חיוכים לשבת

קסמלי

New member
חיוכים לשבת

הכבשים שלי בהשראת יוצר כבשי הספוג מנחלת בנימין אך מעיסת נייר כמובן עם קורטוב משלי קסם

../images/Emo99.gif

את חייבת לקפוץ לצומת ספרים/סטימצקי ולחפש את הספר "הכבשה רחלי" אתמול קניתי אותו לבת שלי והכבשה רחלי ממש דומה לכבשה עם הכובע הכחול לבן (מפוספס) וכרגיל- העבודות שלך משגעות

קדם2

New member
קסמלי,פשוט מקסים וצבעוני.

האם הפנים עשויות מחומר אחר?זה נראה כל כך חלק.

בנבית

New member
קסם, אני../images/Emo99.gifאותן!!!.......

ובהחלט גרמת לי לחייך מרוב שהן מתוקות
מקסימות
ופשוט נ ה ד ר ו ת!!!!!!!!! מכירה את כבשי הספוג מנחלת בנימין אבל אין אין אין על עיסת נייר!! פי אלף יותר יפה!! קסם את מוכשרת גדולה!!!

קסמלי

New member
איזה קטע

לפעמים נתקע לנו משהו בזכרון ולא זכור מאיפה אבל התמונה נשארת. הדלקת לי את הנורה. לפני . . הרבה זמן ניתקלתי בספר - זכרתי את התמונה והכבשה נולדה בזמן היצירה לא זכרתי למה התמונה של הכובע המפוספס. זה הספר! הזכרת לי - ביום א רצה לקנות אותו לילדתי המתוקה. תודה קסם

מקסימות הפועות המתוקות ממש

יפיפיות.. שגם לי בא להכין יש לי דאס ולא משתמשת בו מי יודע מה. אפשר הסבר לגבי הראש והגוף...

קסמלי

New member
בת שלום אמא

תודה מאוד פשוט להכנה: לוקחים כדור קלקר 7 ס"מ או גדלים שונים נועצים בו ארבעה שיפודים (מסמנים נקודת מרכז בכדור ואז ארבע נקודות מסביב במרחקים שונים - שם נועצים את השיפודים) מקצרים את השיפודים לאורך הרצוי מצפים את הכדור בעיסה צמודה ואז מוסיפים עיסה עם נפח ביד חופשית ואף עוזרים לבלאגן השיער (אני במקרה זהז לא ציפיתי את הכדור במסקנטייפ! סביב נקודות החיבור רגלים וגוף שמתי קצת יותר עיסה לחיזוק. מניחים לייבוש. לוקחים דאס מכינים כדור - בגודל הרצוי ואז מגלגלים בפינה אחת של הכדור על מנת ליצור צורה של טיפה (לא מחודדת) מחליקים במים בעזרת עט כשהרפיל בפנים מנקבים שני נחיריים עם סכין חיתוך יוצרים חתך לפה שימי לב האזור המורחב של הטיפה זהו אזור הפה הקודקוד של הטיפה זהו קודקוד הראש. עכשיו יוצרים שני כדורים קטנים - משטחים בהם אזור קטן ומדביקים על הראש בעזרת מים תעבדי מול התמונות כך תיראי את פרופורציות שלי ומשם תוכלי לשנות לעיניים גדולות או ראש גדול וכו. אוזניים - שתי טיפות הפעם קצת יותר מאורכות ולחיצה קטנה על האזור הטפוח של הטיפה תשטח אותן גם פה ניתן לשחק עם אוזניים מגוונות. ההדבקה עם מים. הראש מוכן - ניתן להניח אותו על העיסה המוכנה שלא התייבשה - רוב הסיכויים שבסוף תיצטרכי לטפטף דבק שלוש שניות בין האוזניים לראש ובין הראש לגוף וזאת על מנת לחזק את הכל. רגליים - ארבעה כדורים בגודל הרצוי - לשטח אזור שזה בעצם כף הרגל - את הצד הקמור לנעוץ לשיפוד גם בנקודת החיבור הו יסף לחיזוק דבק שלוש שניות אחרי שתעשי אחת - בשעה תוכלי להכין לפני צביעה 5-6 כבשים נשמע ארוך תיצמדי לתמונות ואז תביני ציק צאק ותשלטי בכך כל התוספות קנויות מלבד כובעי הצמר - קונוס מבריסטול עטוף מסקנטייפ מצופה עיסה ומודבק עם 3 שניות בסוף בהצלחה אנא תעלי תוצאות קסם לכל שאלה נוספת אני כאן!

או אה איזה הסבר!! אין מצב

שאני לא מכינה את העשירייה הפותחת - כבר יש לי מקום בשבילן תודה על ההסבר המפורט אף על פי שאני מתעניינת יותר בעבודות הגדולות (כסאות שולחנות רהיטים וכו'
) הכבשים הללו עוררו לי את התאבון אתנחתא קלה בין העבודות הסיזיפיות. תודה קסם יקרה מקוה שהצלחת להבין כמה הן מצאו חן בעיניי.

קסם כשמך כן את מקסימה. הרבה

תודה מובן מאוד, כשיהיה לי זמן פנוי לעיסה זה הפרויקט הבא .שבוע טוב.

קסמלי

New member
תודה מידור

טוב לראותך כאן מידי פעם. איך בעליית הגג? שבוע קסום קסם

kerendruker

New member
יפיפיות וגם לי עושה חשק אבל צריכה

עזרה איך עובדים עם דאס אין לי מושג מה זה החומר הזה . אשמח לקבל עזרה . והסברים על שיטת העבודה עם החומר .

קרן, דאס זהו חומר שהוא כמו פלסטלינה

נורא ידידותי וקל לשימוש, צריך כל הזמן לעבוד עם יד טבולה במים לשם החלקה ורענון החומר, כיוון שהוא מתייבש מאוד מהר וקשה לעבד אותו ללא מים כדאי מאוד להכיר את הדאס הוא פשוט נפלא וטוב לאין ספור שימושים. אני אשמח לשמוע על עוד שימושים עם הדאס אני מאוד אוהבת את החומר הזה.

kerendruker

New member
אפרופו כבשים והאמן יש לו אתר

אם מישהי יודעת אשמח לקבל את הלינק שלו . אני לא יודעת את השם שלו אפילו .

למעלה