חיות מחמד

tapas tapas

New member
חיות מחמד

האם היו לדמויות שלכם חיות מחמד נורמליות? לא איזה חית מחמד שאפשר לרכוב עליה או שיש לה שתי התקפות של 1d10. אלא סתם חיה רגילה. כמו למשל boo של minsc למי שמכיר.

לי היה כלב...

הוא היה מצוין בקרבות, וגם היה נהדר בתור חיית מחמד, הוא נהרג כאשר עוגים זרקו עלינו סלעים מההרים, לפניו היה זאב שאני לא בטוח האם הוא נחשב לחיית מחמד, בכל מקרה גם הוא היה נחמד מאוד, נהרג בקרב נגד פיראטים, היה לי גם ינשוף טוב, חבר נאמן שעזר לי מאוד, נהרג בידי סמור בלילה כשהוא שמר על המחנה, ואחרון חביב היה לי נץ נאמן, נחמד מאוד, נהרג בידי קובולדים כשנשלח לסייר קצת מקדימה

היי, זו לא הייתה אשמתי!

הכלב מת כי עוגים השליכו עליו סלעים, הוא לא יכל לתקוף והוא היה מבוהל מדי בשביל לברוח, הנץ יצא לסייר קצת מקדימה וחטף חץ של קובולדים, אני אמנם שלחתי אותו לשם אבל הוא הסכים ואני אחר כך נקמתי את מותו, הזאב היה רחוק מדי ממני והוא חוסל, והינשוף מת בתורנות הלילה, לא אשמתי

אתה חושב שהשה"ם שלנו קטלני?

הוא באמת מציב נגדנו מדי פעם אתגרים קשוחים במיוחד, אבל עוזר השה"ם הוא אפילו יותר גרוע...

DDN

New member
עוזר השה"מ?! :-O

מזכיר לי כמה שנאתי בצבא את האות 'ס'. סרס"פ, סמ"פ, חנת"ר. תמיד הם המעצבנים, אלו שאתה רוצה לעשות להם מסוק בסופו של דבר.

לא הרעיון, העוזר עצמו

הוא זרק עלינו, חבורה בדרגה 6, גולם אבן דרוג אתגר 12 שפגיע רק לנשקים קסומים, למזלנו היה בסביבה חור בקיר ונכנסנו דרכו והגולם נתקע בפתח, כך שיכולנו להילחם בו טוב והוא כמעט לא יכל להחזיר לנו מכות, ניצחנו אותו בהרבה מזל

המבוך היה מתחת לאדמה

והיו משום מה כמה פרצות בקירות שהובילו לתוך רשת מערות, הפרצה הזו הייתה במקרה אחת מהם, רק שבניגוד למרבית הפרצות שהיו מחוברות במנהרות אדמה, זה היה רק "חדר" אחד, לא יודע למה זה, אולי הבנייה של המבוך לא השולמה או שהאלפים האפלים השאירו בכוונה כמה חלקים ריקים מאבן בשביל שמבחוץ זה ייראה כאילו זה סתם רשת מנהרות בהרים...

Nihau

New member
מי הכניס את קיום החור למשחק?

המנחה? עוזר המנחה? השחקנים ששאלו "האם יש חורים בקירות?"

העוזר בנה את המבוך...

מצד שני, הגולם התרסק עלינו, אולי ההתרסקות שלו יצרה איזה גל הדף שיצר את החור בקיר, ואני זוכר שאחד מהשחקנים שאל האם יש לאן לברוח והשה"ם אמר לו שיש חור בקיר שמוביל לתוך מעין מערה

Nihau

New member
אז המנחה הציב בפניכם את אפשרות החור

הוא מיקם שם את החור לא פחות מאשר את הגולם. השאלה אם הוא התכוון שתשתמשו בחור ככה או לא היא שאלה חצי אקדמית והיינו רוצים לחשוב שהוא באמת תכנן את זה ולא סתם זרק את הרעיון אליכם רק אחרי שמישהו שאל במפורש.

והם לא מתביישים לדרוש על זה כסף?

למנחה שלך וה"עוזר" שלו, אין שום מושג במשחקי תפקידים - שישחקו בגולות או משהו במקום.

