חיזוקים קטנים ב-
אנשים

חיזוקים קטנים ב-../images/Emo43.gif אנשים

האביזרים הקטנים עושים את ההבדל עדי רוטמן, ראש תחום האירובי והחיזוק בקמפוס "שיאים" תתארח הערב בשעה 21:00 בפורום אירובי ותענה על שאלות בנושא "חיזוקים קטנים" - אביזרי עזר קטנים לסטודיו ולאימונים אישיים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=665&MessageId=141847685
לעמוד הרשמי של
בפייסבוק כבר הצטרפתם?
אספנו את כל התכנים הכי מעניינים וחמים מתוך האתר בדף תפוזי מיוחד, המתעדכן מדי יום. הקליקו, לייקקו והצטרפו לחגיגה: http://www.facebook.com/pages/manage/?act=51002878#!/pages/tpwz-nsym/196144475119

היה כיף! D:

את רוב השירים לא שנאתי, כמה מהם אהבתי וכמה מעטים אפילו ממש אהבתי! אני שמחה (ולא מופתעת) שגרמניה זכתה. היה לי חבל על חלק מהמדינות שנותרו במקומות האחרונים למרות שהיה להן שיר טוב, באמת הייתי עצובה בשבילם
אילו שירים הכי אהבתם בגמר? אני הכי אהבתי את גרמניה, ספרד, בלגיה, קפריסין ואוקראינה (לשיר של אוקראינה גם יש מסר אמיתי! :0 חפשו את הקליפ שלו ביוטיוב, זה חזק). ~אמורה להתכונן לבגרות על הביודע מחר ולבגרות במחשבים ביום רביעי, אבל... נכנסת לפורומים במקום~

Shir Sparotty

New member
אירוויזיון מזעזע,

לא רק המפה,לא רק הזיוף המחריד,אלא גם שהאנטישמים האלה תקעו את הזיוף בריקאפ, אותנו אחרונים בוידיואים והצבעות מגוחכות. לא אומרת שהגיע לנו מקום טוב אחרי הביצוע הזה,אבל היינו פאקינג בטופ 5 של ההימורים! מאיפה מקום 14 בא??? אני מאוכזבת בעיקר מהמדינות שלא הצליחו לשים את הפוליטיקה בצד, אני דווקא הייתי בעד טורקיה כי היה להם שיר ממש טוב, למרות שהם חרא מדינה ואני שונאת אותם <: איך אהבת את ספרד????????????XD התפקעתי שהתפרץ להם האיש להופעה חחחחחחחח

Shir Sparotty

New member
אה אבל -

הקטע הכי טוב באירוויזיון 2010: אלכסנדר ריבאק ופריטייל למרות שהוא זייף רצחחחח
איזה חתיך די באתי לירר על המסך

כשאני צופה באירו' אני לא מתייחסת רק לישראל../images/Emo3.gif

אני נהניתי השנה. תכלס, ברור שהמון אנשים ברחבי העולם לא היו חושבים על להצביע לישראל גם אם הם היו אוהבים את השיר, וגם אם הם אהבו את השיר, רק מתוך עיקרון. אבל אני לא חושבת שהיינו מגיעים ליותר ממקום 10 נגיד גם אם לא היה את הקטע של שנאת ישראל. ספרד היה מעולה!
הזמר ממש טוב וגם ממש חמוד, השיר מעולה והמופע נורא יפה (הקליפ אפילו יותר יפה, ועצובי
)

ANTMboy

New member
שטויותת...

עם כל שנאת ישראל ושנאה להט"בית דנה ניצחה בשביל ישראל... כן היו זמנים כאלה...

זו כנראה הייתה תקופה שבה פחות שנאו את ישראל

אני שונאת להתייחס לאירו' כאירוע פוליטי ולחשוב שכל ההצבעות הן פוליטיות, אני ממש לא בגישה הזאת. אבל אני יודעת שחלק מההצבעות כן עובד לפי זה (וחבל). ואיזה שנאת להט"ב, כל האירוויזיון הוא הומו אחד גדול!
בנוסף העובדה שזכתה טרנסית פעם, ובטוח כמה הומואים במהלך השנים, ומופע הלסביות הגרוע ההוא של סרביה בשנה הראשונה שלהם, והמזעזע הזה מסרביה השנה (יש משהו עם סרביה...) ועוד איזה חצי מהמופעים באירוויזיון בשנים האחרונות.

ANTMboy

New member
אני יודע XD

אין פוליטיקה. את זוכרת מה קרה בין רוסיה לגרוזיה? אז חביבתי הם הצביעו אחד לשניXD ואסטוניה הצביעה לגרוזיה! ועוד יותר מצחיק ארמניה הצביעה לתורכיה ותורכיה לאזרבייג'ן די מצחיק היות ותורכיה רדפה את הארמנים שנים רבות. איפה הפוליטיקה?

אה ארמניה הצביעה לתורכיה?

לא זכרתי את זה
מצחיק כל הדברים האלה :) כן היו קטעים שמדינות קרובות וקשורות הצביעו זו לזו אבל זה לא כזה קריטי. אם מדינות עם מלחמות ומשקעים מהעבר ושנאה מצביעות זו לזו... ברור לי שזה שטויות

ANTMboy

New member
מה קרה בהוט3?

מישהו יכול להסביר לי מה התרחש איך מעונה 11 קפצנו למשהו לא ברור בשעות הצהריים... בין 1 ל3 לא זוכר מתי בדיוק. זו לא עונה 11... המתמודדות הן אחרות... *פאניקה* הלפ?מישהו?

Mary sunshine

New member
בימי רביעי בערב משודרת עונה 11

בימים א-ה בצהריים משדרים את כל העונות ברצף, כרגע עונה 9

ANTMboy

New member
אווו. אז זאת העונה שפספסתי ><" ולא את עשר!

איזו עונה מגוחכתX: לא מעניין בעליל. רוצה את אייסיס >: אוף איזה באסה שזה רק בימי רביעי!!!!

למעלה