תודה! איזה כיף!
D dare devil ית New member 1/12/13 #15 האמת שפורנו חובבים יכול לקבל תרומה גדולה אם יום אחד תחילתי לעשות סרט אמיתי מזה.
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 1/12/13 #19 מצלמה תהרוס לי את כל השיחרור וההנאה. אני אהיה עסוקה באיך אני נראית והאם התחת שלי נראה גדול או לא בתנוחה הזו..חבל. תודה על המחמאה- אבל לא תודה!
מצלמה תהרוס לי את כל השיחרור וההנאה. אני אהיה עסוקה באיך אני נראית והאם התחת שלי נראה גדול או לא בתנוחה הזו..חבל. תודה על המחמאה- אבל לא תודה!
M mynameisktt New member 3/12/13 #23 WOW וואו, חתיכת תסריט, למרות שזה לא הכוס תה שלי הצלחתי לדמיין בראש בדיוק מה הלך שם. מבחינתי את יכולה ישר לכתוב ספר, אני קונה.
WOW וואו, חתיכת תסריט, למרות שזה לא הכוס תה שלי הצלחתי לדמיין בראש בדיוק מה הלך שם. מבחינתי את יכולה ישר לכתוב ספר, אני קונה.
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 3/12/13 #26 האמת שנורא מתחשק לי להוציא ספר של חלק מהדברים שכתבתי בבלוג שלי. אבל בכל פעם שמישהו רציני מתלהב אני מקבלת רגליים קרות..
האמת שנורא מתחשק לי להוציא ספר של חלק מהדברים שכתבתי בבלוג שלי. אבל בכל פעם שמישהו רציני מתלהב אני מקבלת רגליים קרות..
M mynameisktt New member 4/12/13 #29 לדעתי השלב הבא זה לקחת את כל הסיפורים שלך ולחבר אותם לסיפור אחד. לדוגמא לתאר טיול בחו"ל (18 יום באפריקה הלוהטת\ 14 יום טוחנים את אירופה) ואז את יכולה להכניס כל יום סיפור אחר ממה שכתבת...
לדעתי השלב הבא זה לקחת את כל הסיפורים שלך ולחבר אותם לסיפור אחד. לדוגמא לתאר טיול בחו"ל (18 יום באפריקה הלוהטת\ 14 יום טוחנים את אירופה) ואז את יכולה להכניס כל יום סיפור אחר ממה שכתבת...
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 4/12/13 #30 נשמע מעייף ומסוכן ליסוע עד אפריקה בשביל חילופי זוגות..