חידת LED ZEPPELIN

moshel

New member
חידת LED ZEPPELIN

שלום לכולם כפי שהבטחתי לכם אני אשאל כאן שאלה שקושרה ללד זפלין הראשון שיענה נכון על השאלה יקבל כרטיס כניסה חינם למרתון זפליין שיתקיים בסינמטק תל אביב ב 18.2.05 השאלה מחולקת לשניים ותשובה מלאה היא תשובה שעונה נכון על שתי חלקי השאלה ךא מספיק לפתור רק חלק אחד של השאלה השאלה היא מחוץ לתחום למנהל הפורום! והשאלה היא 1: מה אמר ג'ורג הריסון מלהקת החיפושיות לג'ימי פייג' וג'ון בונהיים במהלך פגישה שנערכה בניהם? 2: ומה עשה לג'ימי פייג' בעיקבות אותה פגישה?

moshel

New member
תיקון שגיאות כתיב

שלום לכולם כפי שהבטחתי לכם אני אשאל כאן שאלה שקושרה ללד זפלין הראשון שיענה נכון על השאלה יקבל כרטיס כניסה חינם למרתון זפליין שיתקיים בסינמטק תל אביב ב 18.2.05 השאלה מחולקת לשניים ותשובה מלאה היא תשובה שעונה נכון על שתי חלקי השאלה לא מספיק לפתור רק חלק אחד של השאלה השאלה היא מחוץ לתחום למנהל הפורום! והשאלה היא 1: מה אמר ג'ורג הריסון מלהקת החיפושיות לג'ימי פייג' וג'ון בונהיים במהלך פגישה שנערכה בניהם? 2: ומה עשה ג'ימי פייג' בעיקבות אותה פגישה? בהצלחה לכולם MosheL

the witch 282

New member
אני ממש לא בטוחה אבל יכול להיות :

1 הוא אמר להם שהבעיה איתם זה שהם לא כותבים בלדות 2 רוברט פלאנט כתב שירים שהוא דן בהם על הרגשות המשתנים של האבה

moshel

New member
נו מה קורה איתכם?

לא יכולים לענות על השאלה? זה קשה מידי???

hodaya17

New member
אני יודעת את החלק הראשון...

אבל במילא אני לא יכולה להינות מהכרטיס אז אני לא הורסת....

nik19864

New member
תשובה

ג'ורג' האריסון אמר להם: "הייתם מושלמים אם הייתם עושים יותר בלדות" ובעקבות אותה פגישה ג'ימי פייג' חיבר את THE RAIN SONG

moshel

New member
טוב יש לנו זוכה

nik19864 זוכה בכרטיס כניסה חינם למרתון לד זפלין שיתקיים בסינמטק תל אביב ב18.2.05 צור איתי קשר בטלפון ביום האירוע את מס הטלפון שלי אמסור לך במסר אישי עכשו בונוס קטן לשאלה ג'ימי כתב את השיר עם האקורדים של השיר Something של האריסון לאות הוקרה לאיש הדגול הזה MosheL

למעלה