חיזוק הגוף

rotemoosh

New member
חיזוק הגוף

שלום לפני 3 שנים בערך אובחנתי כחולת קרוהן, המחלה שקטה חוץ מכאבי בטן קטנים פה ושם. בתקופה האחרונה משום מה אני כל הזמן חולה, מקוררת או סתם חלשה, לאו דוקא קשור לקרוהן אבל רציתי לשאול מה ניתן לעשות כדי לחזק את הגוף? אני משתדלת לקחת ויטמינים פעם ביומיים ככה כדי לעלות את רמת הברזל בגוף ולהוסיף לו קצת ויטמינים אבל מה עוד ניתן לעשות? תודה

אתגרים בריאותיים

שלום, אני מקווה שהתיעצת עם איש מקצוע לפני שלקחת ויטמינים מכיוון שבעולם הויטמינים קיימות המון חברות יצרניות במגוון של איכויות (וכמובן מחירים) קיימים מוצרים שלא הייתי מציע אותם גם לאנשים בריאים. אז במיוחד אצלך כחולת קרוהן את לא צריכה להעמיס על הגוף שלך אתגר נוסף על מערכת העיכול בצורת מוצרים שעשויים לא להתאים לך. ההמלצה שלי היא לפנות לאיש מקצוע כמו נטורופטית\ תזונאית\ רפואה סינית (ולא הזבנים בחנויות הטבע, אפילו אם הם למדו רפואה משלימה. אני עובד עם כמה בתי טבע ואני מכיר קצת מקרוב איך הם עובדים) רק בריאות

rotemoosh

New member
אכן התייעצתי..

בגלל שחסר לי ברזל קצת לפעמים הרופאה עצמה המליצה לי על ויטמינים ומצאתי סוג מסוים של כדור שמכיל גם ויטמינים וגם ברזל (של לייף אם אתה מכיר מולטיויטמין או משו כזה..) אבל למרות זאת בתקופה האחרונה כל פעם צץ משהו חדש פעם התקררות פעם חולשה.. מה עושים עם זה?

ללכת להתיעצות מקצועית

נטורופטית או תזונאית קלינית (לא כאלו שלמדו קורס מזורז של 6 חודשים) וזאת על מנת לעשות איבחון מסודר יכול להיות שמה שלקחת מתאים למרבית האוכלוסיה אבל לא ממש מתאים לך במצבך הנוכחי ולכן המלצתי על הנ"ל

rotemoosh

New member
אוקי.. תודה..

בכל מקרה אני אשמח לעוד עצות של דברים טבעיים לאו דווקא תרופות שיכולים לתרום לחיזוק של המערכת החיסונית ולחיזוק הגוף.. תודה

nadaval56

New member
קישור לרוטב פטריות ותחרות נושאת פרסים!!

השתתפות בתחרות ללא התחייבות וללא עלות כספית כלשהי. הפרס: "אוצרות הקיסר" - פורמולת פטריות הכח היפניות. כנסו! תשתתפו!

חיזוק המערכת החיסונית

היי רותמוש, לי דווקא נראה שמה שאת זקוקה לו בעיקר זה חיזוק המערכת האנרגטית שלך ולכן כדאי לך גם לקבל טיפול תומך ברובד הזה של הגוף והנפש. המון בריאות וחוסן תמר - קינסיולוגית

