חידת סיינפלד מס' 93

חידת סיינפלד מס' 93

בניגוד לג'רי וג'ורג' רובנו כבר עשינו זאת לפחות פעם אחת בחיים למרות שאי אפשר להוכיח זאת בוודאות, הגיוני שקריימר ואיליין עשו זאת מבולבלים ? תחזרו 128 חודשים לאחור...

Liorking

New member
נדמה לי שאני זוכר

בפרק "המנגו": קריימר ואיליין זייפו אורגזמה (בעבר, Past Perfect).

hkatsman

New member
לא חושב שרובנו פה זייפנו אורגזמה

אבל לפני 128 חודשים בדיוק שודר הפרק The millennium

לא צריך להיות מדוייק עד כדי כך... התכוונתי

בעיקרון לקטע מתוך אחד הפרקים מסוף העונה השמינית

dor and more

New member
טוב התקלת אותי רציני..

תבין יש פהשני מכורי סיינפלד שברו על זה את הראש היום, ואני מדברת איתך על מכורים ברמה שיודעים שחתימה שלך זה מהסצנה שג'רי מספר בדיחה והיא בכלל לא בדיחה מלאה אלא רק את המשפט הזה.. אבל את התשובה לחידה הזאת לא הצלחנו למצוא. אז כדי להרגיע שני חולי סיינפלד שבטוחים שאין כמונו- נבקש או עוד רמז.. או שתשפולך כבר את התשובה.

פתרון

הפתרון: לסיים לקרוא ספר, או במילים אחרות לקרוא ספר מהתחלה לסוף ! בניגוד לג'רי וג'ורג' שטענו שלא עשו זאת בפרק the summer of George רובנו כבר עשינו זאת לפחות פעם אחת בחיים (מי מאיתנו לא קרא לפחות ספר אחד ?) למרות שאי אפשר להוכיח זאת בוודאות, הגיוני שקריימר ואיליין עשו זאת - (איליין הרי עבדה בהוצאת הספרים "פנדנט" ומן הסתם הייתה חייבת לקרוא ספרים עד הסוף, מה גם שבאחת הסצינות רואים אותה עם ספר במיטה, כך שהגיוני שהיא מוצאת זמן פנוי לקריאת ספרים. קריימר מצטט באופן מושלם את הסיפור של "אנדריאה דוריה" והוא אומר שזה מתוך ספר שיש לו בבית "סיפורים מדהימים מהים", כך שהגיוני שאם הוא יודע לצטט כל כך טוב, כנראה שהוא קרא בחייו לפחות ספר אחד, מה גם שהוא נמשך ליצירותיה של הספרנית, כך שזה נותן לנו איזה שהוא חיזוק לגבי כך שקריימר נחשב לאדם תרבותי שנהנה מספרות ומשירה.

junir

New member
חביב מינוס

ספקולטיבי מדי. מה גם שבפרק "ההתנזרות" ג'ורג' טחן ספרים כל הזמן. אם אתה יכול לשער שקריימר סיים ספר בגלל האנדריאה דוריה, אז אפשר לשער שגם ג'ורג' סיים לקרוא לפחות ספר אחד. ואם ספקולציות אז יש מצב שגם ג'רי סיים לקרוא את "חוג הסרטן" לפני שהוא העביר אותו לג'ורג'. רם, עזוב אותך חיזוקים, תישאר עם העובדות. גם ככה יש לנו בעיות של continuity בסדרה הזאת

אבל ג'ורג' טוען בפרק מאוחר יותר מההתנזרות

שהוא מעולם לא עשה זאת, וג'רי עונה לו שגם הוא היה פעם אחת רוצה לעשות את זה, כך שאם נצא מנקודת הנחה שהם יודעים על עצמם יותר ממה שאנחנו יודעים על הדמויות, הם לא סיימו לקרוא את "חוג הסרטן". ציטוט: George: I'm really going to do something with these three months ?Jerry: Like what George: I'm gonna read a book. From beginning to end. In that order ...Jerry: I've always wanted to do that

junir

New member
כן, אבל אנחנו יודעים שלסיינפלד יש בעיית

המשכיות, אפילו שעכשיו לא עולה לי כלום, אבל לך בטוח כן. הם די לא עקביים לאורך 9 עונות. חולה על החידות שלך, גבר. אבל stick to the facts ספקולציות בסיינפלד הן עסק בעייתי. don't go this road ומה עם איזה חידת הגיון לסופ"ש?

למעלה