חיוך, תנועה ואת.

חיוך, תנועה ואת.

את חושבת שאם תחייכי זה יגרום לי לחשוב שאת מאושרת. את טועה, כי אני יודעת לזהות את החיוכים שלך. הקלישאה שהעיניים הם הראי לנפש - תופסת אצלך חזק. אבל גם אם תכסי את עינייך אני אדע לזהות את החיוך האמיתי ואת החיוך שכוונתו רק לגרום לי לשתוק, לא לשאול יותר מדי שאלות. אני מכירה את שפת הגוף שלך, אני מדברת באותה השפה. יש לך תנועה שמעידה שאת ממש נבוכה- את מורידה את הראש שלך קצת למטה ובתנועה עדינה את מזיזה את הפוני הארוך שלך מאחורי האוזן ומחייכת חיוך קטן ונבוך. לפעמים כשדיבורים כבר נמאסו ונראה שכבר אין מה לחדש אני מעדיפה לשתוק. אני מנצלת את הרגע השקט כדי ללמוד אותך יותר. מסתכלת עלייך בכמיהה, בוחנת אותך, את המבט שלך ואת התנועה שבאה אחריו. אחת התנועות שאני ממש אוהבת אצלך זה כשאת חושבת, את פתאום מתנתקת,משלבת ידיים ונושכת את השפה התחתונה שלך ומחייכת חיוך קטן שמעיד שבדיוק הרגע עלית על משהו גאוני. אני זוכרת את הפעם שהיית ממש עצבנית, אבל בגלל שזאת את ואת לעולם לא אומרת שרע לך, זיהיתי לפי התנועות שלך, כשאת עצבנית את לוקחת נשימה ארוכה ומכווצת את השפתיים שלך ואז את מתיישבת וחיוך קטן ועצבני עולה על שפתייך. רק תנועה אחת אני עדיין לא יודעת לזהות אצלך, התנועה שאומרת שאת אוהבת, איתה אני קצת מתבלבלת. ואז אני מחפשת גם את אותו מבט עמוק שיש לי כשאני מסתכלת עלייך ומקווה למצוא אותו בעינייך. ואז אני נלחצת ומאבדת אחיזה והתנועה היחידה שאני מזהה אצלך זה התנועה שאת לחוצה, אז אני מרפה, לוקחת צעד לאחור ומחכה לרגע שקט נוסף, איתך.

להכיר בן אדם יקר זה קל

קל מאוד לזהות את התנועות שלו ולדעת על מה בדיוק באותו רגע חשב. לדעת מה בדיוק הוא מרגיש בלי שהוא מאומר לך, רק לפי מבט בעיניים שלו אתה מזהה מה בדיוק הוא מרגיש. הלב שלך מגלה עליו הכול. גם אהבה רואים בעיניים למרות שלפעמים קשה לזהות אותהבין כול הבלבול. מאד יפה ומרגש.

יודעת לזהות את החיוכים שלך

אהבתי מאוד. מקווה שתצליחי לזהות את התנועה הזו, ושלא תצטרכי להרפות למשך הרבה רגעים נוספים.

מורן א

New member
יפהפה

בין תנועה לרגש, בין חיוך אחד לאחר, נחשפת האהבה במלוא הדרתה.

princhipeta

New member
להכיר באמת..

לדעת לזהות את כל הסימנים הקטנים והכמעט בלתי מורגשים, ואולי רק לחשוב שהם שם- חלק בלתי נפרד מהמיסתורין של האהבה. מקסים.

למעלה