חיווי הודעות...

חיווי הודעות...

בס"ד כשאני מרענן את הדף אז חיווי ההודעות שלי משתנה אע"פ שיש אקספלורר 6... למה???????!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
... _____________ מה שאתה יכול - תעשה, מה שלא - תרצה והעיקר, במה שיש לך - תשמח... לפרטים + פורום = לחץ כאן.

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

ברוך הבא~!
אני מניחה שהתכוונת שהחיווי משתנה בכך שהודעות שקראת בעבר, מופיעות כחדשות. אז...קצת שאלות...
כמה זמן קיימת הבעיה?
האם אתה מחכה שהעמוד כולו יטען לפני שאתה מתחיל לקרוא את ההודעות?
האם שינוי החיווי בא לי די ביטוי שכותרת ההודעה מופיעה בצבע שחור? קיים ציור של "שמש" משמאל לכותרת?
האם אתה קורא את ההודעות דרך עמוד הקהילה או דרך הפורום עצמו?
לכמה ימים הגדרת את שמירת ההיסטוריה?
מומלץ להגדיר את שמירת ההיסטוריה ל - 20 ימים. כלים>אפשרויות אינטרנט>ימים לשמירת דפים בהיסטוריה. מחכה לתגובה ~!

תשובות => חיווי הודעות...

בס"ד ברוכים הנמצאים...
... 1. הבעיה קיימת כיומיים... 2. בד"כ אני מחכה עד לסיום טעינת הדף... 3. שינוי החיווי מתבטא בכך שאיש שמש משמאל לכותרת... 4. אני קורא את ההודעות דרך הפורום עצמו... 5. הגדרתי את ההיסטוריה ל-20 יום... תודה רועי

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

ה
משמאל לכותרת... ובאיזה צבע הכותרת עצמה? שחור או כחול?
האם בכל ההודעות מופיעה ה
?
מה קורה כשאתה נכנס לפורום ישירות?
האם לאחר הגדרת ההיסטוריה ל 20 יום החיווי תקין? לא להתייאש~!

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

היי~!
צבע ההודעות המשתנה וה
שאינה מופיעה בכל ההודעות מראות כנראה שהחיווי אכן מתבצע אצלך בדרך מסויימת. הבעיה היחידה שאני מצליחה לחשוב עליה, כאשר אתה נכנס לפורום דרך עמוד הקהילה אתה רואה את ה
לתגובות חדשות שהתווספו - מאחר ותצוגת עמוד הקהילות שונתה. כדאי להכנס ישירות לפורום, מאחר ועמוד הקהילה שונה לפני כשבועיים... לפרטים לגבי השינוי בעמוד הקהילה - אתה מוזמן להכנס לכאן. מצ"ב תמונת מסך של כניסה ישירות לפורום.

למעלה