חיזיון

imitzik

New member
חיזיון

קורה לכם לפעמים, שאתם רואים את העתיד, אך אתם לא קולטים זאת, ומבינים שראיתם את זה לאחר שהמקרה קרה??? לי זה קרה. מפחיד משהו, ואולי, אם הייתי מתעורר בזמן, דברים היו נראים אחרת. נכון - מה שצריך לקרות קורה, אבל... אולי אלו סימנים שנשלחים לנו, ואנו לא מנצלים זאת???

יופיאל

New member
ברוך הבא

קודם כל , ברוך הבא לפרום :) אני חושב שחזיונות יכולים לקרות כאשר אתה מספיק פתוח לקבל אותם. העתיד הוא לא קבוע , ולפעמים אנחנו יכולים לראות לאן מוביל אותנו הנתיב שבו אנחנו נמצאים כרגע. ברגע שאנחנו רואים את התוצאה ולא אוהבים את מה שאנחנו רואים , אנחנו יכולים לשנות משהו כדי שהתוצאה תהיה אחרת. דבר ראשון , מיחנת ביכולת מופלאה , אל תפחד מהמתנה שניתנה לך. תלמד להתמודד איתה ולנצל אותה לטובה. באור ואהבה , יופיאל המלאך

imitzik

New member
איזה נשמה אתה!

היי יופיאל. בוקר-טוב. קודם כל, תודה על קבלת הפנים החמה, אך צר לי לאכזב אותך, אני מכיר את הפורום הזה, מיומו הראשון (למען האמת, הייתי שותף להקמתו). אני מביט ומסתכל, קורא ומתעניין, ולעתים משאיר הודעה. בקשר לקשר, מה שאנו רואים יכולים להיות גם אופטימיים וגם פסימיים. אנו יכולים לראות את העתיד, כמו שאנו רוצים לראות, וכמו שאנו לא רוצים לראות. מה לעשות, חוקי הטבע. לא הכל טוב בעולם הגשמי (אני רוצה להאמין שבעולם הרוחני - הכל טוב, מן תקווה לחיים שאחרי). בכל אופן, ברגע שאנו רואים משהו פסימי, מיד התחושה כי צריך לשנות אותו, השאלה היא איך? איציק.

יופיאל

New member
שאלה טובה

זה בטוח לא קל לשנות את העתיד , אך זה אפשרי. מה שבטוח , אסור לפעול מפחד , כי רוב הסיכויים שאם נפעל מפחד , נגשים בדיוק את מה שאנחנו לא רוצים.(לדוגמא - אדיפוס...) אני חושב שהדרך הכי טובה היא להקשיב לאינטואיציה... :) צריך לבחון כל מה שאנחנו עושים ולא לקחת שום דבר כמובן מאליו , רק אז נוכל לראות איפה אנחנו טועים. בהצלחה :) באור ואהבה , יופיאל המלאך

יופיאל

New member
כן :)

כשהייתי בצבא , הייתי במקום שממש סבלתי שם. הייתי במצב נפשי דיי לא טוב. חי חיים כפולים , אדם אחד בצבא ואדם אחר מחוץ לצבא. באותו זמן הלכתי למישהי שמתקשרת , והיא אמרה לי הרבה דברים על המצב שלי , ומה יקרה אם לא אעשה שינוי. לא אכנס לפרטים , אבל משהו היה אמור לקרות לי בחצי שנה אחרי שהייתי אצלה. אחרי כמה חודשים ראיתי שהמצב מדרדר , והחלטתי שאני עושה הכל בשביל לצאת משם , אני לא הולך לחכות ולראות אם מה שהיא אמרה יתגשם , אני הולך לשנות את מצבי. השינוי הזה היה ממש פריצת דרך בשבילי. ראיית עתיד בקטן , היו לי כל מיני מצבים שידעתי שהתוצאה לא תהיה טובה , לפעמים הקשבתי ולפעמים לא. כיום אני מקשיב לזה הרבה יותר.

שני.ר

New member
יש אפשרות לדעת אם בעבר

שיניתי את העתיד? כלומר את העתיד (שהוא בעצם כבר עבר) שהיה יכול להיות לי אם הייתי בוחרת במשהו שונה ממה שבחרתי בעבר? או שזה אולי כבר לא כל כך משנה כי מה שהיה יכול לקרות כבר לא קרה?

