חיה קצת שונה...

porky pig

New member
חיה קצת שונה...

שלום לכם אני מגדל בבית לובסטר.. לפני כמה ימים קרתה תאונה קטנה והוא החליט לצאת אל מחוץ למחוזות האקוריום(לא ברור איך..) האקוריום נמצא בחדר מדרגות והוא נפל נפילה ישירה של כשני מטר.. בבוקר מצאנו אותו מסתובב על רצפת הבית וישר החזרנו אותו לאקוריום.. לא הבחנו בהתנהגות מוזרה או משהו כזה.. באותו יו חזרתי מהבית ספר ושמתי לב שהוא לא זז מהר כמו פעם.. ומסתבר שפשוט עפה לו רגל שלמה בנפילה.. אחר כך מצאתי אותה על הרצפה.. היום בבוקר הסתכלתי לראות מה שלומו באקוריום ועכשיו נפלה לו אחת הצבתות(עם כל הזרוע..) אין לי מושג למה היא החליטה לנשור סתם ככה אבל עכשיו חסרות לו רגל וצבת:( השאלה שלי הולכת להישמע קצת מטומטמת.. אבל יש סיכוי שיצמחו לו רגל וצבת חדשות? חח אני יודע שזה נשמע מפגר אבל גם הרגל וגם הצבת נראות כאילו הן התפרקו ממנו ולא נשברו או משהו כזה קצת קשה להסביר... בכל מקרה אני מקווה שיש פה מישהו שיכול לענות על זה ואני מקווה שלא יצאתי מפגר ברמות..

דווקא שאלה לעניין

ובאופן שבטח יפתיע אותך, התשובה היא שכן יכולים לצמוח להם איברים שלמים מחדש. זה היופי בחסרי חוליות. אם הוא יחזיק מעמד ויבריא, סביר שהאיברים יצמחו מחדש.

porky pig

New member
אז זהו שהוא לא החזיק מעמד...

קצת אחרי שכתבתי את ההודעה מצאתי אותו מת באקוריום:( כמעט שנה בדיוק שהיה לי אותו:\ בכל מקרה תודה על התגובה...

למעלה