חידת סיינפלד מס' 26

חידת סיינפלד מס' 26

שחקן עבר בתאונה נפטר שנה יותר מאוחר הפרק שודר כמעט מאה בגב חולצתו המלצמה תפסה אותו נושא מעלה מבטו לפני 17 שנים במשחק מול נפילים נשר חום חשף פנים כששמע צמד מילים במי מדובר ? כיצד ומתי נפטר ? מתי הפרק שודר ? מה היו צמד המילים ?

clevelandrocks

New member
אאוריקה!

מדובר בג'רום בראון, שחקנה של קבוצת הפוטבול פילדלפיה איגלס (מס' 99), שנראה מסתכל למעלה כששמו של ג'ואל ריפקין מוכרז. נפטר בתאונה בקיץ 1992 והפרק (the masseuse) שודר בנובמבר 1993. צמד המילים הוא ג'ואל ריפקין כמובן.

Wish Master13

New member
הקטע שמכריזים על השם

ורואים את המבטים של השחקנים במגרש, זה קטע קורע.

tomerol

New member
אני מניח שחידות כאלה

יכול לפתור רק מישהו שצפה בכל פרק בסיינלפד 10 פעם! מישהו כמוני שצפה בכל פרק 3-4 פעם - אין לו סיכוי

ברגע שעליתם על הסיטואציה בפרק

זה כבר לא ממש קשה לדעת את שם השחקן. חיפוש זריז באינטרנט ואתם עולים על זה בקלות.

חוץ מזה, גם בלי לדעת מה שמו של השחקן, פיזרתי

רמזים לכל אורך החידה: שחקן עבר בתאונה נפטר שנה יותר מאוחר הפרק שודר כמעט מאה (הכוונה כמובן ל-99) בגב חולצתו המלצמה תפסה אותו נושא מעלה מבטו לפני 17 שנים במשחק מול נפילים (נפילים = Giants = השם של הקבוצה ששיחק מולה היה New York Giants) נשר חום חשף פנים (נשר = Eagle = הקבוצה בה שיחק נקרא פילדלפיה איגלס. המילה חום מעידה על שמו = brown) כששמע צמד מילים

bart simpson75

New member
אני נותן את הקרדיט לקליווילנד בוי,

שלדעתי ידע את התשובה בזכות היכרות עם הספורט האמריקאי. אבל אתה צודק, היום עם האינטרנט אפשר לדעת הכל, גם אם אין לך ידע מינימלי בכלום...

clevelandrocks

New member
אז ככה

הגעתי בעצמי למסקנה שמדובר בשחקן שמסתכל למעלה בפרק עם ג'ואל ריפקין, בעיקר בזכות הקטע של הנפילים=ג'איינטס. את כל השאר (שמו של השחקן, מתי מת וכו') השלמתי מהאינטרנט.

חידת סיינפלד מס' 27

רק היום ! רק היום, אנשים ! מומלץ לרכוש לזמנים קשים ! אין ספק שהבחירה המועדפת היא לא להשתמש בבגד כפת (שאמנם מגיע באריזה אטומה אבל עד שפותחים אותו - יוצאת הנשמה...) איליין והמושחתת הקטנה מחזיקות באספקה לפחות לשנה יותר קל מזה אין. השאלה היא: מה שם השחקן שגילם את מוכר את הסחורה ?

gamzo

New member
חידה מס' 28

למרות שלפני שמו יש מיסטר הוא לא ממש אדון עושה רעש של חריקות וצעדים ולהיות לידו זה כמו משחק ילדים

gamzo

New member
ממש חזקים פה

ואני אסיים בדברי קרמר הגדול Mr. Marbles? He's harmless

למעלה