חידת סרטים

Tacitus

New member
חידת סרטים

הנה חידת סרטים, כהמשך לחידת הסרטים של אמא בריבוע. הלו סרטים בכיכובו של אלוויס צולמו בשחור-לבן? מהו הסרט היחיד שבו אלוויס מתעטר בזקן? באילו שני סרטים (כבר רמז), מאבדת כוכבת המשנה של החזייה של בגד הים בעת רחיצתה בים? מה משתוף לסרטים "GIRLS! GIRLS! GIRLS" ו-"CHANGE OF HABIT"? בהצלחה.

תשובה חלקית ביותר ../images/Emo122.gif

סרטים בכיכובו של אלביס בשחור-לבן: אהביני ברכות רוק בבית הסוהר (ואוי לבושה, לא זוכרת עוד סרטים בשחור-לבן) בסרט Charro אלביס מופיע כשהוא עם זקן ושפם. את שני האחרונים אני ממש לא יודעת.

me22f

New member
נסיון שלי...

גם קינג קריאול צולם בשחור לבן... וגם אחד מהשניים: פליימינג סטאר, או וילד אין טה קאנטרי, אני תמיד מתבלבלת... (תסלחו לי על העצלנות - שאני כותבת בעברית..) החזייה ברחה לה בסרט "פאן אין אקפולקו", לא?.... והמשותף הוא... וואלה, אין לי מושג...? בשניהם משחק אלביס פרסלי, אולי?

Tacitus

New member
מה, 24 שעות לא הספיקו?

טוב, אז הנה התשובות: "אהביני ברכות", "רוק בבית-הכלא", ו-"קינג כריאול", היו שלושת הסרטים שצולמו בשחור לבן. אגב, לי יש גרסא צבעונית של "רוק בבית-הכלא". החזייה ברחה ג'ואן בלאקמאן ("בלו הוואי"), ולשלי פאבארז ("קלאמבאק") המשותף לשני הסרטים שהוזכרו לעיל, הוא שבשנייהם אלוויס מגלם דמות שנושאת את שם המשפחה קרפנטר (Carpener). ב"נערות! נערות! נערות!", אלוויס מגלם את דמותו של רוס קרפנטר, ואילו ב-"CHANGE OF HABIT" אלוויס מגלם את דמותו של ד"ר ג'ון קרפנטר.

Tacitus

New member
אוי, שכחתי עוד משהו...

וכמובן, צדקתם עם הזקן. אלוויס משחק אותה יעני ג'ורג' מייקל (אני יודע, אנאכרוניזם משווע, אבל מה לעשות, לא מצאתי דוגמא טובה יותר....) בסרט "CHARRO"

לגבי ג'ורג' מייקל זה בסדר ../images/Emo99.gif

פשוט פתחת את קופסת הפנדורה, דמעות עלו לי בזווית העין. ואספר לכם את סיפורי: בשנות העשרה שלי גיליתי שני זמרים: ג'ורג' מייקל ואלביס פרסלי. את מייקל ג'ורג' גיליתי בשנת 1984 ואת פרסלי אלביס גיליתי שלוש שנים אחר כך בשנת 1987. משנת 1984 כבר אז יתוודעתי למוזיקה בכלל בזכות להקת "ווהאם" - נוסטלגיה. אמיר

amiro007

New member
ואההם??אויש נעליי הרשת של ג'ורג'!!

נו לפחות יצא לנו את אחד הזמרים הטובים בשנות ה 80 וה 90

למעלה