*חיוך מוגדל בשקל 90*

moon flower

New member
*חיוך מוגדל בשקל 90*

אז הנה, כמבוקש, הפרק הבא של נוצות (או שכנפיים, כבר שכחתי..) אפלות (או ששחורות.. תעדכנו אותי לגביי השם של הפיק שלי.. >.>) "אמא!" ילדה קטנה עם שיער זהוב רצה על החוף, משתדלת שכובע הקש שלה לא יעוף ברוח החמימה של הים "איזומי.. מתוקה.. רק אל תרטיבי את השמלה החדשה שלך" אמרה הדמות המבוגרת, פניה מושחרות ושיערה החום מתנפנף ברוח "ברור שלא אמא!" הילדה צחקה והרימה מעט את קפליי שמלתה, מונעת מהמים והקצף להרטיב אותה "תשמרי עליה, היא עלתה לי הון תועפות ואני צריכה שתיראי טוב ליד דודה אודומי" פניה של האישה נחו על פניה של הילדה הקטנה ונראה לפי הבעתה כי היו אלה בשורות מאיימות מעט "כן אמא.." הילדה השפילה את מבטה וכובע הקש שלה נפל על החול הרטוב "אמא.." איזומי ישבה בחדרה ושיחקה עם תליון ישן, היא נדנדה אותו מצד-לצד בעצב, בוהה בו בתסכול "קרה משהוא..?" קוהאקו יצאה עטופה במגבת מחדר האמבטיה "לא.. כלום.." איזומי הרימה את מבטה וניסתה לחייך "טוב.. זה תורך באמבטיה.." קוהאקו סימנה לאיזומי "המגבות שלך בפנים" היא חייכה מעט והורידה את המגבת העטופה סביב ראשה "מיצ'ירו, את הבאה אחריי איזומי" קוהאקו הפנתה את מבטה לעבר נערה שישבה בצד וציירה משהוא בעיפרון "אה.. כן, בטח!" היא מיהרה להתעשת ועזבה את המחק שלעסה "טוב.. אני הלכתי ללבוש כותונת, תתקלחו כולכן ואז כיבוי אורות!" קוהאקו הכריזה והחלה ללבוש על עצמה כותונת בצבע אדום עם שרוולים מתרחבים בצבע כתום "קווווג'יייייי קדימה!" טאקויה נשען על הקיר בייאוש "אל תזרז אותי!" נשמעה מחאה. ראשו של קוג'י הציץ מבעד לחריץ הדלת ומהר מאוד טאקויה מצא את עצמו מסמיק ומתקלח באותו החדר עם קוג'י "א.. אוקיי.." טאקויה גמגם בקושי "מה..?" קוג'י הרים גבה "כ.. כלום.." טאקויה בלע את רוקו "אתה מתבייש או משהוא..?" קוג'י גיחך "ל.. לא!" טאקויה נחפז לענות "אז מה קורה..?" קוג'י תקע בטאקויה מבט מסוקרן "כלום.." טאקויה משך בכתפיו "אתה מוזר.. פריק.." קוג'י ציין, מחליק את ידו במהירות במעלה צווארו של טאקויה ועד ללחייו האדומות "תודה על המחמאות קוג'י.." טאקויה הזעיף פנים "אין על מה" קוג'י חייך חיוך מתנצח והעביר את אצבעו במהירות על שפתיו של טאקויה "קוג'י.. מותר לשאול שאלה..?" טאקויה מצמץ מספר פעמים "בטח.." קוג'י אמר תוך-כדיי התמרחות בסבון "למה אתה