חידת סיינפלד מס' 49

חידת סיינפלד מס' 49

מהם שני הדברים הכי טפשיים לדעת ג'רי שג'ורג' אמר, ומה יותר טפשי מביניהם ?

חח הרגה אותי הסצנה הזאת

שניהדברים הם שגו'רג' טוען שהוא יכול לאמן בליגת הפוטבול וג'רי אומר לו שהדבר היותר מטומטם שהוא אמר הוא שסטיב קרופט מ"60 דקות" הוא אותו אחד מהצמד סילס וקרופט

אתה מתכוון מתי הוא אמר את זה?

שהוא לא מוצא יופי בגבר או מתי הוא אמר הפוך?

רואי

New member
אני בספק אם לזה אתה מתכוון, אבל...

בפרק "הפתק", כשרוי אומר לג'ורג' שלהוליפילד יש אחלה גוף אז ג'רי מהנהן בראשו בחיוב...

clevelandrocks

New member
נראה לי שאני יודע

הוא אמר על אוון מארץ', החבר הסופר הזקן של איליין, שהוא נראה טוב (כשהוא היה מעולף על הספה שלו).

חידת סיינפלד מס' 51

מהו שמו הפרטי של הדרייק ? בעין בלתי מזויינת (או יותר נכון לאוזן בלתי מזויינת) נראה כי שמו הפרטי לא הוזכר כלל, אלא שמסתבר שלבחור יש שם פרטי ! קדימה, champs, לעבודה !

חידת סיינפלד מס' 52 (דרגת הקושי עולה)

מהמחזה The Tragedy of King Richard the 3rd של שייקספיר, נלקח משפט שעבר שינוי קל (לצורך התאמת המשפט לתסריט של אותו פרק). נראה אתכם עכשיו, תותחים, מזהים את המשפט המקורי מהמחזה וגם את המשפט שעבר שינוי והתאקלם באחד הפרקים של סיינפלד.

תשובה

המשפט המקורי: "A horse, a horse, my kingdom for a horse" משפט שעבר שינוי: "My nose,my nose, me kingdom for nose" ג'רי אמר את המשפט בפרק "the nose job"

clevelandrocks

New member
../images/Emo207.gifאולי אתם יודעים מאיפה הציטוט

Yes, I was very wise to hitch my wagon to his star שג'רי אומר במשרד של NBC אחרי שג'ורג' הולך לרדוף אחרי דיוויד לטרמן. זה מטריד אותי כבר הרבה זמן.

חידת סיינפלד מס' 53

למרות שלא הכיר אותה איליין סבלה ממנו מאוד בסיינפלד הוא אחד הכותבים המוכשרים אך בתור שחקן הוא ממש מסריח מה שמו ובאיזה תפקיד הוא שיחק ?

למעלה