חיזוק הגוף

• פותח הנושא wina
  • פורסם בתאריך

wina

New member
חיזוק הגוף

שלום, תוכלו, בבקשה, לכוון אותי בפתרון בעיה הבאה: אני לאחר ניתוח סינוסים טראומטי שבא לאחר כשנתיים של סינוסיטיס כרונית. בלעתי הרבה אנטיביוטיקה.עוד לפני הניתוח הייתי חלשה ועייפה כל הזמן. כרגע אחרי הניתוח המצב לא מזהיר. אני רוצה להתחיל לטפל בעצמי גם מבחינת ההרגשת החולי וגם מבחינת ההחלמה מניתוח. באיזשהו שלב ניסיתי טיפול הומיאופטי שלא עזר (גם המטפל אמר שלא יעזור).לאיזה כיוון של רפואה משלימה לפנות: רפואה סינית, נטורפטיה, רפלקסולוגיה או משהו אחר. אבקש את עזרתכם ואם אפשר המלצה לגבי המטפל באיזור חיפה. מבחינה רפואית קונבנציונלית לא אמורה להיות בעיה אך אני מרגישה שאני שוקעת ולא מבריאה. תודה למי שיענה.

התאוששות מניתוחים

ההחלטה לטפל בעצמך היא מצויינת, ויש מגוון טיפולים שיכולים לעזור לך. אני מגיעה מכיוון הרפואה הסינית כך שאני ממליצה עליו, במיוחד מאחר והוא כולל בתוכו צמחים, דיקור, תזונה ואורח חיים. אבל גם שאר התחומים שציינת טובים, ואם יש תחום שמושך אותך באופן מיוחד, הכי טוב שתפני אליו. אנא קראי גם את הקישור המצורף. בהצלחה

למה לא יעזור?!

אם המטפל שהיית אצלו לא הצליח לעזור לך-אולי הדרך שלו לא להודות בכך היתה לומר, שטיפול הומאופתי לא יכול לעזור. האמירה הזאת נשמעת לי תמוהה ומחשידה. הומאופתיה יכולה לעזור לך גם בהחלמה מהניתוח (ארניקה) וגם הריפוי הכולל (תרופה קונסטיטוציונית). פעמים רבות אני שומעת את המילה הומאופתיה בהקשר לטיפולים שונים לגמרי אז אם את רוצה אשמח לקבל פרטים על הטיפול ההומאופתי אותו עברת (אפשר במסר). כל טוב עירית

0 אור 0

New member
התאוששות מניתוח

כפי שאמרו לפני, כל אחת משיטות הרפואה המשלימה יכולה לסייע בהתאוששות שלך - אני הייתי מעדיפה טיפול שיש בו נגיעה ישירה בגוף - רפלקסולוגיה, שיאצו, רפואה סינית (לא השתמשתי במילה טיפול מגע בגלל הדיקור) ולשלב את הטיפול הזה עם תוכנית חיזוק כללי: 1. לקחת אסידופולוס כדי להפטר מהשפעות האנטיביוטיקה, ולאושש את פלורת המעיים 2. הרבה הרבה מנוחה, והרפיה באמצעות דברים שגורמים לך כיף: ממדיטציה ועד האזנה למוזיקה, מציור ועד טיול על החוף. 3. תזונה טובה ועשירה לחיזוק הגוף והנפש 4. להתחיל בפעילות גופנית מאזנת ומשקמת - כמו יוגה , טאי צ'י או צ'י קונג

למעלה