חיווי מצב הסוללה

AmiDebesh

New member
חיווי מצב הסוללה

במיו 558 שלי יש בעייה שמשגעת אותי ביומיים האחרונים. הסוללה טעונה לגמרי וכאשר אני עם המכשיר בידי אין כל בעייה. ה"מדיד" המראה את מצב הסוללה עומד על 100%. כאשר אני מניח את המיו על המנשא לסניכרון וטעינה, הנורית נדלקת לטעינה אבל המדיד מדלג מ-10% ל-100% הלוך ושוב ומידי פעם מכריז "Battery is low". לא עזרו לי כיבוי והדלקה וגם לא Soft Reset. יש למישהו רעיון?

lirazoo

New member
זה נורמלי שכשאתה מטעין המחוון

יזוז לו מאפס למאה. אתה מקבל חלון שאומר לך שהסוללה נמוכה ואז אתה צריך ללחוץ עליו אוקיי ? אם כך הדבר אז זה לא נורמלי. האם זה קורה גם כאשר המכשיר שלך לא עמוס בכל מיני "תוספות" כמו ה-PLUGIN שאני רואה אצלך במסך ?

AmiDebesh

New member
זה לא היה עד אתמול

והתוכנות נמצאות יותר זמן. האם נורמלי שכל הזמן זה יקפוץ ומידי פעם יצעק Battery is low? וזה לא קורה כאשר המכשיר לא בטעינה (כאשר המכשיר לא בטעינה הוא מראה קרוב ל 100% טעון. את החלון שאתה מדבר עליו אני מקבל כאשר הסוללה באמת חלשה...

lirazoo

New member
לצעוק זה לא נורמלי

יש שני חלונות שמופיעים כשהסוללה חלשה אחד מופיע ב- 40 אחוז עוצמה ואז הרקע של החלון הוא כחול ואחד מופיע כשיש 10 אחוז עוצה והרקע של החלון הוא אדום איזה מהם מופיעים לך ? אם זה הופיע לאחרונה אז סימן שמשהו החליט להשתגע לך שם...מה קוראים אותו "ב א ג "

lirazoo

New member
חברים, באגים בתוכנה היו תמיד

יש היום , ותמיד יהיו...

למעלה