חיובי?

Peeeach

New member
חיובי?

א- מבחן בהסטוריה בלעטט ומלמדת ב- מסיימת ב- 4 וחצי ואז נראה ג- אממ יומלימודים רגיל אין שום דבר בתכנון ד- כנל ה- מסיימת ב- 5 !!! ו- רמבםם שבת- מנוחה :) סתם התמונה הזאת הצחיקה אותה ילד אוטיסט שמן ופוזל זה אני D :

אתה מוכר את עצמך לחיוכים.

יומראשון- שיעור נהיגה ראשון
ושיבי חוזרתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יומשני- בדיקת שמיעה במכון שמיעה
ובע"ה תהיה שביתה
יומשלישי- מבחן במתמטיקה יומרביעי- שיעור תופים יומחמישי- מבחן בתעבורה ו4 שנים לשיבי ותומר=]] יומשישי- הממ כלום יומשבת- יומולדת לאחותי הגדולה 21, ובר מצווה לבנדוד

A m 0 s

New member
איך את יודעת.. חח...../images/Emo8.gif

א - הסיוט חוזר
- הזמנתי את עדינות (שעדיין) אין לי, בטח מחר אני אספיק לקנות.. ב - מבחן באנגלית ג - ריצה של 2 מיליון קילומטר - אני בחיים לא יעשה
ד - מושג, אין לי.. ה - לא יודע ו - יום שישי חצי יום לימודים, חצי נחמה ז (ש) - יום שבת, יום מנוחה... (למה לא כל יום שבת
)

A t z a

New member
-ב-עדינות דמטטטט זה מחרפן אותיייי../images/Emo80.gif

מצטערת שאני פסיכית קצת-ככה אני
אבל זה בעדינות. ומאיפה הזמנת?

A m 0 s

New member
מהחנות הכי קרובה לבית שלי...

קוראים לה love song נדמה לי.. ואני לא יודע למה תמיד הב בורחת לי... ואל תצטערי על זה שאת פסיכית - גם אני כזה
ורק ככה אפשר לחיות חיים מאושרים באמת.. חח...

A m 0 s

New member
לאב סונג...

זאת חנות פרטית בהוד השרון - (עיר ליד כפר סבא) היא ממוקמת במקום שאף אחד לא יודע שהוא קיים, נראה לי.. אני במקרה הכרתי אותה ביום כיפור שנה שעברה שעשיתי "סיבוב" בכל העיר וראיתי שיש סוף סוף יש חנות תקליטים בתוך העיר ושלא צריך לנסוע בשביל זה עד לקניון..

חיובי?!

א- מתחילה עבודה מועדפת (עבודה במפעל לתמרים..) זה הולך להיות קריעת תחת בין 10-12 שעות אהההה ב- אותו דבר ג- אותו דבר ד- סיים סיים ה- אותו הדבר.. ו- זה לא אותו דבר (אה אה שנון |גרופית של עברי תני סטירה לעצמך|) לישון וקצת בית... בכל נתון לשינויים אולי אני אתפטר... מקווה לטוב.. רררר צריך לישון מתחילים ב-6.. צריך למלא את הכיס.. לילה טוב

../images/Emo121.gifאמא יקרה לי יקרה, כארז בלבנון ישגה../images/Emo3.gif

אללה בוקר יום א'-הזברה קמה, חצי שעה מתעוררת, אדם בא ויוצאים לרעננה, שיעור קצב, הרכב ג'אז וצחוקים מפה ועד להודעה חדשה. שני-אדם עוד איתנו, הרכב יהודי, קורס הלחנה ושיעורי תאוריה. שלישי-שיעור פרטי אחרי הרבה זמן שלא היה וכניראה גם תאוריה של נהיגה. רביעי-הרכב ישראלי ועוד תאוריה חמישי-מחפשים מה לעשות. סופשבוע-כניראה ריינבו

A t z a

New member
מחר חוזרים לבצפר../images/Emo4.gifהצילווווו../images/Emo80.gif

ראשון-כלום חוזרים לכלוב..ומחפשים עבודה. שני-? שלישי-מבחןןןןן
ולא דעת מה עוד רביעי-? חמישי-? שישי-? שבת-?
איזה יופי.

../images/Emo121.gifספונטניות זה אחלה

תוסיפי קצת אופטמיות ויהיו לך אחלה חיים

A t z a

New member
הייהיי אני אופטימית מאוד../images/Emo80.gif

פשוט לא כרגע

A t z a

New member
הלפפפפפפפפפפפפפ../images/Emo76.gif../images/Emo177.gif../images/Emo109.gif../images/Emo80.gif

למעלה