חיזוק הגוף (3)

עשיתי את התרגיל הראשון.....

אני עשיתי את התרגיל הראשון: זמן-6 דקות ו15 שניות. בהתחלה היה קל, אאחרי 3 דקות הרגשתי את ההבדל, את הקושי, אבל לא ויתרתי, התרכזתי בכאב, והמשכתי עד 6 דקות ו15 שניות, אני לא האמנתי שאני יכול להחזיק כל כך הרבה זמן, כאילו חשבתי שאחרי דקה וחצי אני אוריד את היידים. בן זוכר שדנו בקשר להזיק לעצמנו?? אז בקיצור אחרי התרגיל כפי שאמרתי לך כאבו לי נורא הכתפיים, התרגיל הזה עשיתי אותו לפני שינה,והכאב תקף כאשר הורדתי את הידיים, אז התחלתי קצת לנער אותם ולעשות טיפ טיפה שיחרורים, והלכתי לישון, למחרת קמתי ולא הרגשתי כלום, הכאב נעלם, התפוגג. אז השאלה היא איך אני יכול לדעת שזה מזיק לי?? איך אני יכול להבחין שזה מזיק לי או לא?? הרי התרגיל הזה הוא חיזוק הוא לא מזיק תלוי אם אתה עושה אותו בצורה לא נכונה, אך עשיתי אותו בצורה מאוד נכונה. דרך אגב, אני אתרגל את הטס חיזוק במלואו ביום שלישי כי עד אז אני עידודודו הלוחם מפוצץ במחנים ובחנים. אז תאחלו לו בבצלחה!! מחכה בקוצר רוח לתשובה, שלכם באהבה, עידודודו הלוחם שהולך להתכונן!

הגוף יודע

אנחנו "מדברים" אל הגוף (פוקדים עליו), אבל צריכים גם "להקשיב" לו (להניח לו לכוון אותנו). הרמוניה בינינו לבין הגוף! מי שבוחר להתחזק הוא הגוף. מי שמחליט להתחזק הוא הגוף. אנחנו יודעים באופן טבעי את כל הדברים האלה. מה שמונע מאיתנו להיות אחד עם הגוף שלנו, הוא גישות כגון: "הגוף שלי חלש, אני אעמיס עליו, המפונק הזה, אז הוא יתחזק". הגוף הוא בן-ברית. כשאנחנו מתייחסים אליו כאל כזה, הוא מתנהג ככזה... וכשאנחנו רגישים אליו, אנחנו מגלים שהוא ממש משתוקק לפעילויות כמו ריצה, קפיצה, טיפוס, קרח על העור, מכות, זחילות, אדמה, גשם, מים, מאבק ועוד... הוא פשוט "שותה" את הדברים האלה בצמא. טאו כתבה קודם על פעולה מתוך הבטן, על היענות לתשוקות שלנו. כשאתה מרים את הידיים ומרגיש כאב בכתפיים, תתרכז בכאב ותשאל את הגוף שלך אם הוא רוצה שתוריד את הידיים. תשאל אותו גם למה. הגוף הוא ישות רבת עוצמה, בעלת כושר הישתנות. הרגש אותה - והנח לה לכוון אותך. אל תתייחס אליה כמו אל חפץ שמזיזים לאן שרוצים. אמן אותה, הכשר אותה, אך לא בדרך של עונשים וכאב, אלא בדרך של בניה, של טיפוח. אני מרגיש שאני מסתובב כל הזמן סביב הנושא אבל לא מצליח להנפיק הסבר ברור, שיקלע בדיוק למטרה. אז ננסה שוב בפעם אחרת, בעוד דקה, או שנה, או מתי שתשאל שוב... שלך באהבה בן

הבנתי אך מה בדיוק אני צריך לעשות???

כאילו להמשיך ככה, או להוריד בזמן????? ודרך אגב בקשר לכל התרגילי טסט האם צריך לעשות אותם אחד אחרי השני הוא מנוחה של דקה, או בכלל כל אחד בנפרד?????. שלך , עידודודו הלוחם שרוצה כבר לעשות את תרגילי הטסט אך בשלמות!

להמשיך ככה או להוריד בזמן -

רק אתה יכול להחליט. לגבי המנוחה בין תרגיל לתרגיל, אין שום בעיה. אתה מוזמן לנוח כמה שאתה רוצה... שלך בן

ירון-מ

New member
תורי

תרגיל ראשון - 5 דקות (שיפור של 2 דקות מהפעם הראשונה)שיפור של כמעט 100% תרגיל שני - דקה וחצי (עדיין אין שיפור) תרגיל שלישי - 2 דקות (שמתי לב שלא מומלץ לבצע על קיבה מלאה) זהו לעכשיו ירון

wu-wei

New member
טוב, תרגיל ראשון

פעם ראשונה שניסיתי: 10 דקות ו- 30 שניות, (או 11 דקות ו 30 שניות, לא בטוחה לגבי הדקה הראשונה). ובהחלט יכלתי להמשיך. בדקה ה8 התחילו תחושות של קושי, אבל מדי פעם, ואחרי ש ה ח ל ט ת י להוריד את הידיים לא כאב כלום, וגם לא ממש זקוקה לשיחרור... רק ממש מטע. אגב, בכתפיים לא היה כל קושי, תחושת הקושי היתה בשריר של החלק העליון של הזרוע בין בכתף למרפק, זה שבד"כ יותר בולט ומנופח מהאחרים. טיפ לגבי משהו שהקל עלי ברגעים קצת קשים יותר: הרגשתי (/דימיתי) שאני ענקית, כלומר שהגוף שלי הוא בגודל כמה מטרים, מגיעה עם לתיקרה וכו´. זה די המיס את תחושת הקושי בשרירים.

wu-wei

New member
התרגיל השלישי:

2 דקות ו30 שניות. מעניין כמה אצליח כשזה אמצע היום ולא אמצע הליה (מבחינת עירות...) הדבר היחיד שמרגישה בגוף מהתרגיל זה שרירי הגב האמצעי; הם עבדו חזק (אבל לא תפוש שם) ומרגישה את שרירי הבטן, אך זו רק הרגשה בנוכחותם, לא כואב או משהו כזה...

רמי ד.

New member
זמנים חדשים

הבוקר הצלחתי להכנס למחשבה הנכונה והחזקתי את הידים, תרגיל ראשון 10 דקות ועשרים שניות לעומת זאת לאחר מכן הרגשתי מצוץ משהו, ולפיכך נכנעתי בתרגיל שנים לאחר דקה וחצי, ובתרגיל שלוש אחרי דקה ורבע. מחר או הערב הפוקוס על תרגיל שנים רמי

ירון-מ

New member
WOW../images/Emo106.gif

יש כאן ממש זמנים ראויים לשבח כל הכבוד לכל המשתפרים

למעלה