נוגע בי..?" טאקויה הניח את ידו על של קוג'י "א.. א.. אנייי.." קוג'י מלמל "אתה מה..?" טונו של טאקויה היה משועשע "היי אני לא אמור לענות לך על זה בכלל!" קוג'י צווח ותקע חתיכת סבון בפיו של טאקויה "יאק! קוג'י!" טאקויה השתעל תוך-כדיי יריקת הסבון החוצה "מה..?" קוג'י פקח עין והביט על טאקויה "למה עשית את זה...?" טאקויה שילב את ידיו והביט בקוג'י במבט לא מרוצה "ככה" קוג'י לקח מגבת מהמדף "ככה זו לא תשובה.." טאקויה מחה "למה זו לא שאלה" קוג'י כרך סביבו את המגבת ויצא מחדר האמבטיה בטריקת דלת "מוזר.. בחור ממש מוזר.." טאקויה נאנח והמשיך לחפוף את ראשו "אה.. היי.. אני ג'ונפיי.. ה.. השותף שלכם.." ג'ונפיי חייך בנימוס וקד בפניי חבורת נערים שעמדו ללכת לישון "אה.. היי ג'ונפיי" אמר אחד מהם "אז אתה הילד החדש? נעים להכיר- ראו, המיטה שלך שם" הצביע נער עם שיער בלונדיני, כמעט לבן על מיטה שהייתה בצד "קח את הבגדים שלך מהשידה ולך תתקלח" הוא הורה לג'ונפיי "את הדברים מתחת למיטה" הוא הצביע על המזוודה שלו וחייך "אה.. תודה.." חייך ג'ונפיי חזרה ונכנס לחדר. צעדו הראשון להפוך לחלק מפנימיית פרונטייר. *** "אהה! בוקר!" טומוקי פיהק, קוג'י וטאקויה שכבו מכורבלים יחד וציוץ הציפורים נשמע מבחוץ, מושלם "טאקויה! קוג'י! תתעוררו!" טומוקי ניער את הנערים הישנים, סומק וורדרד ועדין זרוע על לחייהם "רק עוד דקה.." טאקויה גמגם לתוך כתפו של קוג'י "כן.. עוד דקה.. שעה.. שנה.." קוג'י מלמל לתוך השיער של טאקויה "נוו! קדימה כבר! ת-ת-ע-ו-ר-ר-ו-!" טומוקי צווח, גורם לטאקויה וקוג'י לקפוץ בבהלה ולהסתבך בסדינים הלבנים והאווריריים "טומוקי.." טאקויה התנשף "כמעט עשית לי התקף-לב.." קוג'י נזף בילד "אבל.. אבל.." טומוקי הביט בהם במבט נוצץ מדמעות "היי תירגע!" טאקויה מיהר להרים את פניו המושפלות של טומוקי "תירגע.. אנחנו לא התכווננו לפגוע בך או משהוא.." טאקויה חייך מעט "באמת..?" טומוקי ניגב את אפו "באמת.." קוג'י פרע את השיער של הילד "אתם הכי טובים!" טומוקי התנפל על טאקויה וקוג'י בחיוך *דפיקה בדלת* "סליחה? אני מפריע?" ג'ונפיי הישנוני פתח את הדלת, עיניו מלאות בקורי-שינה "סליחה אבל אתם מרעישים נור..