חיוך מטורף

סקאברס

New member
חיוך מטורף../images/Emo54.gif

ידעתם אחך נקרופיל מתאבד??????? מאונן... -פעם הלכתי מסטול בן 16 ומשהוא...ככה בזיגזגים מאושר..הירואין וכו.. וראיתי חתול שוכב על המידרכה...ואני אוהב חתולים שכמותי התקרבתי לשאול מה שלומו..ככה קרוב לאף שלו...הו אנראה ישן...אז הבאתי לו נשיקת לילה טוב... הוא היה מת...נישקתי חתול מת אם השפתיים....אכשיו איזה חבר NA ירצה לנשק ולחבק (ולחנוק)..... סתם אכשיו אני ינסה לישון...אתמול היה טווווווווווווווווווווווובבב. ציפיתי שיבוא לי מה שיבוא לי אכשיו....לא בא להפסיק..למי איכפת...(זה בגלל שלא ראיתי את שיר כבר כמה ימים..) יאלל האתמול אל ישנתי ביכלל..לא שעה..אכשיוו לא נירדם..מה יהיה???????? טיש....חוומד מתוקה נשמה פריקית וקטנה... תכתבי..נו מה אם הבקבוק... נערה בהפרעה ובמבה מעופפת בטח טסות אכשיו באיזה מסיבה על כמה גלגלים... ורק אני יום שישי....מסתכל על הקירות,על המריה שלי....מת לקחת...מצדי להזריק כבר ולגמור אם זה.... אבל מחזיק.....רק שאבי לא יבוא אליי מחר...לא הוא לא כול כך נדיב..הוא לא יבוא שוב.. אלא אם הוא באמת חבר טוב שבא תמיד בעונת היובש...אפילו פעמיים בשבוע, נו נראה....בכול מיקרה אני לא עושה שום דבר שיקדם את זה....מקסימום אלוהים ישלח לי את אבי...ומי אני שיתווכח????? אז יאאאלה אינשאאאלה-לילה טוב חמודמודים

מארגי

New member
אלוהים

אם אלוהים ישלח לך את אבי, זה בטח כדי להעמיד אותך שוב במבחן. ועד שלא תעמוד בו, הוא ימשיך לשלוח לך את אבי. אבי יכול להגיע בכל מיני צורות, תלבושות, פרצופים, שמות... וכשאלוהים ישלח לך שוב את אבי, תשלח אותו בחזרה. תגיד תודה לאבי, שדרכו קיבלת את הזכות והכוח לעמוד מול אבי, ולהתנגד לו. ויכול להיות, שגם הרבה שנים אחרי שתשלח את אבי חזרה בכל פעם שהוא יבוא, הוא ימשיך לבוא, רק כדי להזכיר לך, כל הזמן, שתמיד יש לך את האפשרות לבחור. תבחר טוב הא? תבחר בריא. וכמו שאני מכירה את אבי, הוא מאמין שהוא סידר אותך לימים הקרובים, ובטוח שאתה זה שתבוא אליו. מי מפחד מהדב הגדול? אף אחד אם יבוא? שיבוא אם יטרוף? שיטרוף... כולם מפחדים כשהדב באמת מתקרב, בגלל זה אנחנו רצים מהר מהר מהר... ואני דווקא רציתי חיבוק נינת

tiger

New member
קבלי מימני חיבוק אחד גדול ../images/Emo24.gif

תנינה יקרה שכמוך,היית חסרה,ללא צל של ספק

אוישששששששש

כרגע חזרתי ממסיבה ואני לא יכולה לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אוףףףף איזה מרץ......... פאק....כמה ספידים יש בחרא הזה????????????????????????????? בלעעעעעעעעעעעעעעע בקיצור היה ממש מדהים... מה קורה מתוקים??

מארגי

New member
בוקר טוב סוורוס יקר ../images/Emo142.gif

ואיך אתה מרגיש בבוקר יום שבת זה? הצלחת לישון קצת?

מארגי

New member
ספידים זה עוד הקטע שיותר נסבל

מהדיכאון התהומי שאני מגיעה אליו אחרי... ממש לא מבינה איך יש אנשים שהדיכאון הזה לא משפיע עליהם במיוחד. ואיך אצלך? נינת

סקאברס

New member
כן ישנתי קצת

וקמתי אחרי כמה שעות...החום הזה יכול לשגע אותי לא פחות..במיוחד עם זה, אם בא לך לספר ליי קצת על עצמך...לא היתי כאן כשאת הית.. ואני לא יודע אם מי אני ביכלל מתכתב.. או אפילו איזה רקע יש לך.. סליחה על החוצפה... ...אגב גיליתי שיש לי מראה מנופצת באמבטיה... מעניין למה..

מארגי

New member
גם אני לא הייתי כאן כשהיית....

בעצם לא הייתי כאן... אני מכירה את הנמר וחברבורותיו מספר אחר כולי בת 25 חורפים, אני חיה בגוש הזה שידוע בכינויו "דן" אבל לא חייתי כאן כל הזמן. אני באה מגוש הרבה יותר קטן, ממש קטן, בלי גרורות אפילו, שנמצא אי שם בדרום... ואני מסיימת שנה שלישית עכשיו של לימודי הדמייה ואינטראקטיב (יש לי עוד אחת) אני גם צלמת (בתחילתו של פרוייקט עצום בשבילי, מתפללת לקבל אותו) אני גם מלצרית באיזו מסעדה פלצנית (אבל לא נראה לי שתצא מזה קריירה) אמממ... מה עוד? התמכרויות? אף פעם לא הייתי מכורה לסמים קשים. השתעשעתי עם אי אילו כימיקלים. פיתחתי תלות בסמים קלים שתודה לאל נפתרתי ממנה. הייתה תקופה ממש ממש מגעילה בחיי גם בלי קשר לסמים, אבל איתם זה פשוט היה יותר מסובך. מה עוד? לא יודעת. זהו נראה לי. מה אתה אומר? נינת.

למה???

למה היא מנופצת!?
מה שלומך חמודודודו? ומשלומכם בכלל!?קשכפית?נינת?טייגר?אנשלית?נערה בהפרעה?במבה?כל השאר??? אצלי סביר...סוורוסי,אני מחזיקה....לא שתיתי ביינתיים...עוד יום...עובר מממש לאט..עובר לאט לאט לאט....אבל עובר. ואתה????מה ניסגר איתך?אל תיקח...עזוב את אבי הזה שלך...אתה **לא**צריך אותו. ולא את ההירואין האלוהי. אלוהי כל כך,שגורם לגיהנום. תהיה חזק!!!! בונה,באמת ניראה לי אני אלך לים...לגלוש היום זה רעיון טוב.... מה אתם עושים היום? יללה לביינתיים אני זזה, אוהבת תמיד , טיש.

סקאברס

New member
בטח איזה חתול

תהני בים.... כולם תהנו מהחום שגורם להזעת יתר... תהנוו מהיוםם כיי מחר שווב עבודה.. תהנו מהפוורום כי כול הזמן כותבים כאן....ולשם שינוי זה לא בא מימכם...(למי שרגיל לכתוב לעצמו מיכתבים) ותהנו..העיקר תהנו

למעלה