חידת תמונות!

turrican

New member
די! תענו כבר..

Living in a box של להקת Living in a box . אל תביישו את הפורום!!

DJ Dawn

New member
אולי אחדד את החידה: ../images/Emo8.gif

שלושה רמזים: 1. השיר הוא משנת 79' (סורי, גלשתי קצת). 2. הוא שיר פחות מוכר של להקה. 3. בתמונה המשופצת.

DJ Dawn

New member
לא, זה לא... ורמז אחרון:

הסולן של הלהקה יצא לקריירת סולו מצליחה. (אם לא תפתרו- אענה מחר
)

turrican

New member
יש לי יש לי יש לי

Bed's Too Big Without You מהאלבום Reggata de blanc . של להקת "משטרה" .

tofit

New member
מצטערת, אני אפילו לא מכירה את

השיר הזה שלהם. לפחות הגעתי קרוב

turrican

New member
אני אספר לך בסוד..

גם אני לא. אבל יש לי את האלבום (יש לי כל האלבומים של פוליס כולל הופעות חיות) וראיתי את שם השיר שם. בואי נראה את ענת תאשר לי את התשובה..

dj80s

New member
קבלי טופית

ותזכירי לי להשמיע לך אותו בהזדמנות. Bed's too big without you Cold wind blows right through that open door I can't sleep with your memory Dreaming dreams of what used to be When she left I was cold inside That look on my face was just pride No regrets, no love, no tears Living on my own was the least of my fears Bed's too big without you Bed's too big without you Bed's too big... without you Since that day when you'd gone Just had to carry on I get through the day but late at night Made love to my pillow But I didn't feel right Every day just the same Old rules for the same old game All I gained was heartache All I made was one mistake Now the bed's too big without you Bed's too big without you Bed's too big... without you Bed's too big without you Bed's too big without you Bed's too big... without you... without you

tofit

New member
תודה יקירי

האמת שגם אני מתחילה קצת להרגיש ככה קצת קשה לי עם המיטה הגדולה שלי אוף רק שיעברו כבר השלושה ימים הבאים

DJ Dawn

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gifכל הכבוד!../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

אחד השירים שאני הכי אוהבת שלהם. מי שלא מכיר... שירוץ לשמוע!

turrican

New member
תודה ../images/Emo6.gif

אפשר נשיקה? סתאם..אז איך היה אתמול? היה דווקא נחמד לטעמי. נראה לי שPimpf לא הכי נהנתה.. איפה היא ד"א ?

למעלה