חידת צהריים

Ice machinE

New member
ועכשיו אני יכול להגיד בוודאות |טמבל

2 התמונות לא אומרות לי כלום! היית יכול לשים את התמונה של פורינר וגם אז לא הייתי מזהה.

tofit

New member
את נוכרי דווקא הכרתי

אבל את התמונה מהחידון לא, למרות שהיא מוכרת לי בטירוף אולי אתה יכול לשים לנו עוד תמונה שלהם?

greenzg

New member
רק בשבילך

תאמיני לי אין להם תמונות - איזה הורים היו להם?

Ice machinE

New member
ואת לא היחידיה ../images/Emo163.gif

אני אחכה לתשובה כדי להגיד אההההההההההה נו בטח איך לא זיהיתי אותם. או שלא....

Ice machinE

New member
להקת נוכרי? ../images/Emo163.gif

אין לי שמץ של מושג איך נראות להקות...

שמש27

New member
ממממ

אחד שמה מזכיר לי את הסולן של "מיסטר מיסטר" ואחר שמה מזכיר לי את אחד הנגנים של "טוק טוק" ועוד אחר, מזכיר לי את הבלורית של הקלידן הגאון מ OMD... אני בוחר ב OMD ! צדקתי ?

turrican

New member
לשמש OMD עד כמה שאני

זוכר היו צמד (לא להרביץ אם זה לא נכון...) חוצמזה..אף מילה על ההברזה בשבת? חשבת שתחמוק מזה בשקט?

שמש27

New member
אתה צודק בעיקרון

OMD אכן היו צמד מהנדסי חשמל שהתעוררו יום אחד ואמרו: "היי, בא לנו לעשות מוזיקה !"...
... ואפילו יש להם שיר על "אלקטריסיטי"... (אולי גם לי יש עוד סיכוי...
) אבל כבר ראיתי בכמה מקומות שיש להם עוד זוג חברים (נגנים) שהם ספק חברים קבועים ספק לא. כנראה שזה "טוק טוק" או "דה דה"...

turrican

New member
היי שמש ../images/Emo155.gif

ועדין אתה מחליק באלגנטיות מרשימה את ההיעדרות מיום שבת. אז לפיכך מורה אני עליך לשים לפורום שיר סינטפופי להנעים את זמננו . קדימה!!!

turrican

New member
כנראה שעליתי על זה

להקת דה דה..אופס The The מה כל הקשר שלהם לחבורת הטיילורים?

turrican

New member
כן אהה..

אייס , מה אתה אומר על הזובור שעשו החברים לפורום לנו? אז לא ידענו מי אלו צ'אנג וואנג..נו ...אז ככה לרדת עלינו?? מה אתה מציע לעשות? אני מציע להקים חזית סירוב לפורום . יענו תא פנימי בפורום לשם השתלטות ודיכוי שאר המשתתפים.. מה דעתך חבר?

Ice machinE

New member
אני מציע שמעכשיו יהיו חידות כאלה

מי הזמר בתמונה?
ומאיזה שיר לקוחה השורה: Enola Gay, you should have stayed at home yesterday

turrican

New member
TALK TALK כמובן..

גם כן אני מסטול.. הראש אומר Talk Talk והמקלדת רושמת The The אז כמובן שהתכוונתי מהתחלה ל:טוק טוק. זהו וזה סופי!!!

greenzg

New member
כל הכבוד ../images/Emo127.gif

אכן אלא הם טולק טולק אתה מבין את הקשר לדוראנים ? איך זיהית לבסוף ?

turrican

New member
תשמע יש לי שיטות משלי

תראה לא להגזים..אני לא מכיר אומנם הרבה להקות מה-80 אבל להקות ידועות זה סיפור אחר. בדקתי את : Devo , The the וטולק טולק . כל שאר הלהקות הבריטיות הידועות אני מכיר . אז זהו בערך..

למעלה