חיזוק ותמיכה

tsik

New member
חיזוק ותמיכה

אני בחור בן 27 פעיל במילואים וחייל קרבי בסדיר. ברצוני להביע תמיכתי המלאה במפלגת שינוי ,הגיע הזמן כי למגזר החילוני העובד והמשרת במילואים המחזיק את המדינה לאורך כל שנות קיומה תהיה מפלגה אשר תיצג אותו. לבני מגזר זה ברורה סיבת עשיית הדברים ואין צורך להסבירה והיא המשך קיום המדינה ושגשוגה!!!!! לצערינו הנטל הולך וגובר ונהיה בלתי נסבל וזאת עקב גדילת האוכלוסייה "הנתלת"על שכם משלם המיסים. מפלגת שינוי היא המשמשת פתחון פה לציבור אשר אני חלק ממנו,זו הפעם הראשונה בה מרגיש שלמות ושייכות עם מצעה של מפלגה ואני גאה לומר כי שכנעתי 12 אנשים להצביע שינוי. אני אמשיך לנסות זה דיי פשוט כשמאמינים בדברים בהצלחה

orenoren2

New member
חברי שינוי מודים לך!

לשכנע 12 אנשים זאת עבודה ממש לא פשוטה!! ויש לה ערך רב אני לפחות מודה לך... אני לא יכול לדבר בשם כולם =) נקווה שמפלגת שינוי תחזיר לנו על תמיכתה בה.. (וההצבעה בבחירות לה כמובן)

הלוואי שהייתי מצליח לשכנע את אמא

שלי!!! היא מאמינה אלוהים (אמונה די עיוורת מילדות - אין סיכוי שאשכנע אותה אחרת, גם אם בודהה יקום לתחיה), הצלחתי לשכנע אותה שש"ס זו מפלגה של נבלות שלא תורמים למדינה, ופה אני תקועה!!! היא מקובעת במחשבה ששינוי זה "אנטי" ושזה "נגד" ופה מתמצאת דעתה על שינוי (אוף), מה אני יכול לעשות??? ניסיתי לשכנע אותה אבל זה לא עוזר!!!

bzzzzzzzzzz

New member
יפה, תמשיכי

עכשיו תשכנעי אותה שגם הליכוד זאת מפלגה של מושחתים ונבלות. וגם תרומה של העבודה בשנים האחרונות מוטלת בספק. ובקיצור - תמשיכי לפסול לה את כל המפלגות, עד שתישאר רק שינוי. אולי זה יעבוד... :)

ביאטה

New member
תני לה לקרוא את המצע...

אין שם , באמת , אבל באמת שום דבר אנטי ישיר. אם הדברים הללו אינם כואבים לה , אז היא (ובעצם אנחנו) נמצאת בבעיה קשה...

אמא שלך יודעת שיש סתירה בין שינוי

לבין אמונה באלוקים. לא פלא שאתה שכופר באלוקים תומך שינוי נלהב. למרות ששינוי מנסה לטשטש את זה הציבור לא מטומטם לפחות רובו.

meirkl

New member
איך התאפקת כל השבת?

ועכשיו זה לא ביטול תורה לכתוב בפורום שינוי? ומה עם פסק ההלכה שאינטרנט זה אסור?

למעלה