חידת "תו השעה" מספר 133

חידת "תו השעה" מספר 133

אני שמחה להגיש לכם את חידת תו השעה מספר 133. (כן, אחרי טירוף הסמיילים של השבוע האחרון, הגיע הזמן לחזור לחידות השגרתיות...
) יש להקשיב לקובץ שבלינק המצורף ולזהות את הריקוד. רצוי שהפתרון יכלול את הפרטים הבאים: שם הריקוד, צורת הקבוצה של הריקוד, מחבר הריקוד ושנת חיבורו. שם השיר, התמלילן, המלחין ומבצע השיר. גם תשובות חלקיות תתקבלנה בברכה. את הפתרון יש לשלוח במסר אישי בלבד עד מוצ"ש בשעה 23:59.
נוסף יקבלו הפותרים שישלחו את הפתרון עד יום שישי בשעה 23:59, לפני שאפרסם את תו השעה עם צלילים נוספים, תו שעה ארוך יותר. כמו כן, בין פותרי התו הקצר יוגרל פרס - קלטת וידאו/DVD לבחירתו מתוך קטלוג "רוקדים" , באדיבות ירון מישר. אז... שיהיה
לכולם .

susy1

New member
פתרון התו 133 הוא:

...................................................

susy1

New member
מיכל להיכן נעלמת???

כולם מתים מסקרנות...מה זה התו המוזר הזה??אני יודעת אך לא אגלה...

AyeleDance

New member
מוכפל - בדיוק!

אותם תווים מנוגנים פעמיים, זה אפילו לא תווים ממש, כי אלו כלי הקשה :)

AyeleDance

New member
אין ברירה, אני ואת נצטרך לחכות...

לפתרון של מיכל....נראה את שמות הפותרים, אולי זו לא כזו בושה עבורי, יתכן שאני בחברה טובה.

פתרון תו השעה

כן, כולכם זיהיתם שמדובר בשיר תימני, אך רבים התלבטו בין סעי יונה (מודה, באמת מתחיל מאוד דומה), אסאל, בסאביסי,... והתשובה הנכונה היא... דרור יקרא - ריקוד מעגל של אליהו גמליאל משנת 1972 מילים: דונש אבן לבראט לחן: משה בן מוש מבצע: בועז שרעבי החידה הפעם מוקדשת ב-
לאילת (ודרור, כמובן!
) בוקאי - יוזמת שרשור חידות הסמיילים ששבר שיאים, בעקבות החידה שכ"כ התעקשה שנפתור...
...
ולמי שעוד לא הבין - כמובן שאילת גם היתה הפותרת הראשונה...
רשימת הפותרים עפ"י סדר הגעת התשובות:
אילת בוקאי
דרור בוקאי
k u k i 123
רויטל גולן
bda50
אתי מעודה
אורלי מינכן
שרק2 היחיד
איילת ל ו י
מלול דורית
עזרא כרמל
hadas74
vered1982
elieli10
לכל הפותרים והמנסים והמשך שבוע נעים

והזוכה הוא/היא... ../images/Emo106.gif

אתי מעודה
אתי - כל הכבוד וברכות על הזכיה
כיצד מממשים זכייה: (מועתק מהודעה קודמת של ירון מישר) 1. הזוכה שולח לי (לירון) מסר אישי עם "מילת מפתח" משהו שרק הזוכה ואני נדע, כדי שהשלבים הבאים יעברו בשלום וללא אי הבנות. 2. פותחים את הקטלוג ב"חנות רוקדים" ומסמנים את המוצר הנבחר (שימו לב לפרוס את הקטלוג של המוצרים בהם אתם רוצים - DVD או קלטות וידיאו. 3. לוחצים על "הכנס לסל" (לא לפני שבוחנים אולי רוצים לקנות עוד - 2, 5, 10, 20, 50.... מוצרים נוספים.....). ורואים שהמוצר מסומן כ"נמצא בסל הקניות". 4. לוחצים על "סל הקניות שלך" מוודאים שהמוצר(ים) המבוקש(ים) נמצאים בסל. 5. לוחצים על "הזמנה" ומגיעים לעמוד הפרטים האישיים. 6. (או 7) במידה ורוצים משלוח בדואר יש לשים פרטי כרטיס אשראי (האתר מאובטח) - המשלוח 19 ש"ח (במקום 39 ש"ח מחיר צרכן). ממלאים את הפרטים האישיים (אפשר גם פרטים של מישהו אחר לצורך משלוח דואר כדי לשמור על אנונימיות). כרטיס האשראי חייב להיות של הזוכה ואין צורך בפרט מזהה. ב"הערות" כותבים את "מילת המפתח" מהסעיף הראשון כדי לוודא שאכן זה האדם הזוכה. 7 (או 6). כמו בסעיף 6 בלי פרטי כרטיס אשראי ובלי פרטים אישיים אם לא רוצים. רק לכתוב מי האדם שיבוא לאסוף את המוצר מרחוב הארבעה 10. רוב הזמן אני שם, רצוי לתאם בטלפון.

AyeleDance

New member
../images/Emo51.gif מ../images/Emo193.gif ומ../images/Emo23.gif../images/Emo193.gif

על הקדשת הריקוד הנהדר.
לאתי על הזכיה.

למעלה