חיוך של בקר

חיוך של בקר

הגיע במייל: בלונדינית אחת קיבלה במתנה דגי זהב, היא מתקשרת לחברתה הג´ינג´ית כדי לשאול איך מטפלים בהם. הג´ינג´ית מסבירה: "פעם ביומיים, את מפזרת להם אוכל על המים, אבל ממש קמצוץ." הבלונדינית שמחה, ממשיכה להתעניין: מגניב, וכל כמה זמן נותנים להם לשתות?" מוקדש באהבה לכל האחו-שלוקיות

magy

New member
יש חנות

שאפשר לקנות בה....... גלגלי הצלה קטנים מגומי... שמים במים ליתר בטחון......כמה גלגלים...... אם הם מתעייפים.... אצלי באקווריום יש גם רפסודה קטנה.....כל ערב הדגים שוכבים עליה ומשתזפים, לאור המנורה.....

רק אתה / נוסח עברי רחל שפירא

מי ישמע בלילה רחש לחש ובעורפי אז יגע מי יקיץ לא פעם ורעד יחלוף בו מי לצידי ירגע מי יתעצב ויתאהב בי כמו חיין בכפי רק אתה אין לי אחר לגרש עננים ממצחי לחדש את האש לנחש את כוחי מי יחזיק בי מי יביט מבט כמו נשיקה מי אם לא אתה מי יך בחושך על חבל מתוח כמו לולין בזירה מי פשוט יהיה לי כמו לחם או מים חום של מעיל בקרה מי יאבק ויתחזק בי כמו חייו בכפי רק אתה אין לי אחר..... הנה סופה מתקרבת בהמון-איפה אני ומה כבר יכול להיות לי קרוב כמו רצוני רק אתה אין לי אחר..... הנסחף

שיר גשם /רחל שפירא

הגשם אף פעם לא מתחרט חשבתי על זה היום הפרח אף פעם לא מתלבט לא מפרש יופיו אין פרי בעולם ששואל את עצמו מה זה להיות מתוק ואני מבולבל בלי סוף מתנצל אני עוד צריך הצדקות ואני לכוד כמעט אבוד בסבך רגשות סותרים אם הבנת אותי אם הבנתי אותך אם אנחנו בכלל מכירים ואני עצוב ועוד אין לי תשובה אם זאת כן אם זאת לא אהבה רוצה להישען על כתפך ולא להסביר שום דבר ולמה אני מענה את עצמי לא מפסיק לשאול מהסס לקחת תמיד מתווכח אני עוד צריך הצדקות ואני לכוד.... מקנא באנשים עם יכולת כתיבה שכזו שני שירים שוני מוחלט ואם זאת כלכך יפים הנסחף

גם לי יש שאלה

אוווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף שכחתי מה השאלה? על מה מדברים כאן? ומה לא מתאים פה? צבע כחול דפקא מתאים לי לעיניים.

../images/Emo68.gif על מי מדובר?? (../images/Emo13.gif

לא יודעת למה אבל כולם שולחים לי בדיחות על בלונדיניות.. אז הנה אחת קצרצרה... שאלה: " למה בלונדינית הולכת לבנק אם שמיכה ?" תשובה: " כדי לכסות את המינוס "!!

טל-יה

New member
גם לי יש שאלה פנטוששששש

מי אלה הן כל האחול שלוקיות שלהן הקדשת?? תגידי הא??

שילה1

New member
טל-יה..לא אלינו התכוונה...../images/Emo8.gif

אבל כדאי שפנטוש תסביר את עצמה.....

בנות יקרות

בדיחה על בלונדיניות מתאימה לכולם ולכולן סתם צחקתי כשהקדשתי לבלונדיניות ולכן אמרתי שמי שרוצה שתקרא על חשבוני
זה הכל

למעלה