חיזוי עתידי B-()

ג^קי

New member
חיזוי עתידי B-()

רציתי לשאול למי שמבין אם מספר אינטואציות מדהימות שחוזרות על עצמן לא בעיקביות אך בתדירות נחשבות לחיזוי עתידי? האם אפשר לשלוט בכך? האם למישהו יש אתר ישראלי או עולמי שמדבר על הנושא בפירוט? love you ג`קי

טיפ-טיפ

New member
היה לי חיזוי עתידי... או משהו כזה..

לפני התאונה שקרתה לי ידעתי שתקרה לי תאונה ובעזרת הידיעה הזאת לא נתקעתי בזכוכית של המכונית. אני חושבת שאי אפשר לשלוט בזה, זה בא פיתאום בלי שאת שמה לב ואת מרגישה את זה. אי אפשר לשלוט בתחושות והרגשות. אוהבת! טיפי.

ג^קי

New member
לי קרו דברים..... פחד!!!

היה לי חיזוי (i think) שאיש זר שראיתי ברחוב מת הקיצ קצ הוא לא עזב את מחשבותיי עד אחרי שבוע בקיצור ידעתי את שמו הלכתי לי ברחוב שקועה במחשבותיי עד שנתקעתי בעמוד (איה!!!) בעמוד הייתה מודעת אבל עם שמו

Tal_Ya_Tal

New member
היי ג`קיB-)

מה שאתה מכנה `חיזוי עתיד` הוא בעצם clair vouyance או ראייה שמעל זמן-מרחב. אתה בודאי יודע שהכל קורה בו זמנית. יודע? לא?! אז תדע! רק המיינד (השכל) שלנו גורם לנו לחשוב שיש קודם, אחר כך ומחר. אחת היכולות שהיו לנו פעם והתנוונו, היה לחזות באירועים שאינם קורים באותו מקום או באותו זמן בו אנו מצויים. וכפי הנראה, שהיכולת הזאת אצלך, נשתמרה. אפשר לפתח את היכולת הזאת, אבל, בד בבד איתה, כדאי לפתח גם את המודעות, על מנת שלא לחוות דברים טראומטים מידי. הראייה העל-חושית הזאת מתפתחת בעיקר באמצעות מדיטציה. אתרים? חפש במנועי החיפוש באנגלית, תחת השם clair vouyance L&L TALYA

למעלה