יופיאל

New member
את משנה אותו כל הזמן

את משנה את העתיד שלך בכל שניה , בכל בחירה שאת עושה. וזה יכול להיות הדבר הכי קטן , כמו דרך איפה אחזור הביתה היום , (אולי בדרך אחרת היתה לי תאונה...?) העתיד הוא לא קבוע , אפשר לראות לפעמים לאן יובילו אותנו צעדינו , ולנבא את העתיד , אך אפשר תמיד לשנות אותו. לפעמים יש בחירות מאוד ברורות שקובעות לנו את עתידינו , ולפעמים הבחירות הן מאוד מאוד קטנות ונראות חסרות משמעות , אך לכל בחירה יש משמעות. לפעמים גם עוזרים לנו לבחור , מלאכים שומרים... פעם קראתי ספר - קץ כלזמן של אסימוב , ספר מדע בדיוני על מקום שקראו לו כלזמן והיו שם אנשים שיכלו לנסוע בזמן ולשנות כל מיני אירועים. הם היו מונעים מלחמות , אסונות וכו... הגיבור הראשי שם הוא ``טכנאי`` הוא היה מחשב מה השינוי המינימלי כדי לגרום לתגובה הרצויה. שינוי לדוגמא- הקומקום הוזז מהמדף הראשון לשני. העוזרת חיממה מים בקומקום , וכשהאדם הגיע הביתה ונתקל במדף , הוא לא הפיל על עצמו את הקומקום הרותח, כתוצאה מכך גם לא היה עצבני כשהגיע למשא ומתן באותו הערב , שיחות השלום עברו בהצלחה ומלחמה גרעינית נמנעה... לספר גם יש מסר מאוד חזק. לאחר כל השינויים האלו , הם נסעו לעתיד הרחוק מאוד , ושם לא היו שום סימני חיים. אותו טכנאי הגיע למסקנה שהשינויים הללו פוגעים בדרך שאלוהים קבע (הם שינו את הגורל של אחרים) וכל פעם שמנעו אסון , מנעו גם צמיחה מחודשת שלאחר האסון , ולכן האנושות הפסיקה להתפתח וגוועה... אנחנו יכולים לשנות את העתיד שלנו , אך לא להכריח את השינוי על אחרים. מה גם , שלא תמיד אנחנו יודעים באמת מה הכי טוב לנו , ובגלל זה צריך גם לסמוך על אלוהים , ולהקשיב לאינטואיציה. באור ואהבה, יופיאל המלאך

darma

New member
יופיאל, אייך משנים עתיד?

יופיאל היי לך, ביום האחרון שהייתי בבומבמלה הלכתי למגדת עתידות היא אמרה לי דברים רבים טובים יותר וטובים פחות, היא נשמעה לי די אמינה. ואני לא סומכת על שום מגידי עתידות. מה שקורה שאחרי 10 שנים בערך שאין לי אהבה אמיתית היא ניבאה לי שעדיין לא עברתי מספיק תהליך ויקח לפחות שנה ויותר עד שיהיה לי חבר לחיים. אני חושבת שדי אני רוצה חבר לחיים ולא עוד כמה שנים. אייך אני מקרבת את העתיד למחר בבוקר מצידי? תודה, ואהבה דארמה.

יופיאל

New member
קודם כל במחשבה

קודם כל תחליטי שאת רוצה לשנות , ותתכוונני על המטרה שלך. תסתכלי טוב טוב בפנים , ותראי מה עוצר אותך מבחינת התהליך שאת עוברת , מה חסר לך להיות שלמה עם עצמך? אולי משהו בצורת המחשבה שלך כרגע מונע ממך להקשר למישהו? את צריכה להחליט באופן נחרץ מה את רוצה , ולראות את זה בצורה ברורה כאילו זה כבר קרה. תתארי בדיוק איך את רוצה שהוא יהיה , מה את מחפשת בן זוג אידיאלי , ואז כשתפגשי אותו תדעי גם לזהות אותו... באור ואהבה , יופיאל המלאך

הפחד

אני מסכימה עם יופיאל שאסור לפעול מנקודה של פחד. אם תשימו לב להיפוך האותיות פ ח ד - ד ח ף יוצא דחף. צריך לפעול מתוך דחף לעשיה ולנטרל את הפחד על מנת להשיג את התוצאה הרצויה. היו ברוכים

דחף -צדף

צרלי וחצי היי!!! קבלתי את התנצלותך, חסרת לנו במפגש. בכל אופן הפרוש שלך למילה פחד בהיפוך אותיות יצר אצלי קונוטציה אחרת. משום מה היפוך האותיות בין ח לצ דוקא. ואז יצא לי צדף, לדעתי אם נסתכל על הצדף ניתן יהיה לראות עליו קווים קווים. אני אלך על הצדף הגדול יותר שיוצר קונכיה ואז אקבל משהו כמו בית של שבלול. מן ספירלה@ ככה אני רואה את הפחד. מן ספירלה ששואבת את האדם אל הקרקע ואפילו מתחת לזה, ממש אל האופל אל עולם של יצורים רשעים. עלנו להתעלות מעל הפחדים. פשוט במחשבה ליצור מצב שאנחנו זורקים את הפחדים לים. הים הרי המקום הכי גדול בכדור שלנו שניתן לטהר בעזרתו כל דבר. ברגע שזרקנו את הפחדים, יתנקו מחשבותינו. מן ריסט כזה, או אז נוכל למלא את המח במחשבות בונות, חיוביות. ופשוט יהיה זה הזמן להוציא לפועל את התכניות שלנו שכל הזמן פחדנו להוציא. הרבה אור אחווה ואהבה אין סופית. מיכל

היכולת לראות חזיונות :cool:

היי imizik!!! שלום לך ``אחי``... ראשית היכולת לראות חזיונות לא אמורה להיות יכולת מפחידה. זוהי טכניקה פשוטה שניתנת ללמידה. דמיין בעיניי רוחך את המוח כמכשיר רדיו. עליו יש לך שליטה. אתה יכול להחליף את התחנות מתי שתרצה. מ91 fm ל 101 fm. זאת אומרת תחנות שונות שנקלטות מתי שנרצה. כך בדיוק פועל המוח. הוא משדר ענק ואתה הוא זה שאחראי על הקליטה. אם לדעתך ראית את העתיד הווה אומר שהמוח שלך היה בתדר של ראיה עתידית. מה אתה רוצה? נחנת ביכולת ואתה מפחד ממנה? התעודד. תבדוק מה התדירות של התופעה. או שתנסה לשפר את היכולת הזו. או שתחסום אותה. הכל בידך. הרבה אור ואהבה אין סופית ללא גבול וללא תנאי. מיכל

למעלה