חיוך שכזה

חם היום

New member
חיוך שכזה../images/Emo99.gif

נכנסתי לישיבה וסקרתי את החדר במהירות. כסא אחד היה פנוי. התיישבתי בו והבטתי מסביבי. משמאלי היא ישבה. פעם ראשונה היא שם. שמלה קצרה, גרביות עדינות ושדיים שופעות. עינינו נפגשו לרגע. היא בודאי ראתה שאני סוקר אותה ואת מכמניה. כשהסתיימה הישיבה קמנו יחד והושטנו יד להכרות זה לזה. אוטומטית, אתם יודעים. שוחחנו שעה בחדר הישיבות הריק. לסיום הושטתי לה יד לשלום. היה נעים להכירך. אמרתי. היא לא הרפתה את ידה. היה מאד נעים להכירך. נצמדנו בנשיקה קצרה. היא הרפתה את ידה מידי ואז הרגשתי אותה נוגעת באברי הזקור מבעד למכנס. ושוב נגעה בחגורה והוא פרץ את גבול התחתונים. היא עזבה את פי וירדה לעברו בשקיקה. גופי התכווץ. הרמתי אותה בעדינות והשכבתי אותה על השולחן. לשוני הסיטה את החוטיני והטעם הנפלא של מיציה זרם לתוך פי. גניחות קלות נשמעו בחדר הדיונים. תזיין אותי היא אמרה. חדרתי אליה. היא החלה לרעוד. גמרנו יחד. זרמיי החמים מלטפים את בטנה הענוגה. נפגש מחר, שאלה? הערב. בביתך? שאלתי?

אחרי רגע שכזה..

איך לא יהיה חם.
אך למה בבית? אחרי השולחן בחדר הישיבות, הייתי ממליצה על המשרד הפעם
מלאכית כחולה

חם היום

New member
במשרד היינו

בבית שלה, באמבטיה ריחנית פעם ראשונה, במיטה פעם שניה! אח!! בחל"ז

אני מציעה ככה:

לא במשרד, לא בבית, ולא במכונית. ארצנו היא כל כך יפה, יש המון מקומות. תבחר כמה מקומות, ואני אמליץ לך על המיוחד מהם
מלאכית כחולה

חם היום

New member
יש מגוון אפשרויות:../images/Emo23.gif

צימר בראש פינה?
אולי אחוזת שולמית? נאכל שם, מנה ראשונה, ונחזור לאחר מכן למנה אחרונה! חוף הים בראש הנקרה? מלון דן אילת? שדה שיבולים בבקעת בית נטופה? ערוץ נחל יהודיה? במה תבחרי מלאכית כחולה? על מי תמליצי?

והבחירה שלי היא:

מה שלקח בגדול זה, ערוץ הנחל. ולאחריו מקום שני, צימר בראש פינה. ואלו הם ההמלצות שלי
ואתה כמובן אל תשכח לעדכן אותי איך היה
ואני פה כל פעם כשתרצה המלצה שלי. מלאכית כחולה

חם היום

New member
בערוץ הנחל

היתה לי חויה מדהימה. את סיפורה אני שומר וזוכר. בתוך זמן קצר אעלה אותה על הכתב. וגם את, מלאכית וידידנו האחרים, יוכלו להשתתף בה ולהוקירה. המתיני מעט, והסיפור ירטיט קם את קצות אצבעותייך!!!

אז קדימה

אני לא יכולה להתאפק, אני מחכה לחוויה
אני רוצה רטט, אני רוצה עונג, קדימה. מלאכית כחולה