א.." ג'ונפיי פקח את עיניו, טאקויה קוג'י וטומוקי נראו לו מוכרים מאיזה מקום "אני לא פגשתי אתכם כבר..?" הוא התקרב לנערים "לא שזכור לי.." קוג'י בהה בג'ונפיי לכמה שניות "גם אני לא זוכר שפגשתי אותך, למה..?" טאקויה הביט בג'ונפיי במבט תמוה "אתם נראים לי מוכרים.." ג'ונפיי העביר את מבטו על הקבוצה "מוזר.." טאקויה מצמץ "כן.." נאנח ג'ונפיי והחל להסחב חזרה אך משהוא עצר בעדו, כאילו זרם חשמלי חזק עבר בגופו 'In the name of the glowing spark, I order the powers of the lightening to become as one!- Blitzmon!' דמותו של ג'ונפיי רחפה באוויר, מוקפת בסערה של ברקים בעוד חלקם מכים בו ובמקומות האלה נוצרו שריונות מגן "הוא.. הוא מבצע התפתחות נשמה!" קרא קוג'י, עיניו פעורות לרווחה הארוקה טיילה באגף של הבנות בשקט, לא היו לה לימודים בבוקר היום והמון זמן חופשי להכיר אנשים, לא שזה היה העיסוק החביב עליה, אך לאחרונה הרגישה בודדה כך שחברה של בת לא הייתה מזיקה לה "אאוץ'.. סליחה.." נערה בת גילה של הארוקה התנגשה בה "זה בסדר.." הארוקה חייכה, ממבט ראשון תמיד נראתה כמו בן, ולכן אהבה לפלרטט עם בנות שהחשיבה ליפות "א.. אני.." הנערה גמגמה בביישנות "את לא צריכה להתבייש ממני" הארוקה הושיטה את ידה בביטחון "תודה.." הנערה חייכה בשקט ואחזה בידה החזקה של הארוקה "אין לך על מה להודות לי" הארוקה טפחה על כתפה של הנערה ופנתה לדרכה "רגע! אני יכולה לדעת לפחות את מספר החדר שלך..?" הנערה נחפזה "חדר 208, מגוריי הבנות קומה 4" הארוקה חייכה ופנתה לדרכה, משאירה את הנערה ההמומה מאחור פונה בחיפושיה לאחר בנות נוספות היא הבחינה במיצ'ירו שישבה במסדרון "שלום לך.." הארוקה אמרה בשקט, נשענת על גב של קיר "שלום גם לך" מיצ'ירו חייכה וקדה כאות כבוד "אפשר לראות את מה שאת מציירת?" הארוקה נגעה קלות בכתפה של מיצ'ירו "בטח שאת יכולה" מיצ'ירו הפנתה מבט מחויך אל הארוקה "א.. איך ידעת..?" הארוקה הייתה תקועה במקומה "ככה.." מיצ'ירו הצביעה על הציור שציירה בו נראתה הארוקה בתור מלאך מכונף שאוחז בידו חרב "א.. א.. את מציירת מאוד יפה.." הארוקה ניסתה לצאת מההלם כמה שיותר מהר "זו לא אחת מהעבודות הטובות שלי" מיצ'ירו חייכה מעט "אם ככה אז אני אשמח לראות את כולן.." הארוקה ציינה בחיבה "אין לי בעייה עם זה, פיקסי-סנסיי חולה היום ויש לי את השעתיים של הבוקר פנויות" מיצ'ירו התקרבה מעט אל הארוקה "עדיין לא אמרת לי את שמך.." הארוקה נגעה קלות בידה של מיצ'ירו "מיצ'ירו, יותר את לא צריכה לדעת" מיצ'ירו חייכה מעט ואז פתחה בריצה לעבר חדרה ~סוף חלק א'~