אני חולק עליך

השה"ם שלנו הוא שחקן תפקידים וותיק מאוד, מה לעשות שהכח קצת עלה לו לראש, הוא כנראה נותן לנו אויבים קשוחים בשביל שנעלה דרגות מהר, וזה באמת פועל טוב, סך הכל איזה 6 שעות בשבוע במשך 3 חודשים (ו3 חודשים לפני זה שרק 3-4 שעות בשבוע) במשך חצי שנה ואנחנו כבר בדרגה 6 (הפאלאדין והסייר של החבורה בדרגה 7). עוזר השה"ם מצד שני, הוא ילד מהחוג שהשה"ם לקח אותו בתור שה"ם מתלמד, ואנחנו כרגע במבוך הראשון שהוא משה"ם, ושהוא יצר בעצמו, מה לעשות, פעם ראשונה שלו בתור שהם (למרות שכבר די הרבה זמן הוא מכין היתקלויות) אז הוא לא הכי טוב...

ותק אינו ערובה לאיכות

אפשר להתעסק במשהו המון זמן, ועדיין לחזור על אותו זבל. ........ השה"ם שלנו הוא שחקן תפקידים וותיק מאוד, מה לעשות שהכח קצת עלה לו לראש ........ השה"מ שלכם איננו שחקן תפקידים. כל מה שהוא יודע זה לגלגל קוביות ולזכור את כללי מו"ד. והוא גם חוצפן מספיק כדי לדרוש על זה כסף. ......... הוא כנראה נותן לנו אויבים קשוחים בשביל שנעלה דרגות מהר ......... זה אומר שאין לו שום עניין במשחקי תפקידים. הוא אולי שחקן מו"ד שפועל ברוחו הבזוייה של ספר החוקים, אבל הוא איננו שחקן תפקידים יותר מאשר מישהו שמשחק בגולות או במשחקי-מכות במחשב הוא שחקן תפקידים. ....... וזה באמת פועל טוב, סך הכל איזה 6 שעות בשבוע במשך 3 חודשים (ו3 חודשים לפני זה שרק 3-4 שעות בשבוע) במשך חצי שנה ואנחנו כבר בדרגה 6 (הפאלאדין והסייר של החבורה בדרגה 7). ....... שחקני תפקידים אינם משחקים עבור החישובים הטיפשיים הללו. מנחים שהם שחקני תפקידים לא מונעים על ידי הצורך להעלות דמויות בדרגות. אין כאן שום משחק תפקידים - סתם חישוביאדת מו"ד. באותה מידה יכולתם להיפטר מהשה"מ המזוייף הזה ולשחק במשחק הגולות "הברברים החזקים" שתיארתי במקום אחר בעץ, או סתם לשחק בתורנות במשחק המחשב "דיאבלו". ...... עוזר השה"ם מצד שני, הוא ילד מהחוג שהשה"ם לקח אותו בתור שה"ם מתלמד, ...... החביבון שלו? עם ה"איכות" של השה"מ שלכם, כפי שאתה מתאר אותה כאן, אין סיכוי שהילד המסכן ילמד משהו חוץ מלאכלס מבוכים במפלצות חסרות משמעות שמחכות שיהרגו אותן, ולהתלהב מהמפלצת עם המספר הכי גדול. לטובת "עוזר השה"מ" אני מקווה שזה כל מה שהשה"מ מלמד אותו - תמיד חשדתי בבגירים שמתרועעים עם נערים צעירים בשעות הפנאי שלכם. ......... ואנחנו כרגע במבוך הראשון שהוא משה"ם, ושהוא יצר בעצמו, מה לעשות, פעם ראשונה שלו בתור שהם (למרות שכבר די הרבה זמן הוא מכין היתקלויות) אז הוא לא הכי טוב... ......... עושה רושם שהוא לא הרבה יותר גרוע מהשה"מ שלכם, אלוף ההיתקלויות חסרות המשמעות והמפלצות בעלות נטיות ההתאבדות - אז אולי תיפטרו מהשה"מ, תחסכו את הכסף ותקנו בו פיצות או משהו, ותשחקו עם ה"עוזר"? גרוע יותר זה בטוח לא יהיה.

Nihohit

New member
תגיד...

אתה לא חושב שאתה שופט קצת בנוקשות מישהו שלא רק שכנראה מעולם לא פגשת, אלא גם שהרשמים היחידים שלך ממנו הם מסיפורים של מישהו אחר?

יש עלילה

פשוט אף פעם לא שמעת אותה כי לא שאלת, בקרוב אני רוצה לעשות מהחוג ספר, כמו שעשו את רומח הדרקון, רק שאני לא הולך להרוויח על זה כסף, אבל לפחות זה משהו נחמד לפרסם באינטרנט

למעלה