חיות מחמד

חיות מחמד ../images/Emo107.gif

האם לדעתכם כשמביאים חיה הבייתה, האחריות חלה על כל בני הבית, כלומר על כל האחים/ות או שתמיד זה צריך ליפול על האחים הקטנים שיטפלו בחיה
איך זה אצלכם בבית כשיש חיה- מי מטפל ומי אחראי עליה

התשובה שלי ../images/Emo108.gif

הייתה לי ארנבת שהייתה שלי כי קיבלתי אותה לכבוד יום הולדת 12 מחברות מהכיתה, ואחרי שהיא נפטרה- אימצנו חתול בשם ג'סי מ"תנו לחיות לחיות" ואמרו לי מראש שהחתול הוא של כולם ובלה בלה בלה, רק שכל פעם שהוא עושה משהו לא טוב, את מי מאשימים ישר- כן,כן, צדקתם- אותי
, פתאום אני אחראית עליו ואני הבעלים שלו ולא כולם. איך זה אצלכם

היו לנו המון בעלי חיים

ורק אחת מהן הוגדרה "של אחי" וכשהיא נדרסה , אחי באמת היה זה שהכי התאבל עליה. היו לנו המון כלבים וחתולים וצבים ותולעי משי ואפרוחים ותרנגולות ועוד... אני לא רוצה בעל חיים אצלי בבית (בתור אמא) כי רוב העבודה והטיפול ממילא יהיו מנת חלקי.

לנו לא היו בכלל. הילדים שלי

מאוד רוצים כלב, אבל אני מחכה שיגדלו קצת, כדי שיוכלו לטפל בו בעצמם.

אצלנו

זה מתחלק. היו לנו המון חיות מחמד, עכברים, תוכים, תרנגולת , צב ועוד. כולם נחשבו לשלי וגודלו אצלי בחדר מלבד תוכים שהיו גם לאחי כמה משלו שאותם גידל באהבה רבה. יש לנו את הכלבה שלנו אהבת חיי שאני הבאתי אותה ועד היום היא נחשבת לשלי אבל כולנו טיפלנו בה. היום רק ההורים שלי מטפלים בה בגלל שכולנו עזבנו את הבית. אבל היא תמיד הייתה ותיהיה שלי.

h e n y

New member
האחריות חלה על כל בני הבית

אצלנו אין מי שאחראי על הכלבות שלנו...כולם אחראים...כל אחד שיכול נותן אוכל או לוקח לטיול...

למעלה