חם היום

New member
זה היה בנחל יהודיה../images/Emo140.gif

החום היה מעיק. ההליכה ממגרש החניה ועד לירידה אל היהודיה אינה ארוכה במיוחד. אולי חצי שעה. אבל אגלי הזיעה החלו לנטוף על גופותינו. "אני לא יכולה לסבול את החום הזה יותר" היא אמרה ופשטה את גופייתה. זוג שדים מוצקים ורעננים פרץ מהגופיה ואני, נשמתי נעתקה ועיני לא משו מהם. היופי הזה של שדים הנעות בקצב ההליכה גרם לי לתחושת דגדוג בבטן. אז אמרתי, כמעט בלחש, "יש לך שדים יפהפיות!". היא עצרה הליכתה, קירבה את פיה אלי, נישקה אותו קלות ואמרה "תודה, אוהבת". המשכנו אל הנחל, ירדנו בירידה התלולה עד לבריכת המפל. היינו שם לבדנו. התיישבנו על שפת הבריכה. קולות שכשכוך המים היו נעימים. המים הקרים עודדו אותנו להכניס את רגלינו לתוכם. לפתע היא קמה ואמרה "בוא ניכנס למים!" מיד היא פשטה את מכנסיה וזינקה למי הבריכה הקרים. פשטתי את בגדי וזינקתי אחריה. השתעשנו במים, שחינו, התחבקנו, הרגשנו את גופותינו נצמדים זה לזה בעונג! היא יצאה מהבריכה. התבוננתי בה. יש לה גוף יפהפה. עור חלק, שדים מוצקות וצעירות, פנים נאות, שיערה שחור רטוב וצמוד לראשה. מבטי התמקד בערותה. זו היתה מגולחת, יפהפיה! הרגשתי איך שאברי מתחיל להזדקר אט אט. ראיתי את מבטה נודד לעברו בענין רב. היא התקרבה אלי, ירדה על ברכיה והצמידה את פיה אל פי. רגשות תענוג עזים הציפו אותי. היא פתחה את פיה רחב ואני כנגדה. השפתיים שלנו רדפו זו אחר זו. ראשינו התגלגלו בסערת הנשיקה זה כנגד זו. הלשונות השתרגו זו בזה וכל גופי החל לרעוד. נשימתה הלכה ונעשתה מהירה יותר. נשכבתי אט אט לאחור, על גבי, תוך כדי הנשיקה, והיא לצידי. ואז הרגשתי את ידה מלטפת את בטני ויורדת אט אט אל הזין שלי. הוא היה כבר זקור ומתוח והיא נגעה בו קלות. גופי התכווץ למגע ידה ומגע הנשיקה התחזק. ושוב היא ליטפה את הבטן, מקרבת את ידה אל הזין שלי אך לא נוגעת. האגן שלי החל לנוע. רציתי להביא את הזין אליה כדי שתיגע והיא, מתחמקת! אהבתי את המשחק הזה שלה. שלחתי את ידי אל בטנה והחלקתי אותה אט אט אל הדגדגן שלה. כשפגשתיו היא היתה לוהטת. הסטתי את ידי לאחור והיא לקחה את ידי בידה והניחה אותה שוב על הדגדגן שלה. התחלתי לעסות אותו ומיד האגן שלה החל לנוע בתנועות של זיון. "היי!" היא מלמלה, "אני רוצה לזיין אותך עכשיו!" היא התרוממה, החזיקה את הזין שלי בידה, כיוונה אותו כלפי מעלה, עלתה עליו בעדינות והחליקה את הכוס שלה מעליו. רגע החדירה היה בלתי נשכח! הכוס שלה היה רטוב והזין החליק פנימה בקלות. "תזיין אותי חזק" היא אמרה בקול "אני רוצה את הזין שלך! הו כמה טוב! איזה זין יש לך!" ואני כולי רועד ומגורה העליתי את האגן כלפיה ונתתי לה לזיין אותי בקצב שלה. התבוננתי בה, עיניה עצומות, גופה מתוח, שדיה הלוהטים בין ידי והיא מזיינת אותי, עולה ויורדת, עולה ויורדת. גופה החל לרעוד והיא צועקת "הו, אני גומרת! אני גומרת!" הרגשתי את הרעד החזק בגופה ומיד גמרתי גם אני בתוכה בסערה. היא הפילה את גופה עלי, הניחה את שפתיה על שפתי ונישקה אותי בלהט. רציתי אותה. "היי!" היא אמרה אלי בחיוך "אוהבת!" חייכתי אליה ואמרתי "גם אני. מאד". התחבקנו והתנשקנו ארוכות. אוירה קסומה נכחה באויר הנקי שבערוץ הנחל. התלבשנו והמשכנו במורד הנחל. ושם, בבריכה הגדולה... טוב. זה סיפור אחר!

תשמע , תראה,

כמו הכינוי שלך, ככה אני אומרת, חם חם מאוד היום
אבל אולי תכתוב את זה בתור הודעה נפרדת, כדי שכולם יהנו, למרות שאני רוצה את הסיפור הזה רק בשבילי
. מלאכית כחולה, שרוצה גם לדעת מה היה בבריכה.

חם היום

New member
הסיפור הוא רק בשבילך../images/Emo25.gif

מלאכית כחולה. אולם, אשמע לעצתך ואגיש אותו לכולם, והבריכה, הו, שם היה נחמד. בעצם, הרבה יותר מנחמד...

למעלה