חיוך לכבוד הצהרים

חיוך לכבוד הצהרים

רועה כבשים אנגלי הולך עם העדר שלו בשדה ליד הכביש לפתע נעצר לידו בחור צעיר לבוש חליפת ארמאני נעלי גוצ´י ורנג´ רובר חדש. הוא פונה אל הרועה ושואל אתו, אם אני אנחש את מספר הכבשים שלך בעדר אוכל לקחת אחד איתי? הרועה מסתכל על העדר ולאחר מחשבה קלה מסכים. הבחור הצעיר פותח את הלפטופ ברכב מתחבר לגי פי אס מוריד תמונת לווין מדפיס את התמונה במדפסת מחשב את מספר הכבשים בס´מ מרובע ולבסוף מוציא פלט עם התוצאה ואומר לרועה, יש לך 1632 כבשים. הרועה שוב מתבונן בעדר ואומר נכון צדקת. הבחור יורד מהגיפ תופס את הכבש הראשון ומעמיס אותו מאחור. רגע לפני שהוא נוסע הרועה שואל אותו , אם אני אגלה מה מקצועך אוכל לקבל בחזרה את הכבש? הבחור משיב בחיוב והרועה ללא היסוס עונה, אתה יועץ. איך ידעת שואל הבחור? זה פשוט מאוד הוא עונה. אתם תמיד מופיעים מבלי שיזמינו אתכם, אתם נותנים מידע שכבר ידוע לנו ואין לכם שמץ של מושג על הדבר שאתם מדברים עליו, ועכשיו אם לא אכפת לך אני אקח בחזרה את הכלב שלי

sahr12

New member
ציצי.... צהריים גם לך...

ספרי אחת יותר קלה.....חחחחחחחחח

הנה אחת קלילה מאוד מאוד

======== זוג במקלחת כשברקע נשמע צלצול הפעמון בדלת הבית.....לאחר וויכוח בין בני הזוג האשה מתעטפת במגבת וניגשת לראות מי בדלת. פותחת האשה את הדלת ורואה את השכן.....עוד לפני שהאשה מספיקה להגיד, השכן מציע לה " אם אתן לך $1000 תורידי את המגבת ?!" האשה חושבת מעט, איפה תרווח $1000 בשניה...ומסירה את המגבת !!! השכן מגיש1000$ ועוזב. האשה מבולבלת ונרגשת מהצלחתה, נעטפת במגבת ונכנסת למקלחת. שואל בעלה: "מי זה היה?" "השכן מהדירה ממול" משיבה. "נו, האם הוא אמר לך משהו לגבי $1000 שהוא חייב לי?.." מוסר השכל: אם ברשותך מידע חשוב, שתף את שותפיך.. בכך תמנע "חשיפה" מיותרת!!

sahr12

New member
חחחחחחחחח...בדיוק חזרתי...

טוב שכן קרוב מאח רחוק....

sahr12

New member
חחחחחחחחחחחח..

גם לזוהר ארגוב היה בירושלים... מה הקשרררררררררר???????חחחחחחחח...

אמרתי לך יחצנית של כל מיני

אז על הדרך ליחצן את הסרט מה יש? לס מאו תמה טו טו לנאוי...

sahr12

New member
בגילך דרמנא בטח יש לך זכרונות..

אפילו...מפול אנקה......חחחחחחחחח

נשית~37

New member
תפסיק לרדת כבר חחחח

אמממממ אפילו בגילי אני חושבת שמייק בראנט היה חתיך הורס עם פנים משגעות וקול מדהים ושירים נפלאים.

sahr12

New member
כן בטח....אז אפילו....

משה הילל היה צייפנדלס......חחחחחחחחחחחחחחחחחח ואהובה עוזרי סמל מין...

לס מואה טה מה....

אח...איזה שיר....איזה זמר..... איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא?

זהו! שאין התאבד .

הלך זמר גדול. אימצו אותו בצרפת, שם הלך . אבל השירים נשארו אצלנו לתמיד.

למעלה