moon flower

New member
דאמיט ><"

נער עם עיניים שחורות עקב אחריי גב. אופאני לחדר שבו הזריקו את נוזל הדיגיטלציה, אחריי טיפול קצר ונוזל בצבע סגול-כהה שהוזרק לו הנער שוחרר "ועכשיו, לנקמה שלי.." הוא מלמל כשהושאר לבד "תלמידים, בגלל שריקוטו החליט לפרוש מהמגמה, אנו נוכל לקדם בברכה את התלמיד החדש- סוקה הנער עם העיניים השחורות צעד צעד קדימה וקד "נארגן לו קרב תרגול, קוג'י!" קרא המורה בעוד קוג'י רץ אליו "קרב ניסיון!" הוא קרא בעוד שני התלמידים ניצבו בקצוות זירה ענקית "היכונו, וצאו!" קרא המורה, זורק סרט שחור למרכז הזירה. קוג'י וסוקה החלו להתקדם בריצה אחד לעבר השני, זינוק אדיר וסוקה היה באוויר, חותך את האוויר עם חרבו סוקה נחת בדיוק מאחוריי קוג'י, קוצץ קצוות משיער העורב שלו "אתה תשלם על זה!" קוג'י התמלא בכעס וניסה להכות ברגליו של הנער עם הצד השטוח של החרב אך ההוא רק זינק לאוויר "אתה איטי מדיי" ליגלג סוקה וחייך חיוך צר "אני אראה לך איטי מדי" עצביו של קוג'י רתחו, ומהר מאוד לובומון הופיע מול סוקה "עכשיו אתה מוכן..?" קרא לובומון, מכוון את חרבו אל חזהו של סוקה "תמיד.." סוקה לחש וצמצם את עיניו לכדיי חריצים קטנטנים שנצנצו בשחור. לובומון פגע עם הצד השטוח של החרב בסוקה אשר ניסה להתחמק, אך ללא הצלחה רבה "עכשיו אתה תפסיד!" לובומון הניף את סוקה לאוויר וציפה שההוא יוטל על האדמה אך הנער פשוט נעצר באמצע והצמיח לעצמו זוג של כנפיים שחורות, מתעטף בבועה שחורה הוא התקרב יותר ויותר אל קוג'י "ה.. הצי..לו.." קולו החנוק של קואיצ'י בקע בקושי מן הבועה בעוד הכל נהפך לשחור, מעלים את שאריות התקווה מפניו הנפולות והבוכיות של הנער "קואיצ'י!" לובומון צעק, מנסה לשבור את הבועה אך לשווא, זה היה מאוחר מדיי- מולו ניצבה דמות שחורה לגמרי שבערה בסגול כהה "נעים מאוד, אני הוא הסיוט שלך- דאסקמון.." לחשה הדמות החייכה חיוך זדוני ~סוף~

Apikachu L

New member
ממש ממש ממש ממש מהמם!

הסיפור מדהים!(רק שתפוז ישלח עם הבעיות שיש לו עכשיו...)

OFIRB9

New member
אח מון מון מון

את לא רק מתרגמת עכשיו הה? *שיעול* מיצ'ירו*שיעול* בכל מקרה זה נוראאאאא יפה כרגיל ^^ תודה!

moon flower

New member
מה איתה? PPP:

מה עם מיצ'ירו..? (אז נכון שיש לי בעיות קליטה אבל מה איתה באמת 0.0) אם את מתכוונת לסלאשריות שלי אז ברור שיהיה והרבה ^-^ אני משקיענית בקטעים הדביקים של היחסים (באיחוד החד-מיניים)

