תקשיבי טוב , גבר
תקשיבי טוב , נמאס לי מהשטות שציינת , שנפוצה מאוד בעיקר אצל כאלו שאינם עתודאים , אז החלטתי פעם אחת ולתמיד להגיב בנושא : אנחנו קיבלנו ... ד ח " ש ! ! ד ח י י ת - ש י ר ו ת ... ז"א , שאנחנו אזרחים לכל דבר !! כמו מילואימניקים , רק עם התחייבות . לא חיילים !!!!! אזרחים !!!!! נמאס לי שמתייחסים לעתודאים בזמן לימודים כאילו שאינם באזרחות . זוהי מהות הדח"ש ... ואם לא טוב לך עם העובדות , זו בעיקר הבעייה שלך , לא שלי/שלנו . בן אדם שמשתחרר מקרבי , וסיים צבא , יכול לגדל כלב ?? את מרשה לו ?? אז מה הבעייה שאזרח לפני שירות יגדל כלב , הא ?? מה שניתן לנו , איננה "זכות" , כמו שאת מכנה את הדח"ש , כי אם סחר מכר . כשעתודאים בוכים על הקבע , ישר אומרים להם , אתם קיבלתם דח"ש , ובתמורה חתמתם קבע . הנה לך - קצר ולעניין , פרטי החוזה . לא זכות !!!! הסכם !!!!! אז אם הבן אדם רוצה לנסוע על אופנוע ללימודים , הוא ייסע ( ולא מעניין אף-אחד שהוא עתודאי , וצריך לחזור לשירות ). ואם הוא רוצה להופיע בטלוויזיה .. למשל ב"חטא ועונשו" , אז הוא יופיע ( ויבזה את עצמו ) . ואף אחד לא יאמר - ככה מתנהג חייל לעתיד ?? כי זה בדיוק העניין - הוא חייל לעתיד .. ובינתיים ... א ז ר ח לכל דבר !