חיזור

גרגמל14

New member
חיזור

מאיפה הגיע הסטיגמה שגבר הוא זה שצריך לחזר אחרי בחורה?
להיות זה שמתחיל, זה שמחזר,זה שמוביל , זה ששולט, זה שצריך לפרנס ,זה שקונה, זה ששורק , למה זה לא ההפך?
ההרגשה שלי שבחורות מרגישות שהן הפרס , שסקס זה פרס עבור הגבר והוא צריך להשקיע הרבה בשביל להשיג אותו.
העולם הזה מצטייר כאילו הגבר הוא זה שזקוק לבחורה ולא הבחורה זקוקה לגבר. אשמח לשמוע הסברים פיזיולוגיים פסיכולוגים מדוע העולם שלנו בנוי ככה?

curious lover

New member
אבולוציה

אבלוציונית יצא שרביה מינית יותר "מתאימה" (בזנים מסויימים)
יצא שיותר מתאים שלמינים של תכונות ממוצעות שונות
ואני יכול להמשיך ככה עוד הרבה, אבל בסופו של דבר אנחנו ההחלטנו לקרוא לאחד מהמינים "גבר" ולשני "אישה"

יכול להיות שהרבה התניות/מוסכמות חברתיות הם "שאריות", כמו עצם הזנב, התוספתן, ואפילו אפשר להסתדר בלי טחול.
אבל יכול להיות שהם פשוט יותר מתאימות ב"ממוצע"

רוב החברות האנושיות

נשלטו ע"י גברים מאות אלפי שנים.
מכיוון שלגבר לא היתה דרך וודאית לדעת אם הצאצאים הם שלו, גברים עודדו מצב שנשים הן פאסיביות, לא יוזמות ולא יוצאות מהבית. מה שנקרא "דיכוי".
יש חברות אנושיות נדירות שבהן השליטה היא לפי השושלת הנשית והפלא ופלא- הנשים שם מאוד אקטיביות, יוזמות מין, ויש להן מספר פרטנרים- רק ששם לא מתייגים אותן כ"שרמוטות" ו"מופקרות".
בקיצור, הכל באשמתכם!

אתם אשמים

בחוסר השרמוטיות.
החברה הישראלית מאוד שמרנית בנושא. גבר שמזיין הוא גבר-גבר. אישה שמזדיינת היא "נותנת".
וראה להוכחה את כל התגובות לאירועי "הזמר המפורסם" או האונס של בת ה12 שהתגלה לאחרונה.

newcharm

New member
וואלה

אז אנחנו מתנצלים...:)

Berethor

New member
יש לזה חלק בזה ללא ספק

אני אומנם לא תומך בהשתרללות(במיוחד שזה נוגע לי ולקרובים שלי) אבל גם לא בסטנדרט הכפול בנושא.

Berethor

New member
אבל מונוגמיה היא לא מילה גסה

מה שכן כאשר גבר חושב שלו מותר ולאישה אסור זה באמת לא בסדר, אבל גם לא כל הגברים בוגדים או עושים סטוצים וכו.

גבר אמיתי לא מחזר

גם ככה אנחנו במיעוט וזן נכחד.... הן מתרבות עוד ועוד ולכן צריכות לעוט עלינו תוך כדי דחיפות מריבות ו מכות עד זוב דם .
רצוי שיעשו זאת בבגדים תחתונים מינימליים או בלי .

Berethor

New member
בעיקר סקסיזם אבל גם ביולוגיה

העניין הביולוגי הוא בעיקר בכל מה שקשור לטסטוסטרון, אם אינך יודע על מה טסטוסטרון משפיע שווה שתקרא על זה. העניין הסקסיסטי, הוא כמובן בתפיסה כאילו גבר באמת חייב לעשות את כל אלו ולא יכול להיות שזה יהיה להפך או באופן שווה.

Hastelloy

New member
זה באמת מעצבן אבל זה ככה כי בדרך כלל

נשים לא גומרות מחדירה עצמה אלה מגירוי הדגדגן ולכן הם נהנות פחות מהגבר בסקס רגיל, וכמובן יש גם סטיגמות סקסיסטיות בנושא אבל זה בעיקר בגלל
שבדרך כלל הגבר הוא זה שנהנה בסקס והיחיד שגומר וגם בכל התנוחות שהוא עושה את זה הוא נמצא בפוזיציה הרבה יותר נוחה ושולטת מאשר הבחורה שהיא או שוכבת או על ארבע או יושבת עליו.

דווקא נתקלתי לפני שבועיים באיזה בלוג מוזר של איזו בחורה אחת שטוענת שהיא זיינה את החבר פעם ראשונה בתנוחה בה היא דופקת כמו גבר וגומרת לפני הגבר..היא גם כתבה איזה סיפור אירוטי מוזר על בחורה חנונית שמזיינת איזה בחור חתיך... היא עושה רושם של בחורה מאד אסטרטיבית מבחינה מינית אבל אני לא חושב שיש יותר מידי בחורות כאלה.

Berethor

New member
זה לא מדויק

יש נשים שגומרות מחדירה, אפשר להתווכח על כמה מסוגלות או לא מסוגלות, אבל זאת עובדה. מבחינתי זה גם נשים שיש להן הכי הרבה פוטנציאל מיני אבל לא נכנס לזה. לגבי בחורות שאקטיביות במין, זה בהחלט לא כזה נפוץ אבל לדעתי זה בהחלט דבר מגניב וגם 'בהחלפת תפקידים' הזאת יש משהו שלדעתי שם דברים שנותנים למין פרספקטיבה חיובית יותר(מאשר אם רק גבר תמיד אקטיבי ואישה תמיד פסיבית), אם כי יש לציין שיש בתנוחות האלה שאישה מעל גבר יותר סיכונים, זה למשל יכול לגרום לשבר בפין אם האישה לא מספיק זהירה או יודעת מה היא עושה.

אז עם זה שאני בהחלט מאוד מפרגן לזה צריך גם לקחת תחשבון שיש לזה יותר סיכון. במיוחד נשמע מסוכן שבתולה עשתה את זה אבל טוב שזה נגמר בשלום. גם הקיפופים שהיא עשתה לו שם היה מסוכן אפילו יותר ולא פלא שזה היה לא נעים לו, וזה שהיא הייתה מאחורה לטענת היה מאוד לא טבעי ומסוכן, היא ללא ספק הגזימה שם. אישה אקטיבית בהחלט דבר שהוא מושך מאוד לדעתי, אם כי אם היא מכניסה שם אג'נדה "פמיניסטית"(למעשה פמיניסטית קיצונית) וקובעת שרק היא צריכה להיות אקטיבית אז כבר יש פה אפליה הפוכה לדעתי שיכולה להיות בעייתית.

http://he.wikipedia.org/wiki/שבר_הפין

Hastelloy

New member
כואב לי רק מלחשוב על זה...אבל זה נדיר בתנוחות

רגילות כולל כשהבחורה יושבת על הגבר. התנוחה הזאת מסוכנת גם בגלל שהבחורה יכולה בטעות לשפור לגבר את הביצים אם היא לא נזהרת.

אבל בכל זאת אולי אנסה את זה פעם עם מישהי כי זה נראה כמו חילוף תפקידים מעניין להבדיל מסטרפ און בוא הבחורה לא מרגישה כלום וזה סתם חתיכת פלסטיק בתחת שלך.

למעלה