moon flower

New member
*אנחה* אוקי.. התעלתי על עצמי

אבל אי-אפשר ככה, אניגמה זה פיק אדיר! *-* "ארג!" לובומון פלט כאשר אחת מחרבותיו של דאסקמון חתכה את כתפו "מי שלא תהיה אני רוצה שתשחרר את אחי.." לחש לובומון בארסיות, חרבו מתנגשת בזו של דאסקמון "בשביל זה תצטרך להביס את האפלה שבו.." דאסקמון חייך בזדון "נמאס לי ממך!" קרא לובומון ובתנופה אדירה בעט את דאסקמון על האדמה, מכוון את חרבו אל צווארו של הדיג'ימון "קוג'י!" נשמעה זעקתו של קואיצ'י, דמות חצי-שקופה של אחיו ריחפה מולו ופניו מראות ייאוש חרדה ועצב "קו..קואיצ'י.." לובומון מלמל, נופל על ברכיו "קוג'י.." קואיצ'י חייך מעט, מנסה להתקרב אל אחיו אך ללא הצלחה, שלשלאות נמתחו סביב לידיו ורגליו, מותירות את הנער מדמם "טיפש.." דאסקמון צחק, דורך על ראשו של לובומון "היה כ"כ קל להפיל אותך.. כל מה שצריך זה מראה אחד של נשמת אחיך ואתה ישר נופל אל האפר" דאסקמון מעך את ראשו של לובומון יותר חזק "אל תמהר לשמוח.." לובומון חייך ואחז ברגלו של דאסקמון בחוזקה, מסובב אותה ומפיל את השני אל האדמה, מכוון אליו את חרב האור הארוכה שלו "ניצחון לקוג'י בקרב התרגול!" קרא המורה. קוג'י התיישב על אחד הספסלים שבשולי הזירה, מהרהר על אחיו, סוקה ודאסקמון. מבטו נדד בין הנער שחור העיניים לבין הקרב החדש "להוציא ערכות! היום אנחנו נאפר בנושא חופש!" קראה המורה בשמחה, מחייכת וצופה בתלמידות ובטאקויה אשר הוציאו את הערכות "קדימה! אם תספיקו לאפר היום אני אתן לכם נושא חופשי מחר בעיצוב שיער!" המורה ניסתה לשלהב את כיתתה "כן המורה מימי!" הכיתה קראה בקול אחד והתחילה בעבודה. טאקויה הביט בראש הקלקר בייאוש "איך אני אמור להתמודד עם זה..?!" הוא נאנח והביט בראש בתקווה שהוא ייעלם "אתה לא צריך לעשות הרבה, זה כמו לצייר רק על ראש קלקר" נשמע קול מאחור, מיצ'ירו ואיי לחשו לטאקויה בחיוך והראו את תחילת הראשים שלהם. עיניו של טאקויה היו נעולות על התחלות הציור "ת.. תודה.." הוא חייך חיוך מבויש, חוזר לבהות בראש הקלקר "תחשוב טאקויה, תחשווב.." טאקויה גרד את ראשו ועמד לשבור את הראש המעצבן לשניים כשרעיון הבזיק במוחו "זהו!" הוא קרא, מבטים מכל עבר הופנו אליו ורגע מביך של דממה השתרר בחדר "א.. אה.." טאקויה גמגם בעוד המורה מחאה כף "קדימה בנות! לחזור לעבודה!" היא קראה באי-סיפוק מסוים "כן.." טאקויה נאנח, הוא טבל קצה של מכחול בפיו, מורח מעט צבע שחור עליו ומתחיל לצייר על ראש הקלקר "קדימה! תראו לי את העבודות שלכם!" המורה חייכה וניגשה לראות בין השולחנות. טאקויה הניח את המכחול שלו בצד, על ראש הקלקר שאיפר התנוסס כעת כלב-זאב חום-אדמדם קופץ אשר מבטו החודרני ננעץ בכל מי שהתבונן בראש "בשבילך קוג'י.." טאקויה לחש לעצמו בחולמנות וכמעט עמד לשקוע בחלום כאשר המורה טפחה על כתפו והעירה הערה על איך שהוא מצליח להכניס רגש בעיצוב שלו קוהאקו ואיזומי סיירו במסדרונות, מחפשות לעצמן עיסוק נאה עד שיתחילו הלימודים "אוף.. משעמם לי.." איזומי יללה ותקעה בקוהאקו מבט מיוסר "אל תדאגי.. אולם המחול פתוח עכשיו ככה שנוכל להתאמן