חיה בבית

אפי לוג

New member
חיה בבית

עם איש מסודר שלושה ילדים וגינה בפרבר מכונית שחורה עם סמלים נכונים וככה חולפות השנים. עבודה, נסיעות, חשבונות וחוגים מארחים משפחה בשבת וחגים בשער מאפיר אך הכושר נשמר בדיוק אותו הדבר. חיה בבית קטן וירוק לפעמים היא כל כך רוצה לצעוק ואי אפשר. ג. קנת אני חושבת שזה מאשש את כל התגובות שנכתבו כאן בנושא.

אפי לוג

New member
ידעתי

שממך תבוא ישועת המילים... קיבלתי היום בבוקר, את המילים הבאות. לא קשה לנחש מי כתבה אותן. אִשָּׁה מִלְּמַטָּה לְמַעְלָה... כָּךְ: בְּמַבָּט מָסוּר וְעָגוּם שֶׁל עֶבֶד, שֶׁל כֶּלֶב נָבוֹן. הָרֶגַע גָּדוּשׁ וָזָךְ. דּוּמִיָּה וְכֹסֶף סָתוּם לְנַשֵּׁק אֶת יַד הָאָדוֹן – –

nutmeg

New member
רוחל´ה

ברגע BDSM שתקף אותה...

nutmeg

New member
אפרופו רוחל´ה

היה שרשור סוער בפורום תרבות עברית לגבי השיר הזה לא מזמן שמתחיל במלים "יש לי שאלה" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/sponsor/forumpage.asp?id=372&firstmsg=45

אפי לוג

New member
רוח´לה

הרכות הבלתי מתפשרת של הנוקשות. את הלינק שרצית לצרף, היית אמורה להכניס למטה בשורות שכתוב - כתובת או קישור

magy

New member
מדביקה את ההודעה

יש לי שאלה - hillelg שמציקה לי הרבה זמן. אני מקפיד מאוד לדבר בעברית נכונה. אבל השאלה היא - יש כזה דבר בכלל? הלוא העברית היא שפה חיה, שמתפתחת על ידי דובריה. זו הסיבה להבדלים בין לשון המקרא ללשון חכמים ללשון ימינו; ואי אפשר לטעון שאחת מהן אינה לגיטימית. וברור שתקנות האקדמיה הן חצי-שרירותיות, כיון שהן מכניסות למסגרת את מה שמעולם לא היה בתוך מסגרת (הם מודים בזה, כמדומני). לי אישית בכל אופן יש את התכונה הזו (אולי פרפקציוניזם מסוים?) לדבר בעברית נכונה. השאלה היא אם יש הצדקה להקפיד בכך. - - - - - - - - - - - - - - - "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טיפש, משתפתח את הפה ותסיר כל ספק" (מרק טוויין).

magy

New member
כדי להקפיץ הודעה........את חייבת

לא רק למלא את שורת הכותרת....אלא גם לכתוב כמה מילים פה!!!!!!!!! פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואז , משיש תוכן בהודעה........היא קופצת........ אבל יש עוד דרכים להקפיץ........ חברה אמרה לי היום שהיא לוקחת רצועות ירקות , מניחה בתוך ווק ומקפיצה.........לא לשכוח לתבל.......

nutmeg

New member
ואני מקפיצה

כל מיני דברים - חלק בשליטתי חלק לא. בהכל אשם ניוטון שהמציא את הגרביטציה!

למעלה