חיוך קטן

חיוך קטן

כמה בדיחות ששמעתי היום באחת מהישיבות הארוכות שלי והנה הן לפניכן יום מחיוך לכם!!! מגדת עתידות לבחורה: "אני רואה אותך בקרוב בזרועות גבר צעיר חיה באושר ובעושר". "תגידי" שאלה הבחורה "יש שם משהו על תגובת בעלי?" בעל ואישה אוספים פטריות. "זאת פטריית מאכל?" שאלה האישה את הבעל והראתה לו פטרייה שקטפה, "כן" ענה הבעל "כל עוד לא הכנת אותה". איש אחד נכנס בהיסטריה לבית חולים לחולי נפש בצעקות "אישתי חולת נפש! תאשפזו אותה מיד!" "מה בדיוק הבעיה עם אישתך"? שאל אחד הרופאים. "הבית מלא שדים והיא לא רואה כלום". אישה נכנסת בהיסטריה הביתה וצועקת לבעלה "תפטר מיד את הנהג שלנו, הוא נוהג עכשיו כמו משוגע, אני חושבת שהוא ניסה להרוג אותי"! בעלה הביא לה כוס מים ואחרי שנרגעה אמר "יקירתי הנהג שלנו בחור כארז, בואי ניתן לו עוד צ'אנס..." רק טוב!!!

בוקר טוב עולם ../images/Emo140.gif מה שלום כולם?

גחליליתוש מה זה צחקתי מהבדיחה הראשונה אאמץ אותה
אחפש בבוידם שלי בדיחות וכשאחזור אל ביתי בתום יום עבודתי אביא את הבדיחה לכאן.

ניקו 45

New member
בוקר טוב פנינת וכולם עם שיר../images/Emo79.gifבלב

שיהיה לכולנו יום נפלא וקסום יום שקט ורגוע . והבוקר אבחר בשיר : אשה יפה להנאתכם

פנינושקההההההההה

שמחה לדעת שצחקת לך. מאאאאאאאד בריא לבריאות!!! ממתינה בקוצר רוח לסיום היום לשמוע את הבדיחה מהבוידעם
רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
חחחחחחחחח.................אהבתי../images/Emo6.gif

ביחוד את השלישית. אפשר עוד בדיחות? אני עצבנית היום

מי עיצבן אותך מייד להגיד לי

אשלח לו לשיחה קצרה את דבור הנילוס
וקיבלתי משהו חביב בדואר לא ממש בדיחה אבל מעורר השראה: איך להשאר צעירים... 1. השליכו מספרים שאינם חיוניים. כולל גיל, משקל וגובה. הניחו לרופא לדאוג להם. זו הסיבה שאתם משלמים להם. 2. שימרו רק חברים עליזים. נכאי הרוח מושכים אותכם מטה. 3. לימדו כל הזמן. לימדו יותר על מוסיקה, מחשבים, אמנות, גינון, מה שלא יהיה. לעולם אל תניחו למוח. "מנוחת השכל היא מלאכתו של השטן". ושמו של השטן הוא אלצהיימר. 4. תיהנו מהדברים הפשוטים בחיים. 5. צחקו לעיתים קרובות, צחוק ממושך וקולני, צחקו עד לחוסר אוויר. 6. דמעות זה קורה. סיבלו, הצטערו והמשיכו הלאה. האדם היחיד שאיתנו כל ימי חיינו הוא אנחנו. היו בחיים בזמן שאתם בחיים. 7. הקיפו עצמכם בדברים שאתם אוהבים, בין אם זו המשפחה, חיות מחמד, מזכרות, מוזיקה צמחים, תחביבים, כל דבר. ביתכם הוא המפלט שלכם. 8. טפחו את בריאותכם, אם היא טובה, שימרו אותה. אם היא אינה יציבה, שפרו אותה בהרבה אהבה. אם היא מתחת ליכולתכם, קבלו עזרה מקצועית. 9. אל תצאו למסעות אשם. סעו לקניון, למחוז הקרוב, למדינה הקרובה אך לא למקום בו שוכן האשם. 10. אימרו לאנשים שאתם אוהבים שאתם אוהבים אותם, בכל הזדמנות!!! ותמיד זכרו, החיים אינם נמדדים בכמות הנשימות שלקחתם אלא בכמות הרגעים שבהם נעתקה נשימתכם. רק טוב!!!

למעלה