ינוקא1

New member
אני ממליץ לך

לנסות טיפול שבועי במגע. שיאצו או משהו אחר. מגע זה משהו עם כוחות ריפוי אדירים. לא מזמן קראתי על מחקר בו נתנו לכל מיני קבוצות של עכברים תזונה זוועתית , ותוחלת החיים שלהם היתה בהתאם. אבל משום מה היתה קבוצה אחת יוצאת מהכלל שהאריכה ימים ב60% יותר ממה שהיתה אמורה. כאשר בדקו מה קרה שם , גילו שהסטודנט שהיה אחראי על האכלת העכברים נהג פשוט ללטף אותם ולשחק איתם. (נכון שזה לא בדיוק "טיפול במגע" קלאסי , אבל בכל זאת) טיפול במגע זה משהו מאוד משחרר ומאוד עוזר , כנ"ל מגע בבטן. אני בטוח שאם היו אנשים מקבלים טיפולים שבועיים במגע , היו יכולים לוותר על כמויות אדירות של תרופות , תוחלת החיים היתה עולה ,והמצב הרגשי של אנשים היה משתפר. מה שכן יש צורך למצוא מטפל\ת טובים. כלומר שאת תרגישי בנוח עם הטיפול שלהם.כמו כן יש סוגי טיפולים שנעשים על גבי בגדים (כמו שיאצו וטווינא מסורתיים) ויש כאלו שנעשים ישירות על הגוף. תמצאי את מה שמתאים , ובהצלחה.

rotemoosh

New member
מה זה טווינא?

האמת השיאצו נשמע נחמד.. אולי אני אנסה..

ינוקא1

New member
זה כמו שיאצו , רק יותר דינמי.

אין לי כל כך דרך להסביר את זה ,צריך פשוט להרגיש את זה

ינוקא1

New member
מחאתכם התקבלה ונרשמה בפרוטוקול.

אגב , כמטפל בטווינא שחווה לא מעט טיפולי שיאצו ומשלב טכניקות משיאצו , אני בעד הטווינא (אבל רק כאשר למטפל יש מספיק רגש).

תשובה ל"מה זה טווינא?"

מתוך התנסות אישית וללא לימודים כלשהם אך לא באחד מהתחומים שללו, אלא רק מתוך החוויה האישית שלי - אני יכולה לומר שטווינא זו מעין פיזיותרפיה הוליסטית. הטווינא יותר דומה לעיסוי (כך אני חוויתי) אבל שניהם יעילים. לי הועיל בעיקר השיאצו. נסי ותהני תמר - קינסיולוגית

mic26

New member
טווינא - טיפול במכות

מכאיבים לך, מגרפים אותך, מעבירים עליך מכבש, וכל זה בתנועות ידיים במהירות של 300 קמ"ש. כשאתה צועק אומרים לך שזה כאב טוב ושאתה צריך להרפות. לפעמים סתם תוקעים אגודל בנקודה כואבת ומסובבים לכל הכיוונים. אם המטפל במקרה סיני - זה מלווה בחיוך כזה, שבו העיניים שלו נראות כמעט סגורות. זה מאוד חמוד בעצם.

0 אור 0

New member
האמת שלא חייבים להכאיב בטוינא

אני מודה שהידע המקצועי שלי מסתכם ב 4 שיעורים שלאחריהם הייתי צריכה לעזוב לצערי הרב את הקורס בגלל אילוצים אחרים, אבל הספקתי מאד להתרשם ואפילו שמרתי איזה טכניקונת אחת לטיפולי גב. נתקלתי במטפלי טוינא (ישראלים ) טובים מאד, שכמו בכל שיטה יודעים לעשות טיפול אפקטיבי בלי לההכאיב. ואגב, את מה שאת אמרת על הטוינא (עם דגש על כאבים לא על המהירות), שמעתי המון המון אנשים אומרים על עיסוי תאילנדי, ולצערי אני המון פעמים עובדת על מסעות שכנוע כדי שיאפשרו לי לתת את החויה המתקנת. כמו בשיאצו, כך בתאילנדי, כך בטוינא - לפעמים זה כואב, אבל אף פעם לא בתור מטרה, ואני אישית מפסיקה ומחפשת כיוון אחר.

ינוקא1

New member
אז אני מזמין אותך

לחוויה מתקנת אצלי (אם תרצי גם אעשה לך מחיר
) אני עובד בטווינא ודיקור בעיקר עם קשישים (היום המבוגרת ביותר בת 92 ) , ותאמיני לי שמי שיודע לעבוד לא מכאיב. העיקר זה הרגש של המטפל והיכולת להרגיש את המטופל. צר לי שהתנסית אצל מטפלים גרועים.

למעלה