חידת ציור מה זה...?
י יאיר של תמר New member 17/7/07 #4 נכון...../images/Emo127.gif היצירה היא של יוזף בוייס - "סוף העולם" הדבר הזה שווה היום כ-60,000 ש"ח.. וכבר אמרתי שאני לא מחבב אמנות מודרנית?
נכון...../images/Emo127.gif היצירה היא של יוזף בוייס - "סוף העולם" הדבר הזה שווה היום כ-60,000 ש"ח.. וכבר אמרתי שאני לא מחבב אמנות מודרנית?
ל לתומי יש אקדח ביד New member 18/7/07 #6 חח 60,000 של פלצנות שמימית! אבל כן ניתן לראות את היופי שבציור, זה כ"כ מופשט.... שזה מדהים... חחח מצחיק שזאת אומנות. אבל איך אומרים באומנות כמו באומנות אין דבר כזה שאין דבר כזה ( כמו שמודי תמיד אומר)
חח 60,000 של פלצנות שמימית! אבל כן ניתן לראות את היופי שבציור, זה כ"כ מופשט.... שזה מדהים... חחח מצחיק שזאת אומנות. אבל איך אומרים באומנות כמו באומנות אין דבר כזה שאין דבר כזה ( כמו שמודי תמיד אומר)
R Renatius Cartesius New member 18/7/07 #7 בעיני זה דומה.. "לריבוע השחור" של קאזימיר מלביץ. דרך אגב... את הציור שאתם רואים אני העתקתי מהמקור. מה אתם אומרים? דומה?
בעיני זה דומה.. "לריבוע השחור" של קאזימיר מלביץ. דרך אגב... את הציור שאתם רואים אני העתקתי מהמקור. מה אתם אומרים? דומה?