חיוך-שיר

חיוך-שיר

*הערה: אם לחי אומרים שנייה ולא שני אז תקנו אותי ותשנו לנמש- מי שלא הבין שיקרא את השיר ויבין... חיוך קטן חיבוק נחמד יעזור לכול אחד. אם מישהו עצוב או נמצא בצרה בכול עת ובכול שעה חיוך קטן יעזור לו לכול בעיה. חיוך לבבי, מלחי אחד עד לשני. חיוך מהלב למי שאני אוהב. אפילו לא כרטיס ברכה או דואר כתוב יעזרו למי שעצוב. כי רק חיבוק חם ואוהב במגע ישיר ומקרב יעזור לכול מי שאתה אוהב!

AlmogT4

New member
מקסים ../images/Emo13.gif

תמשיכי לכתוב חמודה את עושה את זה יפה מאוד.

pilpelmemule

New member
זה אמור להיות משהו כמו..

חיוך קטן.. חיבוק נחמד וכמה פרחים על הדרך

Ruby Moon

New member
אווווו..

וואו זה ממש יפה! תמשיכי לכתוב ואם יוצא ספר אני רוצה להיות הראשונה שתשמע^^

adi23e

New member
אהלן:)

למה "אם"
תודעה קובעת מציאות לא? כשייצא הספר..

וכן "אם"-כי רשמתי לי את המטרות שלי

על דף וראיתי כמה זה קשה- ונכנסתי לאתרים וחיפשתי אבל- אם רוצים לעשות ספר ספר, צריך כסף- וגם זמן- אז חשבתי שבנתיים, לא אעזוב את הרעיון (כי עדי- נחשי למי הספר מוקדש- כן- לדודה שלי) אז לא אעזוב את הרעיון...אבל, אעסוק בפירסום בדרכים אחרות- אני מראה לכמה שיותר אנשים- אני מפרסמת באינטרנט- אני גם רוצה בעיתון בית הספר לפרסם...אז יש דרכים לפירסום-אולי אתקשר לעיתון של ילדים או עיתון יותר גדול- רעיון טוב<?

במיכאל

New member
רעיון מצויין!

אם את בנתיים לא יכולה להוציא ספר. את באמת צריכה לפרסם כמה שיותר ואיפה שאת יכולה,אם תפרסמי בעיתון יותר אנשים יראו את השירים שלך,והם שווים פירסום! אז באמת תשלחי לעיתונים.

ותנחשו מה...

עכשיו אינ מדברת עם העורכת של העיתון בב"ס שלי- והיא תקח שיר שלי וכתבות שאני כותבת...כן גם כתבות אני כותבת...לפעמים... איזה סבבה

adi23e

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד! זו כבר התחלה..

התכוונתי שכשאומרים "אם" אז זה כולל בתוכו את הסיכוי שמשהו לא יקרה/ לא נעשה אותו. כשאומרים "כש..." אז זה בטוח יקרה, זה רק שאלה של זמן/כסף/ או כל דבר אחר, אבל בסופו של דבר זה יקרה.

Ruby Moon

New member
כל הכבוד!!!!!

כל הכבוד על הכוונה! כל הכבוד על הרצון! כל הכבטד על ההשקעה! כל הכבוד על הכל! כי ה"כל הכבוד" הזה מגיע לך!

למעלה