חיוך....

לב אמיץ

New member
חיוך....

שאת מחייכת - העולם עוצר מלכת ליבי דופק בחוזקה - מאיים לפרוץ החוצה בעינייך יש אז ברק - ואני מתבונן מהופנט כולך אז זוהרת באור מקסים - אור שחזק מחלק פנסים מסביבך הילה זוהרת - ואת כולך ניראת אחרת ניראת אז כמלאך - פשוט מתוקה כל כך ואני עומד מולך - מתבונן בחיוכך בגופי תחושה מדהימה - והכל בזכותך מקסימה חיוכך כה מדהים - ובגופי עוברים זרמים חמים אני כאן לידך מלאך - רוצה אותך כל כך רוצה להושיט יד ולגעת - את התחושה לדעת תמשיכי לחייך בבקשה נערה - אוייי כמה שזה עושה לי טוב בנשמה ....השיר מוקדש ל*

כוכבית*

New member
``ללכת בעקבות הלב``

``בכל פעם שתחוש מבוכה ובלבול, חשוב על העצים, הזכר כיצד הם צומחים. זכור כי אילן שעליו מרובים ושורשיו מעטים- הרוח הראשונה עוקרת אותו. ואילו כאשר שורשיו של האילן מרובים וענפיו מעטים, הלימפה זורמת בו בקושי. השורשים וענפי הצמרת צריכים לצמוח בהתאמה זה לזה, עלייך להיות בתוך הדברים ומעליהם גם יחד, רק כך תוכל להצל ולהעניק מחסה, רק כך תוכל להתכסות פרחים ופירות בעונה המתאימה. וכאשר ישתרעו לפנייך דרכים רבות ולא תדע באיזו מהן ללכת, אל תבחר באחת באקראי, אלא התיישב על מקומך והמתן, נשום נשימה עמוקה שופעת אמונה.. שב במקומך, בדממה, והקשב לקול ליבך. וכאשר ידבר איתך, קום ולך לאשר ישאך. סתם חומר למחשבה!!! מתגעגעת!!! *

כוכבית*

New member
ללב אמיץ- ללכת בעקבות הלב...

``בכל פעם שתחוש מבוכה ובלבול, חשוב על העצים, הזכר כיצד הם צומחים. זכור כי אילן שעליו מרובים ושורשיו מעטים, הרוח הראשונה עוקרת אותו, ואילו כאשר שורשיו של האילן מרובים וענפיו מעטים, הלימפה זורמת בו בקושי. השורשים וענפי הצמרת צריכים לצמוח בהתאמה זה לזה, עלייך להיות ``בתוך`` הדברים ``ומעליהם`` גם יחד, רק כך תוכל להצל ולהעניק מחסה, רק כך תוכל להתכסות פרחים ופירות בעונה המתאימה. וכאשר ישתרעו לפנייך דרכים רבות ולא תדע באיזו מהן ללכת, אל תבחר באחת באקראי, אלא התיישב על מקומך והמתן, נשום נשימה עמוקה שופעת אמונה.... שב במקומך, בדממה, והקשב לקול ליבך. וכאשר ידבר איתך, קום ולך לאשר ישאך.`` סתם חומר למחשבה... מתגעגעת!!! *

כוכבית*

New member
ללב אמיץ-מתגעגעת

אל תוכך פנימה דיוקנך נשקף אליך מן המראה, מחלונות הראוה ומן השלוליות. אולם, רק במקום אחד משתקפת נפשך,- בתוך עיניך שלך, הבט בהן, אל תוכך פנימה והתבונן למען תדע את עצמך. מחפשת את דיוקנך על גבי המסך ולא מוצאת!!! היכן אתה? אפילו הקבועים שבחדר לא יודעים מה קורה איתך בבקשה ``תראה`` את עצמך אני יושבת וחושבת תוהה מה קורה איתך, ולמען האמת קצת מודאגת מקווה שהכל בסדר איתך ורק רציתי שתדע שאין לילה שלא נרדמת מבלי לחשוב עליך אז למען הסרת הדאגות והספקות אשמח אם תוסיף הודעה חדשה לקיימות. מתגעגעת יעלי

כוכבית*

New member
מתגעגעת

מחכה לך שתגיע שאת מילות הקסמים שלך לא תפסיק להביע אחכה ואחכה בלי די עד שאראה את שמך מול פניי בבקשה חזור מהר לא אתייאש מלחפש ואז לראות את שמך אליי פונה בצבע אדום זוהר שלך יעלי

כוכבית*

New member
עדיין מחכה

חיפשתי אותך גם אתמול בלילה ולא היית אמשיך לחכות ולחפש יעלי

למעלה