חיוך שווה מליונים
B black ross New member 21/8/02 #3 איזו בונבון ../images/Emo13.gif ממש מקסימה ........... אני מניחה שזו מיקה, נכון? וכן את צודקת חיוך כזה שווה לא רק מיליונים אלא אין לו ערך כי לא קיים ערך שיוכל לתאר עד כמה הוא שווה .........
איזו בונבון ../images/Emo13.gif ממש מקסימה ........... אני מניחה שזו מיקה, נכון? וכן את צודקת חיוך כזה שווה לא רק מיליונים אלא אין לו ערך כי לא קיים ערך שיוכל לתאר עד כמה הוא שווה .........
M mariana New member 21/8/02 #4 למה את עושה לי את זה? לא ידעת שיש לי רגישויות לתינוקים עוד עם חיוך כזה של מלאך נשיקההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
למה את עושה לי את זה? לא ידעת שיש לי רגישויות לתינוקים עוד עם חיוך כזה של מלאך נשיקההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
C Crossface New member 21/8/02 #5 Ahwwwwwww היא כל כך חמודה אני פשוט מכור לתינוקות, זה הדבר הכי חמוד בעולם. איזה יופי ואני חושב שאני מדבר בשם כולם... אנחנו רוצים עוד תמונות!!!
Ahwwwwwww היא כל כך חמודה אני פשוט מכור לתינוקות, זה הדבר הכי חמוד בעולם. איזה יופי ואני חושב שאני מדבר בשם כולם... אנחנו רוצים עוד תמונות!!!
נ נופר המקורית New member 21/8/02 #6 פשוט נשמה ברוכה אני נזכרת איך שהרגשתי אותה כשהחזקתי אותה והיא נרדמה עלי