חידת סיינפלד מס' 63

חידת סיינפלד מס' 63

שלוש פעמים זה קרה בעשרים ושתיים שנה חודש ויום אחרי הפעם השנייה נקבע שירושלים היא בירת המדינה השאלה היא: מה קרה ?

amazing !

שלוש פעמים זה קרה בעשרים ושתיים שנה חודש ויום אחרי הפעם השנייה נקבע שירושלים היא בירת המדינה ג'רי אכן הקיא ב-1972, ב-1980, וב-1994 (fourteen years down the drain) בפעם השנייה זה קרה ב-29.6.80 חודש ויום אח"כ, ב-30.7.80 נחקק חוק יסוד בכנסת שקבע כי ירושלים היא בירת ישראל.

clevelandrocks

New member
אז אתה טוען

שאיליין הכירה את ג'רי לפני 1980, מה שכמובן לא נכון, שהרי היא וג'ורג' עושים חיקוי של ג'רי מקיא כשהם יוצאים לסרט בלעדיו.

העלית נקודה מעניינת, יש פה כנראה פאק בעלילה

קודם כל, מבחינת הזמנים, יש לי הוכחות כתובות שג'רי אכן הקיא רק בשנים אלו. ככל הנראה, אם איליין באמת ראתה את ג'רי מקיא, הוא לא "דיווח" על כך כשסיפר לאיליין שהוא הצליח להחזיק מעמד 14 שנים, ויותר מזה, היא גם לא הזכירה לו שראתה אותו מקיא בתקופה שהכירו (מתישהו בין 1980 ל-1994).

hkatsman

New member
ועוד בקשר לאותו פרק

הם מזכירים שג'רי לא שותה תה עם קפאין, אבל כל הזמן רואים אותו שותה דיאט קולה.

חידת סיינפלד מס' 64

שחקנית ראשית בסרט השלישי שכנה של האדיוט שנחנק בדומה ל"ליידי" גם היא חזרה מיהי השחקנית הראשית ? מה שמה של ה"ליידי" ? מה הקשר ביניהן (מלבד העובדה שחזרו בסוף)

clevelandrocks

New member
תשובה חלקית

השחקנית הראשית היא לאסי מס' 3 שקבורה ליד פרדו התוכי האדיוט והחלש שבלע את המפתח של קריימר.

נו, אז מה הבעייה לענות על השאר ?

כמו לאסי, גם היא חזרה... מדובר ב..."ליידי - - - - -" (כן, היא הייתה כלבה ולא כלב כמו שאתם בטח חושבים)

מדובר כמובן בטעות אינפנטילית שלי

שכן בסקריפט כתוב "ליידי רוקסי" ולא מצויין נקודותיים... כן, אני מודה, אני אדיוט. הרי כולנו שמענו שבעלת הכלב אומרת "רוקסי, איפה היית", ואני, כמו טמבל, חשבתי שאולי היא אמרה "ליידי רוקסי" ... אז החידה שלי מראש לא הייתה נכונה. הטעות, כך מתברר, היא שלי... יאללה, להתחיל לרדת עלי מ..עכ...שיו !

חידת סיינפלד מס' 65

את מבוקשה היא לא השיגה וברזומה שלה כלולה הופעה בלתי נשכחת בה אמרה משפט קצר יותר ממה שקריימר זכה לומר בסרט של וודי אלן את שמה איננו יודעים אך אם תתעקשו, תגלו את שמה האמיתי של הגברת מה שמה ?

ה-איה

New member
נראה לי שהרמז הוא...

no soup for you? או שזה צירוף מקרים מבהיל? בכל מקרה הרמז לא מוביל אותי לתשובה... אתה מדבר, אני מניחה, על מישהי שלא השיגה מרק וחוץ מאיליין ושילה אני לא מצליחה להיזכר באף אחת. וככל הנראה זו לא מישהי מהן
טוב, מקווה שקידמתי קצת את החידה...

בהחלט קידמת אותה. ועכשיו נותר רק לחשוב מי עוד

לא קיבלה מרק ? שמה לא מוזכר, היא לא הופיעה באף פרק נוסף של סיינפלד, but if you google it - you probably find her real name אז עכשיו, אחרי שהפכת את המשימה לקלה, זה כבר לא ממש בעייה.

fok

New member
אחרי שה-איה הרימה לי להנחתה.....

אני כמעט בטוח שמדובר באנה גסטייר (Ana Gasteyer).

ואתה צודק במאה אחוז !

רגע לפני שאיליין הראתה לסופ נאצי שיש לה את כל המתכונים למרקים שלו, הוא סילק את הגברת הזו מהחנות. but i didn't do anything, זה המשפט שאמרה, ולמען האמת זה יתר קצר מהתפקיד שנתנו לקריימר בסרט של וודי אלן.

למעלה