"חיות תחת אש"

גן חיות

New member
"חיות תחת אש"

הערב כאשר ביקרתי אצל הווטרינר שלי(אנחנו באשקלון) שמעתי ממנו על המצוקה הקשה בשדרות(כנראה , בקרוב, גם אצלנו). הוא סיפר שמאות אנשים רוצים להתפנות מהעיר. אין להם איפה להשאיר את הכלבים שלהם. אין שם כלבייה. פנסיון, אם יש, זה מעבר לתקציב של רובם. העמותות לא מוכנות לקחת. צב"ח כן, אבל בתור פנסיון. אנשים, תבינו, גם "גיבורים" שנשארים - קורה שהכלבים שלהם נפגעים. קורה שהבית שלהם נפגע ואין להם מה לעשות. והכלבים וחתולים ובע"ח אחרים שלהם ננטשים -לא כי הם רוצים - אלא כי אין פתרון. לא חוכמה גדולה להתפלסף פה ובפורומים אחרים על אנשים חסרי רגש שנוטשים את כלביהם. זה הזמן לעזור. אני רק חשבתי על עצמי אחרי שקראתי את ההודעה היום של ענת רפואה על משפחה שמחפשת משפחה אומנת לכלבה ושלושה גורים כי הבית שלהם בשדרות נפגע. ואז קראתי את הכתבה המצורפת. נו - נניח שהבית שלי נפגע. יש חברים וקרובים שיהיו מוכנים לקלוט אותי ואת ילדיי. יש אולי חברה שתהיה מוכנה לקלוט כלב אחד שלי או חתול אחד. ומה עם כל השאר? ומה עם הגורים? מה הייתי עושה גרה בבית עם חור בקיר/תקרה/מט ליפול כדי לא לנטוש אותם נשמע מאד יפה אבל לא מעשי בכלל. מצפרת קישור בנושא: http://www.ynet.co.il/articles/ /0,7340,L-3401680,00.html

למעלה