של קצת.." קוהאקו חייכה "אני אוהבת לרקוד.." איזומי חייכה קלות והביטה בקוהאקו. האור העדין של הבוקר התנפץ ברוך על הפנים והשיער של הנערות "בואי.. זה מכאן.." קוהאקו הצביעה על פנייה ורצה בקלילות, מושכת את איזומי אחריה "קוהאקו! חכי רגע!" איזומי נחבה אחריי הילדה כשנתקעה בג'ונפיי "ג'ונפיי" איזומי חייכה וחיבקה את הנער, מפנה לרגע את מבטה אל הילד הקטן שהיה לידו "מי זה?" היא בהתה בטומוקי "טומוקי הימי" הילד הקטן חייך "נעים להכי, איזומי ארימוטו- החברה של ג'ונפיי" איזומי חייכה. אכזבה קלה נראתה בפניה של קוהאקו "א.. אני לא אפריע לכם.." היא התנצלה וברחה משם במהירות, מנסה להבין למה הרגישה את הדקירה בלב. השיעורים עברו חלק יחסית, טאקויה וקוג'י היו באותו השולחן בשיעור מטמטיקה ובילו את זמנם בכתיבה של דברים שרירותיים מדבריי המורה. זו הייתה השקיעה, קוג'י ישב עם טאקויה על גג של בניין, מלטף קלות את שיערו החום והרך של טאקויה. אנחה שקטה "קוג'י.." טאקויה הביט בעיניו הכחולות והעמוקות של הנער "כן..?" קוג'י השיב, קולו רגוע "למה אתה חושב שאנחנו פה..?" טאקויה גמגם "אני לא יודע.." קוג'י השתומם מעט, משפיל את מבטו "אתה חושב שזה בגלל שאנחנו יתומים..?" טאקויה התיישר "אולי.." קוג'י בהה ברעפים שמתחתיו "אתה.. אתה חונק את הדמעות שלך..?" טאקויה שם יד על כתפו של קוג'י "אל תיגע בי.." השתחרר לכיוונו של טאקויה, מרתיע מעט את הנער חום השיער מלגעת בקוג'י. הוא רעד "אל תדאג.. הכל יהיה בסדר.. מבטיח.." טאקויה הביט בקוג'י עם מבט מנחם. קוג'י שתק, הוא הרים את עיניו האדומות אל טאקויה ובפרץ אדיר חיבק אותו "קוג'י.." טאקויה לחש בשקט, מלטף את שיער העורב החלק של הנער אשר נשען עליו "אתה מרטיב לי את החולצה.." טאקויה לחש בעדינות את אוזנו של קוג'י "סליחה.." קוג'י ניגב את אפו "אל תצטער על זה.. מה שקרה קרה.. צריך לקבל את החיים כמו שהם.." טאקויה ליטף את לחייו של קוג'י כאילו היה ילד קטן "אתה מבטיח לא לעזוב אותי..?" קוג'י הרים את מבטו, נחוש, הטון שבו נאמרה השאלה הרתיעה את טאקויה "שאלתי אותך משהוא.." הקרירות הרגילה חזרה אליו "מבטיח.." טאקויה הנהן "תודה.." קוג'י חייך, הפעם זה היה חיוך אמיתי, חיוך שטאקויה ייחל לו עד כלות הנשמה "טאקויה..?" קוג'י הניח את ידו על של טאקויה "מה..?" טאקויה בהה בקוג'י בסקרנות "תסלח לי על זה.." הוא לחש ומשך אל עצמו את טאקויה, משלב את שפתיו בשלו. ~סוף~

Ray girl

New member
בוהו בוהו!! >.<

למה יש לך כישרון תרגום כזה?! >.< ד"א אהבתי את הקטע עם מיצ'ירו והארוקה

moon flower

New member
למען האמת אני כבר לא כ"כ מתרגמת

ז"א.. פעם כתבתי את זה באנגלית ואז תרגמתי אבל עכשיו אני פשוט כותבת את זה ישר בעברית.. (אבל יש לי את 4 הפרקים הראשונים שכתבתי באנגלית)

OFIRB9

New member
די להתלונן ריי!

את בטח היחידה פה שיודעת לשיר! גם חלק ג' מקסים מונוש ^^

LOVE 2

New member
רוקה-צ'אן!=]

אני חוזרת מחר הבייתה!*רוקדת ריקוד אינדאיני עתיק* ווואוהו!!^_^

יאי! (אנשים לא אומרים כלום על-

שנטשתי את האייקון
?

LOVE 2