דוקא נדמה לי שרואים מתג של משאבת-הגבר (לבן מצד שמאל מעל ידית התיחול) וגם מד לחץ סעפת ומד זרימת-דלק מוסתרים קצת מאחורי ההגה השמאלי מתחת למד פניה ונטיה (BALL), שכל אלה כן אופייניים למטוס COMPLEX. עדיין חסר לי מד סל"ד.
א. שמחתי לראות השתתפות עירנית של הפורום ב. הרבה רעיונות יצירתיים וכמעט כולם בכיוון הנכון. ג. הפתרון - התמונה המקורית היא פנל קדמי של 172P מאחד המטוסים בהרצליה - מופיעה בחלק התחתון של תמונת הפתרון. לקחנו תמונה של פנל קדמי של 172RG - בחלק העליון - וגזרנו ממנה את הפנל התחתון- דמוי העץ - ושתלנו אותו על התמונה המקורית.
מה מוגדר כלא בסדר? העובדה שפנל של 152 מכיל אלמנטים של 172 לא הופך ללא בסדר - היום יש המון מוסכים בארה"ב שאתה מביא להם 152 , והם מרכיבים לך עליו מנוע של 150 כ"ס עם פסיעה משתנה. למוסכים הללו יש הרשאה מחברת ססנה לבצע כל מיני שינויים , ולכן לפעמים אתה תראה פנלים כאלו או אחרים במטוס אחד, שמזכירים מטוס אחר לחלוטין . ...במקרה זה השעונים לפעמים מוסתרים אחרי היוק. לא בסדר באמת זה העובדה שהמדי דלק לא מתאימים למסטר! זה באמת מה שלא בסדר אני בכיין נורא נכון? וגם לא יודע להפסיד בכבוד?!... אבל אני צודק!