חידת סיינפלד מס' 30

חידת סיינפלד מס' 30

הוא היה חייב להרוג אותו המשטרה עדיין בעקבותיו וכל זה נאמר בפומבי כדי שזה שהציע מפיות יירד להם מהגב השאלה: מי מהשלושה צריך עידוד ומי קבע שהוא צריך עידוד ?

SaintJohn

New member
סתם ניחוש פרוע...

יכול להיות שמדובר בסנאי שג'ורג' דרס בפרק של The Merv Griffin Show, ומי שקבע זה הווטרינר שטיפל בו? אם זה לא זה, אז אין לי שמץ...

גם עם הרמז אין לאף אחד רעיון ?

bart simpson75

New member
סתם ניחוש:

אהרון, ה"close talker", חבר של איליין, שהיה זקוק לעידוד כי ההורים של ג'רי נסעו... או החבר של קריימר שנחשד ברצח וקריימר נסע איתו ברכב וצילמו אותו ממסוק? או הבדרן שהתמכר לסמים בפרק "הפז", ששפך מים קרים על בעל המועדון בעצתו של קריימר?

רמז נוסף

קריימר היה חייב להרוג אותו למרות שמעולם לא עשה זאת (הוא רק אמר שהוא עשה את זה) ולא, זה לא קשור לפרק של הנסיעה ל-LA ולכך שקריימר התוודה שהוא רצח פעם.

נראה לי שעליתי על זה...

בטח יש קשר לרמון הבחור מהבריכה ג'רי אמר לקריימר שיהיה ביניהם באפר זון ואז רמון בא ולפני זה קריימר אמר שהוא הרג מישהו והמשטרה בעקבותיו אז את הפיתרון אני לא ממש יודע אבל אני זוכר בערך את הסצינה

nir2107

New member
יפה ../images/Emo45.gif

רמון גם בא עם מלא מפיות. זה היה כשהם היו בקולנוע. אבל גם אני לא מצליח להגיע לפיתרון.

נו, אז עשיתם את רוב העבודה. עכשיו זה כבר קל:

מי מהשלושה (ג'רי, קריימר או רמון) צריך עידוד ומי קבע שהוא צריך עידוד ?

clevelandrocks

New member
רמון?

קבעו את זה החברים המצחיקים שלו מהבריכה שהודו לג'רי שהוא מבלה איתו.

gamzo

New member
חידה מס' 31

פוטר ארבעה פעמים למרות שהגיע להישגים וזאת גילינו, בגילוי לב מרשים

מדובר כמובן ב...

ג'ורג' קוסטנזה ! בגילוי לב מרשים הוא מספר: So, that's it. All of my darkest fears, and... everything I'm capable of. That's me כלומר, הוא הגיע להישגים. הוא פוטר 4 פעמים: הוא פוטר מסוכנות הנדל"ן לאחר שהתפטר, חזר בו והבוס קרא לו לוזר לפני כולם. הוא פוטר מפנדנט הוצאה לאור, לאחר שקיים יחסי מין על השולחן במשרד (זה אסור ?) הוא פוטר מהיאנקיס לאחר שהוחלט להחליף אותו באספקה של תרנגולות מ-Tyler chicken. הוא פוטר מ-Play Now לאחר שהבוס גילה שהוא לא נכה

gamzo

New member
ג'ורג' זה המובן מאליו,אבל הכוונה היא לא ג'ורג

רמז קטן : הדמות קשורה בעקיפין לג'ורג'

למעלה