חיובי לא?
י ירדן88 New member 5/8/07 #2 בזמן שאני מדברת איתך..../images/Emo11.gif ראשון-צפון שני-צפון שלישי-סבתא רביעי-הופעה של עבריי!!&^*$@ חמישי-כפר המוסיקה שישי-כפר המוסיקה שבת-משלימה שעות שינה
בזמן שאני מדברת איתך..../images/Emo11.gif ראשון-צפון שני-צפון שלישי-סבתא רביעי-הופעה של עבריי!!&^*$@ חמישי-כפר המוסיקה שישי-כפר המוסיקה שבת-משלימה שעות שינה
ה הוד המשובקת New member 5/8/07 #3 חיובי ביותר../images/Emo9.gif יומראשון- על האש על הבהמות =) יומשני- מתחילה לארוז ולאדעת מה עוד יומשלישי- אורזת יומרביעי- נוסעים לנתב"ג יומחמישי- טסה!!! יומשישי- חו"ל יומשבת- חו"ל
חיובי ביותר../images/Emo9.gif יומראשון- על האש על הבהמות =) יומשני- מתחילה לארוז ולאדעת מה עוד יומשלישי- אורזת יומרביעי- נוסעים לנתב"ג יומחמישי- טסה!!! יומשישי- חו"ל יומשבת- חו"ל
א אחת שתדבר הרבה New member 5/8/07 #4 גם אני../images/Emo210.gif יומראשון- יש חופש(?) זה הכי חיובי שמצאתי . יומשני- כנ"ל . יומשלישי- כנ"ל. יומרביעי- כנ"ל יומחמישי- נוסעת לירושלים יומשישי- נוסעת לעזריאלי יומשבת- אם דוד שלי יהיה בסדר אז נוסעת להופעה של עידן רייכל ואם לא נראה כבר מה נעשה .
גם אני../images/Emo210.gif יומראשון- יש חופש(?) זה הכי חיובי שמצאתי . יומשני- כנ"ל . יומשלישי- כנ"ל. יומרביעי- כנ"ל יומחמישי- נוסעת לירושלים יומשישי- נוסעת לעזריאלי יומשבת- אם דוד שלי יהיה בסדר אז נוסעת להופעה של עידן רייכל ואם לא נראה כבר מה נעשה .
מ מאיה911 New member 5/8/07 #5 שבוע נחמד +../images/Emo3.gif ראשון- כניראה בנמל עם חברות שני- לא יודעת שלישי- שיעור, אורזת ובערב עם חברים רביעי- טסה לתורכיה חמישי- חו"ל שישי- חו"ל שבת- חו"ל שבוע טוב לכולם!
שבוע נחמד +../images/Emo3.gif ראשון- כניראה בנמל עם חברות שני- לא יודעת שלישי- שיעור, אורזת ובערב עם חברים רביעי- טסה לתורכיה חמישי- חו"ל שישי- חו"ל שבת- חו"ל שבוע טוב לכולם!
ל לאיור New member 5/8/07 #6 ממש לא חיובי!../images/Emo3.gif ראשון- עם חברות בנמל שני- בטח עם חברים שלישי-כנ"ל ריבעי- מאיה נוטשת אותי חמישי- שיעור באס שישי- לא יודעת שבת- לא יודעת
ממש לא חיובי!../images/Emo3.gif ראשון- עם חברות בנמל שני- בטח עם חברים שלישי-כנ"ל ריבעי- מאיה נוטשת אותי חמישי- שיעור באס שישי- לא יודעת שבת- לא יודעת