חיה בתוך בועה

חיה בתוך בועה

לילה הכל שקט בחוץ ובתוכי מלחמה הכאב מכרסם את נשמתי וממית את התקווה הפחד סוחף אותי אל מערבולת הייאוש אז: חיה בתוך בועה גדלתי לבד בלי להרגיש העולם סביבי הפך לאדיש חיה בתוך בועה שכן אחד התעלל בי מינית ניסו לאנוס אותי בנסיעה במונית חיה בתוך בועה אמא דפקה בי מכות ללא הפסקה לא נתנה חיוך ולא אהבה חיה בתוך בועה פסיכולוגית אחת זרקה אותי למחלקה סגורה חשבה שזאת הדרך לתת לי תקווה חיה בתוך בועה אבא חלה בסרטן ריאה לוקח איתו ת`תקווה חיה בתוך בועה בלילות כבר לא ישנה ממציאות אל סיוט ללא הבחנה חיה בתוך בועה בבוקר חובשת שוב מסכה זוכרת טוב עוד הבטחה חיה בתוך בועה מרגישה חסרת אונים בלי הפסקה מנסה להשקיע בעוד מטלה חיה בתוך בועה כולם אומרים שאני חזקה ורק אני מרגישה מועקה חיה בוך בועה חיה בתוך בועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ועם כל זאת

יש לך כמה מקומות שבהם את לא בבועה. ואת יודעת את זה... וזה כאן וזה אצלה ואולי יש כמה אנשים שאיתם הבועה יכולה להתנפץ לכמה רגעים כך יכול להיות העתיד שלך, נטול בועות. אמיתי, פשוט אמיתי.

נכון יש לי.....

וזה המזל שלי שלמרות הבועה הענקית ישנם עוד מקומות אומנם מעטים אבל בהם אני לא בבועה וזה אולי ככה מחזיק אותי בתוך השפיות למרות שלא נראה לי ששפיות זה החלק החזק שלי כרגע חחחחחחחחחחחחח אבל עדייין חיה בתוך בועה ובעבר ניסיתי לחיות בתוך עולם ללא בועות וכידוע לך נפגעתי בגדול אז צריך להזהר ועדיף לפעמים להשאיר את זה ככה כדיי לא לכנס למצב של סיכון

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
יש כמה דברים בין לבין

בין בועה סגורה לבין העדר בועה... אפשר הגן על עצמך בלי לבודד את עצמך לגמרי ולהיות עם אחרים בלי להסיר לגמרי את ההגנות.

עצמי

New member
לעדי.

אני שוברת לרגע את החלטתי שלא לכתוב יותר בפורום הזה.. פשוט הרגשתי חייבת לכתוב לך. אני קוראת זה כבר זמן מה את יאושך ואת זעקותייך. לא יודעת מה אומרים, לא יודעת מה קורה לך. עכשיו - אחרי השיר. אני מרגישה אותך קצת יותר. כואבת בשבילך יותר.. וגם קצת בשבילי. אני מצטערת שכל כך קשה לך.. הייתי רוצה לשלוח יד ולעזור. לא בטוח שיודעת איך, לא בטוח שיכולה. אבל אולי במשהו... אני מניחה שאולי את יודעת אבל בשביל הסיכוי שלא, אני מצרפת לך כאן לינק של פורום קצת יותר ספציפי.. תמצאי שם עוד כאל אחרות שעברו נסיונות תקיפה או תקיפה ממש. אולי... החזיקי מעמד. עצמי. נ.ב. במידה מסוימת אני מעריכה בך מאד את היכולת למלא את הפורום בריאות אוףףףףףףף מדהימות - את מוציאה לכאן את האויר ואת התסכול.. הלואי ויכולתי אני. הלינק : http://www2.iol.co.il/communikit/scripts/forums/live/forums_all_25.asp?forum_id=1136

למעלה