבל מהניסיון שלי זה עזר במקרה של חזיונות כלשהן למרות שאני מניח שיכולות ליהיות סיבות אחרות לחזיונות. בגלל זה כתבתי מהנסיון שלי וכו...

Ranger One

New member
את מטורפת...

את רואה דברים ורוצה עזרה? אני ממליץ על ריאטלין ואולי קצת טיפול מקצועי (שלוש פגישות שבועיות במשך 10 שנים ואת כמו חדש). תראי, בתור התחלה אולי כדאי שתגידי לנו מה את רואה? את העתיד? את המוות שלך? את ההיוולדות שלך? חיים קודמים? רוחות רפאים? לידת ישו השני? סמיילי ענקי? M&M ענקי בצבע תכלת (נ"ב אני כן ראיתי את זה!)? אותי בלי בגדים עירום על המיטה שלך (תתקשרי אליי...)? בהנחה שאת באמת רואה משהו אמיתי כדאי שקודם תגידי לנו מה בדיוק את רואה כדי שנוכל לעזור לך להבין ולפתח את היכולת שלך. (תראו, במשך פסקה וחצי הייתי נחמד ובונה ובחצי השני הייתי אני. אי אפשר לבקש יותר...)

The Wraith

New member
אתה צודק לחלוטין

באמת אני לא חושב על סיגריות מאז שהפסקתי לעשן, זה אפילו לא עבר לי בראש. אז מה אני אגיד לך, אמרו לי שאני שומע על סיגריות כל הזמן אבל אתה רואה שזה לא נכון. אגיד לך מה, בוא לא נדבר על סיגריות, לא על הסיגריות עצמן, נכון שאתה אחד מאלה שמסתכלים על הסיגריה כשהם מעשנים? אני יודע שכן, אתה נראה לי כזה, שמת לב פעם איך העשן מתפתל ככה כמו איזה משוגע חולה כלבת עם בעיות במעיים וכאב חד בתוספתן? או שאתה אחד מאלה שמספיק להם לחוש את הקצה של הסיגריה בפה שלהם ולשאוף ניקוטין כדי להרגיש חזקים? אולי אתה מאלה שבכלל לא שואפים כלום אלא סתם עושים דאווינים כדי שיחשבו שהם מגניבים? אני יודע שזה מה שאתה ואני שונא את הסוג שלך כי אתם מבזבזים סיגריות, אם כבר לקנות את קופסאת הרעל הזו אז תעשן כמו שצריך יא מטורף!

dopey_wizard

New member
הפסקת לעשן?

איך? כמה זמן עישנת? ואני גם לא מבין למה אנשים תופסים כולכך מעישון? לי זה לא פמפריע שאני מעשן (ואני מעשן מספיק זמן) אז למה הפסקת? ---> דוד

Ranger One

New member
את מטורפת...

את רואה דברים ורוצה עזרה? אני ממליץ על ריאטלין ואולי קצת טיפול מקצועי (שלוש פגישות שבועיות במשך 10 שנים ואת כמו חדש). תראי, בתור התחלה אולי כדאי שתגידי לנו מה את רואה? את העתיד? את המוות שלך? את ההיוולדות שלך? חיים קודמים? רוחות רפאים? לידת ישו השני? סמיילי ענקי? M&M ענקי בצבע תכלת (נ"ב אני כן ראיתי את זה!)? אותי בלי בגדים עירום על המיטה שלך (תתקשרי אליי...)? בהנחה שאת באמת רואה משהו אמיתי כדאי שקודם תגידי לנו מה בדיוק את רואה כדי שנוכל לעזור לך להבין ולפתח את היכולת שלך. (תראו, במשך פסקה וחצי הייתי נחמד ובונה ובחצי השני הייתי אני. אי אפשר לבקש יותר...)

אממ...

ניסיתי שוב ושוב וקרוא את התגובות של שני ה... אנשים האלה והגעתי למסקנה החד משמעית שאין להן שום הגיון מתקבל על הדעת... נדמה לי?! בכל אופן, בנוגע לחזיונות: האם הם מתרחשים בזמן ערות או שינה?

../images/Emo39.gif ואם הזכירו כבר חזיונות...

*חלזונות
* אם מישהו יודע על שיטה לחיזוק חלומות נבואיים {לא איך להתחיל אותם מ-0, פשוט איך לשפר אותם} מוזמן לספר לי עליה, למרות שזה לא כל כך מאגיה/כישוף... *או פשוט לשלוח לי במסרים* שמתי לב שהתחלתי להשתמש הרבה במילה -פשוט. לא נחמד במיוחד...
פרינסס---,--´-{

RainBird

New member
אני מכיר שיקוי את רוצה מתכון? אם כן אז תודיעי לי ואני אפרסם את זה בפינה הבאה שלי...

MGP

New member
אם תספרי מה את הוזה זה אכן יעזור...

ולוירת´ חשבתה פעם לפתוח הצגה בשם המונולוג הכחול? תנצל את כשרונך :)

פיית´ ופרינסס,

כדי לחזק חלומות נבואיים וחזיונות, צריך לעשות דברים שמחזקים את האינטואיציה. כל דבר שקשור באינטואיציה מחזק אותה, וזה כולל: קריאה בקלפים/מים/בדולח/כל דבר אחר. יש לי עוד טריק, שאני אספר לכן עליו בתקווה שאף אחד לא יפצח בשיר - "את משוגעת" (אגב, בקשר לזה, אני לא חושבת שלמישהי שנמצא בפורום מאגיה וכישוף יש את הזכות להגיד למישהו אחר שהוא משוגע): בזמן מדיטציה אפשר ללכת "לפגוש" מישהו או משהו, ולשאול אותו שאלות על עצמך, על בעיות שמפריעות לך וכו´. אני בדרך כלל נפגשת עם כוכבי לכת או עם עצמי... זה מחזק את האינטואציה בגלל שככה את נפגשת עם רובד קצת יותר עמוק של עצמך (וזה יכול להיות בצורה של הירח, החתולה שלך, או הכיסא שלך), ושם בעצם נמצאת האינטואיציה שלך. בכלל, כל העיסוק במיסטיקה מאוד משפר את האינטואיציה, ולכן בדרך כלל אחרי שמתחילים להתעסק בזה פתאום יש חלומות נבואיים, או שיודעים כבר את כל מה שהחברה רוצה לספר לפני שהיא הוציאה מילה מהפה.

faith2

New member
ייאלה!!! גסטין לא השתנת!

כמעיין המתגבר תודה! בכל אופן ייאלה נענה לגסטין! טוב שאני ערה. אמממ....זה גם בעבר וגם בעתיד...אבל! שזה בעבר...(או.קיי זה לא קטע ממכושפות) זה שאני נוגעת בדברים..כאילו פתאום הם מחזירים לי תמונה מסויימת מאותה "סיטואציה"...לא יודעת זה קטע כזה מוזר...ההרגשה היא יותר ממה שאני מספרת. ובקשר לעתיד זה מפחיד...פעם הייתה לי ממש תמונה של תאונה ועברנו באותו היום תאונה קלה. ולפעמים אלה דברים שאני פשוט יודעת שהם יקרו.

למעלה