חיזוקים!

shely50

New member
חיזוקים!../images/Emo13.gif

חייבת לשתף. כל פעם שאני נותנת פאזל למיסגור, יוצא לי לקבל חיזוק לבחירת התמונה. בפעם הקודמת, קונים בחנות התפעלו בקול רם מהתמונה שבפאזל שהבאתי. היום הבאתי את הפאזל הזה למיסגור, ואיך שניכנסתי לחנות ראיתי תמונה גדולה (הרבה יותר מהפאזל) תלויה על הקיר של החנות, ממש מול הכניסה, של אותה תמונה בדיוק כמו בפאזל שהבאתי. המוכרת ראתה שאני מסתכלת וסיפרה לי בהתלהבות כמה היא אוהבת את התמונה הזו, ובכלל, כמה שהיא מדליקה... סתם חיזוק חיובי שאני לא מקבלת בבית... וגם בקשר לחלק שהחתול איבד לי - גזרתי "חלק" חדש מהמקום המתאים בקופסה, ולדבריה זה יהיה כמעט בלתי מורגש. רק אני אראה את זה... היא בעצמה כמעט לא מצאה איפה החלק הפגום... זהו, סתם שמחתי ונעשה לי יום שמח, אז שיתפתי את מיש זה מעניין אותו. יומנעים גם לכם.

GreenShine

New member
../images/Emo13.gif באמת תמונה מיוחדת!

חחח כן,זה ממש כייף לקבל חיזוקים ונותן הרגשה מצויינת! התמונה ממש מיוחדת לדעתי,ממש יפה וגם די קשה לביצוע,לא? כל הכבוד! וזה רעיון מצויין באמת לגזור את החלק האבוד מהקופסא,ניקח את זה בחשבון
יום נעים

ssyוM

New member
פאזל יפיפה../images/Emo70.gif

כל הכבוד
אכן כיף לקבל חיזוקים. כשאני מגיעה למסגור אני נהנית לשמוע מהמוכר על כך שהוא ממסגר עשרות פאזלים הוא אף מראה לי פאזלים שאנשים השאירו למיסגור, פשוט כיף לראות ולשמוע

shely50

New member
ומה דעתכם על החיזוק הבא?../images/Emo2.gif

מי הפאזלים הפופולריים ביותר היום באתר הפאזלים הישראלי? ראו בעצמכם... בצד השמאלי של הדף. ורק אתמול מסרתי אותו למיסגור. דרך אגב, זה קורה לי כבר פעם שלישית - אני גומרת להרכיב פאזל, ואז הוא מופיע בין הפופולריים ביותר. איזה כיף!

jocie1

New member
נהדר לקבל חיזוקים מכל הכיוונים האפשרים|../images/Emo6.gif

שבת שלום ומבורך

123נעמי

New member
כיף לקבל מילה טובה על עבודה שהשקעת../images/Emo140.gif

תמונה מקסימה. איפה יהיה מקומה בבית - בסלון או במטבח?

shely50

New member
החלטה קשה...

המטבח והסלון אצלי הם חלל אחד גדול. כנראה שאתלה אותו מעל פינת האוכל, ממש מול הכניסה לבית. בכל מקרה, אני אוהבת להחליף ולשנות מדי פעם. שום דבר אצלי בחיים לא קבוע וסופי לתמיד... הכל נתון לשינוי לפי המצב...

למעלה