חיוך שווה המון

motin10

New member
חיוך שווה המון

בוקר טוב ישראללללללללללל בוקר טוב לכל הגולשים והגולשות לחברי הפורום ..לנהגים בכבישים לחיילי צהל .....שיהיה לכולם אחלה של בוקרררררררררררר .......והכי חשוב אל תישכחו ===חיוך שווה המון ואין לו ערך לא בכסף ולא בממון ....בוקר טובבבבבבבבבבבבבבבב נץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

אפרת.א

New member
חיוך עם הנץ החמה../images/Emo9.gif

איך אפשר שלא לחייך אליך חזרה?!? אכן - - - חיוך שווה המוןןןןןן
וצחוק פי מליון:) אוהבת אותך מואההההההההההה אפרת שמחייכת בזכותך
יום טוב לך ולכולנו

קוב

New member
אצלי זה שונה...

אני לא יודע איך זה אצלכם, אצלי הבוקר קצת שונה. תמיד מתעורר קצת באיחור, והרבה עייף. קם מקומט, רץ (לא לספורט, לשרותים...), ו...... לעבודה! הכבישים עמוסים נהגים ממהרים, לחוצים, מסוכנים. צופרים, עוקפים, חותכים (אני מבקש מהבנות לא לחייך ובלי הערות עוקצניות!). מגיע לעבודה, מפעיל, מחמם מתאפס..... וזה בוקר טוב? נו, לבוקר טוב יש לי כמה רעיונות אחרים, למשל - לקום בצהרים...... זה אצלי בוקר טוב!

איך לא שמתי לב עד עכשיו?????????

בלי, בלי הערות.....הנה אני שותקת מממממממממממממממממממממממממממממממממ אבל לא יכולה שלא להתפקע מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קוב

New member
אימונים באיפוק

לא מצליחה להתאפק אה? רואים שמושקע פה מאמץ, רואים. אמנם נדרשים פה עוד קצת אימונים. כמו שאומרים אצלנו, קשה באימונים, קל בקרב. הנה לדוגמא, אפרת התאמנה ותראי לאן היא הגיע! לא מציאה מילה. אם רוצים יכולים,קחי דוגמא!

שרי 43

New member
אפרת?????????

התאמנה???????????? מה פתאום...היא נדבקה בחום שלי והשתתקה חחחחחחחחחחח אבל אתה הרי מכיר אותה.....יום והיא חוזרת לסורה חחחחחחחחחחחחחח

שרי 43

New member
מוטי בוקר טוב

גם אם הכל כואב ומציק אי אפשר שלא לחייך למקרא שורותייך. אני יכולה לחוש מבעד למילים את הטמפרמנט שאתה משפריץ לכל כיוון. שיהיה לך ולנו אחלה יום חומד.

למעלה